Ce kit ojă semipermanentă se potrivește nevoilor tale

Unghiile îngrijite și manichiura fără pată sunt obligatorii pentru orice femeie. Sunt o mulțime de metode simple și la îndemână care să-ți ofere manichiura pe care ți-o dorești. O astfel de metodă este și un kit ojă semipermanentă. Cele mai multe femei aleg oja semipermanentă pentru manichiura lor și asta deoarece oferă o mulțime de avantaje. Dacă și tu te gândești să-ți iei un astfel de kit, mai jos afli cum să faci alegerea potrivită în funcție de nevoile tale. 

Dacă îți vei face singură manichiura, sunt mari șanse să nu ajungi la revzultatul dorit din prima. Totuși, cu puțină perseverență, vei avea unghiile visate chiar de la tine de acasă. 

Răbdare, de ea ai nevoie. Primele unghii pe care ți le vei face cu ojă semipermanentă vor prinde aer și vor pica, dacă nu cureți bine unghia. 

De ce pică oja semi după doar 1 zi

Ca să ai manichiura pe care ți-o dorești, trebuie să respecți întocmai pașii de aplicare a ojei semipermanente. Uite care sunt principalele motive pentru care oja semipermanentă nu rezistă pe unghii.

Ai folosit prea mult timp acetona. În acest caz, nu doar că pielea se albește, dar și unghia are de suferit și se subțiază.

Dai jos oja semipermanentă cu o pilă. Așa, agresezi unghia care se poate învineți și se subțiază. 

Folosești pila greșită și nu ai aplicat corect produsele pe unghii. Dacă pasul spune că trebuie să folosești un buffer, nu folosi un pusher. Cu alte cuvinte, folosește pila potrivită și nu agresa unghia mai mult decât este necesar. Respectă pașii de aplicare a produselor și nu atinge cuticule. Unghia va prinde aer, iar oja se va desprinde după nici o zi. 

Dacă oja semipermanentă e opțiunea care funcționează și pentru tine, uite ce trebuie să conțină kit-ul.

Kit ojă semipermanentă – ce să conțină

Dacă te-ai orientat în online pentru un kit de ojă semipermanentă, fii sigură că bifează următoarele:

  • soluție igienică și pile pentru unghii;
  • spatulă și instrumente pentru cuticule;
  • bază, top și cleanser;
  • oje de diferite culori, la alegerea ta;
  • lampa uv sau led;
  • ulei de cuticule și remover.

Dacă unele dintre aceste produse le ai deja acasă, alege un kit mai simplu și care conține produsele pe care nu le ai. Dacă nu ai timpul necesar să treci de fiecare dată la salon Suceava Lucicosm Beauty Studio, atunci un astfel de kit este soluția de care ai nevoie.

Avantajele ojei semipermanente

Motivele pentru care tot mai multe femei apelează la un kit ojă semipermanentă sunt evidente. Unghiile arată frumos și îngrijit pentru o perioadă lungă de timp. Printre avantaje se numără:

  • culoare puternică, rezistentă în timp;
  • manichiură care rezistă până la 3 săptămâni;
  • oja semipermanentă este simplu și ușor de aplicat;
  • oja semipermanentă nu agresează unghia așa cum o face gelul.

Cum să aplici un kit ojă semipermanentă

Primul pas este să pregătești unghia. Dacă nu realizezi corect acest pas, atunci oja nu va rezista mai mult decât o zi. Cum să pregătești unghia:

Curăță bine cuticulele. Îndepărtează pielița cu un pusher și nu tăia cuticula mai mult decât este necesar. După curățare, hidratează cuticulele cu un ulei special de hidratare.

Dă unghiei forma pe care ți-o dorești. Scurteaz-o cu un foarfec și dă-i forma dorită cu ajutorul unei pile. Mai apoi, curăță suprafața cu o pilă de granulație 80/80. Fă mișcările într-un singur sens, pentru a nu subția prea mult unghiile. 

Degresează unghia cu o dischetă demachiantă cu cleanser, după care aplică baza. Cantitatea de produs nu trebuie să fie prea mare și trebuie să fie aplicată uniform. Lasă unghiile în lampă timp de aproximativ 40 secunde. Fiecare produs are pe etichetă un timp minim de uscare, așa că poți găsi acolo timpul potrivit. Totuși, nu lăsa unghiile sub lampă mai puțin de 30 de secunde.

După ce s-a uscat baza, aplică culoarea. Stratul trebuie să fie subțire, aplicat uniform și NU pe cuticulă. Usucă primul strat sub lampă în jur de 2 minute. Repetă acest pas pentru o culoare mai frumoasă și mai intensă. 

La final, aplică topul și lasă-l la uscat preț de 1:30 minute. Degresează unghiile cu cleanser și folosește ulei special de cuticule. 

Cam așa poți să-ți faci manichiura singură, acasă. Totuși, dacă vrei rezultate impecabile, te invităm la Lucicosm Beauty Studio. Aici, manichiura ta va avea parte de un tratament special, rezultatul fiind mult peste așteptări. Așa cum te-ai aștepta, calitatea kiturilor de ojă semipermanentă diferă.

Însă la salonul Lucicosm folosim doar produse de cea mai bună calitate, pentru un rezultat pe măsură. Dacă ți-au folosit sfaturile noastre, zi-ne într-un comentariu sau mesaj. Blogul Lucicosm Beauty Studio Suceava este la dispoziția ta cu articole și informații de beauty și skin care. Ne găsești la numărul 0230 511 359 sau 0754 019 132.

Scroll to Top