Machiaj Suceava: Machiajul profesional de zi

Machiaj Suceava. Probabil că ești de părere că machiajul profesional de zi este diferit de cel de noapte doar prin machiajul ochilor și complexitatea acestuia. 

În realitate, în munca de salon diferența stă în timpul de realizare, în rezistența acestuia, în tipul de fixare a bazei. Mai apoi, într-adevăr, un machiaj de zi se diferențiază prin intensitatea ochilor și a buzelor. 

Dacă timpul de execuție al unui machiaj este mai mic, și rezistența acestuia va fi mai mică. De ce? Pentru că e un timp mai mic de fixare, iar execuția clar va fi diferită.

Deci, dacă îți dorești un machiaj de zi care să reziste, nu ezita să stai cât trebuie la make-up artistul tău. 

Atunci când vine vorba despre machiaj, fiecare femeie are o viziune diferită. De aceea, pentru unele femei și machiajul de zi poate fi unul puternic și extravagant. Iar machiajul de noapte nu înseamnă neapărat unul mai intens, ci unul care are o altfel de rezistență. 

Tot ce contează atunci când alegi tipul de machiaj pentru un eveniment este felul în care te simți comod. Îți place să ieși în evidență prin machiaje puternice, colorate și intense? Sau preferi un look minimalist, dar care să scoată ce este mai bun din aspectul tău și să te pună în cea mai bună lumină?

Machiajul de zi cu zi versus cel pentru ocazii speciale

Cele mai multe femei preferă astăzi un look minimalist indiferent de ocazie. Totuși, dacă sunt momente în care vrei să strălucești și să-ți scoți în evidență frumusețea, machiajul pentru ocazii speciale este soluția. 

Acesta va fi realizat folosindu-se o bază adaptată nevoilor pielii tale. Dacă ai nevoie de o acoperire puternică, atunci vom folosi un fond de ten special. Se folosește o modelare mai intensă a feței, însă rămânem în parametrii naturalului, fără a deveni artificiali sau clișeici. Culorile folosite sunt mai intense, iar rezultatul este potrivit pentru orice fel de ședință foto. Dacă urmează să ai un eveniment important, precum o nuntă, acest machiaj este cel mai potrivit. El va fi punctul cheie din orice fotografie, pentru că vei ieși fără pată.

Machiajul de zi cu zi, în schimb, folosește o bază mai ușoară. Acoperirea este pe cât de puternică îți dorești, însă modelarea feței este la nivel de contur. Se pune accent pe sprâncene și fizionomie, fără excese sau gene false. 

Este important să alegi machiajul în funcție de ocazie, pentru că vei da dovadă de eleganță și rafinament. Fiecare femeie își dorește ca în ziua nunții să arate fără pată, așa că machiajul folosit este unul pe măsură. 

Machiaj Suceava: trucuri practice pentru machiajul de zi

Fondul de ten pe care îl alegi pentru un machiaj de zi ar trebui să aibă o textură fluidă și să fie ales în lumină naturală. Nu ai vrea ca soarele puternic sau lumina în exces să-ți facă tenul să pară texturat și machiat urât. 

Pentru un machiaj de zi, de obicei se optează pentru nuanțe cromatice de bej, gri sau maro. Rujul este unul mat, de culoare naturală, hidratate corespunzător cu ajutorul unui balsam de buze. 

Blush-ul este cât se poate de natural, în nuanțe de piersică sau bej, în funcție de culoarea rujului. 

Machiajul de zi realizat corect va arăta impecabil pe tenul tău și te va face să te simți mai apreciată și mai frumoasă. De aceea este important să nu ignorăm acest aspect, indiferent de evenimentul la care urmează să participăm.

Machiaj Suceava de zi la Lucicosm Beauty Studio

Dacă vrei un machiaj de zi rapid, însă bine realizat și de impact, vino la Lucicosm Beauty Studio din Suceava. 

Echipa de aici îți oferă rezultatul pe care ți-l dorești folosind cele mai bune și cunoscute produse de pe piață, ca tenul tău să rămână hidratat și sănătos. 

Totul, în timp ce frumusețea ta luminează și își arată cele mai bune părți. Ca să te convingem, uite câteva fotografii cu machiajele realizate de noi în ultima vreme. Mai multe poze găsești pe pagina noastră de facebook, unde te invităm să ne urmărești. 

Scroll to Top