Manichiura Suceava pentru mirese

În acest articol găsești cel puțin 3 idei de manichiura Suceava pentru mirese. Dacă urmează ziua cea mare și îți dorești ca fiecare detaliu să fie pus la punct, uite ce sugestii de manichiură ai la dispoziție.

Înainte de ziua nunții, ia în calcul toate variantele. Multe mirese optează pentru unghii cât mai simple și mai naturale, însă nu asta trebuie să fie și alegerea ta. Sigur, poți alege modele ceva mai discrete, dar care să te scoată în evidență, să fie speciale. Uite ce sugestii îți oferă Lucicosm Beauty Studio Suceava. Poți oricând să-ți faci o programare la salon pentru o manichiura Suceava de probă.

Manichiura Suceava: un french reinterpretat

Manichiura french a fost mereu în topurile alegerilor. Nu se va demoda niciodată, fiind alegerea perfectă pentru o nuntă. French-ul arată un look simplu, dar de impact, fără efort vizibil. Este o alegere clasică, dar simplă și modernă în același timp. Alege un roz pal, nuanțe de alb și de roz prăfuit și vei avea o manichiură de invidiat, care sigur va atrage nenumărate complimente. 

Ombre

O idee pe care o poți spune manichiuristei tale este următoarea. Alege o maichiură tip ombre, iar forma ombrelor să aibă un contur de trene nude. Va fi o manichiură sutilă, în culori pastel, cu care sigur nu dai greș la nuntă. 

Bumbi de costum

Dacă îți plac ideile ieșite din comun, poți să alegi o manichiură albă clasică, dar pe care să faci forme asemenea bumbilor de la costum. Este un look minimalist, de impact și care sigur va atrage atenția.

Manichiura Suceava: nude 

Culorile nude nu se vor demoda vreodată. Aproape fiecare mireasă alege nuanțe de nude pentru nunta ei. Ai la îndemână o mulțime de nuanțe delicate perfecte pentru mirese.  Ca să oferi un plus de efect manichiurii, poți să aplici câteva efecte aurii pe manichiura ta. Sau, de ce nu, poți alege să scrii inițialele voastre sau un mesaj subtil. Orice te face să te simți bine, va arăta bine. În plus, accentele aurii de pe manichiura ta vor scoate în evidență verigheta.

Nunta este un eveniment deosebit din viața unei femei. Ca să te asiguri că este un eveniment unic și care îți aduce multă bucurie, pune la punct fiecare detaliu. Chiar și pe cel mai mic dintre ele. Așa, te vei bucura pe deplin de eveniment și vei fi și mai fericită când vei vedea că fiecare lucru merge fix așa cum l-ai plănuit. Manichiura este cartea de vizită a unei femei și clar nu este de ignorat. Alege culori și modele care te fac fericită și care îți plac cu adevărat. Nu trebuie să porți nude doar pentru că la nunți se poartă nude. Însă ar trebui să porți o culoare care să se asorteze atât cu îmbrăcămintea, cât și cu pantofii, nuanțele din machiaj și din coafură. Dacă optezi pentru o rochie de mireasă roz prăfuit, unghiile în nuanțe roz vor arăta grozav.

Dacă ești în căutarea unei maichiuriste care să pună în aplicare ideile de manichiură pe care le ai, vino la Lucicosm Beauty Studio în Suceava. Echipa de aici îți va oferi suport și manichiura pe care o visezi. 

Scroll to Top