Masti cosmetice personalizate: de ce n-ar trebui să lipsească din rutina ta

Ești interesată de masti cosmetice personalizate? În acest articol afli de ce n-ar trebui să lipsească din rutina ta de îngrijire. 

Ce femeie nu-și dorește un ten luminos, elastic și lipsit de probleme? Pe când obiectivul pare clar – cum ajungem acolo? – asta pare să fie problema, de cele mai multe ori.

Totuși, ne putem considera norocoase, având în vedere că trăim în perioada în care toate problemele tenului au o rezolvare, de cele mai multe ori, rapidă (înafară de procesul de îmbătrânire 🙂 ).

Pe lângă rutina zilnică de îngrijire care te ajută să-ți menții tenul așa cum îți dorești, este important să folosești masti cosmetice personalizate. Ele sunt una dintre cele mai simple metode de a avea o piele sănătoasă. 

La Lucicosm Beauty Studio concepem aceste măști pentru diferite tipuri de piele și pentru diferite vârste. Astfel, masca pe care o aplicăm va răspunde nevoilor tenului tău.

Nu este nevoie de foarte mult timp, ci doar de aprox. 20 minute. După, te bucuri de efecte o periaodă îndelungată de timp. Ca să înțelegi mai bine cum te pot ajuta maștile cosmetice personalizate, citește mai departe.

Masti cosmetice personalizate – avantaje 

Curățare în profunzime

Importanța curățării zilnice a tenului este de neegalat. Ai nevoie de o rutină de acest fel ca să îndepărtezi machiajul, praful, sebumul sau impuritățile de la suprafața pielii.

Totuși, uneori pielea are nevoie de mai mult decât o spălare cu gel de față, nu? De aceea, e important să susții procesul de curățare în mod profesionist. O mască cosmetică poate să extragă, efectiv, impuritățile ascunse.

Măștile cu argilă ajută la detoxifierea tenului, iar efectele sunt resimțite și văzute pe loc: ten strălucitor, tratarea acneei, piele elastică. Dacă simți că pielea ta merită o curățare mai atentă, o mască cosmetică este răspunsul.

Hidratare intensă

Tenul se usucă în fiecare anotimp. Atunci când se întâmplă asta, parcă nici o cremă nu mai este suficient de bună.

Ca să scapi de senzația de ten care strânge, aplică o mască cu acid hialuronic, care să aibă și ingrediente precum aloe vera. Vei avea tenul intens hidratat pentru o perioadă lungă de timp.

Dacă aplici masti cosmetice personalizate vei avea ca rezultat o piele mai strălucitoare

În funcție de nevoile tenului tău, aplicăm masca personalizată.

Unele măști din salon au ingrediente active care ajută la circulația sângelui și care determină dilatarea vaselor de sânge aflate la suprafața epidermei. Asta înseamnă că vei avea drept rezultat o îmbunătățire a tonusului, o piele mai catifelată și mai strălucitoare.

Scapi de porii dilatați

Majoritatea femeilor se plâng de porii dilatați, încărcați și…vizibili. Ca să diminuezi aspectul lor, alege o masca cosmetică cu argilă. Aceasta îndepărtează murdăria de la suprafață și elimină pielea moartă. Cum cele două încarcă porii, vei avea porii curați din nou. 

Măști cosmetice personalizate la Lucicosm Beauty Studio Suceava

Echipa Lucicosm folosește doar produse de top, fără iritați, parfum sau alcool. Așa se face că măștile aplicate dau cele mai bune rezultate și că fiecare client a plecat mulțumit. Dacă îți dorești să menții aspectul frumos al pielii, apelează periodic la masti cosmetice personalizate. Pe lângă rezultatele benefice asupra tenului, vei avea parte de o sesiune binemeritată de relaxare la salon. Ca să afli mai multe despre serviciile pe care le găsești la salonul Lucicosm Beauty Studio intră pe blogul nostru:https://infrumusetare.lucicosm.com/blog/

Pe lângă asta, acolo vei mai găsi și tips-uri despre beauty, cosmetică și skin care. Ne găsești în Suceava, pe strada Stațiunii nr 2, bl C6 sc A, ap 1. Pentru programări și alte informații ne găsești și la numărul +40 754 019 132.

Scroll to Top