RUTINĂ DE ÎNGRIJIRE SIMPLĂ PENTRU TEN

Așa cum ți-am arătat în articolele trecute de pe blogul Lucicosm Beauty Studio Suceava, să ai o rutină de îngrijire pentru ten este super important, dacă vrei o piele îngrijită. Ca să înțelegi mai bine importanța rutinei, uite ce poate cauza lipsa acesteia:

  • îmbătrânire prematură;
  • puncte negre și albe;
  • riduri;
  • piele uscată;
  • acnee;
  • iritații.

Dacă te gândești că timpul nu-ți permite să ai grijă de tine…ia în calcul că tu trebuie să fii pe primul loc în orice situație. Chiar dacă atunci când îți faci toaleta ți se pare că nu-ți rămâne timp și pentru ten, timpul pe care îl dedici nu este deloc mare, de altfel. 

Mai mult, după o perioadă va ajunge să-ți placă să-ți îngrijești tenul, mai ales când vezi ce rezultate bune obții. Ca să pui la punct un ritual de îngrijire corect, rapid și util, ai nevoie să știi câteva aspecte. 

Află ce tip de ten ai și care sunt nevoile și problemele lui. Dacă nu știi cum să determini tipul de ten, intră pe blogul Lucicosm Beauty Studio. Acolo vei găsi mai multe articole care să te ajute în acest sens. Și, dacă ești din Suceava, vino la salon să stabilim împreună care sunt nevoile tenului tău. 

Pe lângă asta, e foarte important să-ți iei doar produse care sunt potrivite pentru tenul tău. Dacă tenul tău este uscat, nu-ți lua creme pentru ten acneic, pentru că te vei trezi cu mai multe probleme. Citește cu atenție eticheta produselor cosmetice și evită parfumul și alcoolul pe lista de ingrediente. 

Ca să-ți pui la punct o rutină de îngrijire, uite ce mai trebuie să știi

Această rutină se repetă dimineața și seara și are 4 pași esențiali: Curățarea tenului cu apă micelară, spălare cu gel de spălare, hidratare și aplicare SPF. În funcție de nevoile tenului tău, poți să introduci acizi sau alte tipuri de creme pentru ochi sau ten. Totuși, ia în calcul că pașii principali trebuie de fiecare dată respectați.

E important să nu aplici creme și acizi fără să fi curățat fața înainte. Pasul de curățare nu permite impurităților să rămână în pori și să-i mărească, oferind un aspect inestetic.

Cumpără produsele de care ai nevoie pentru rutina de îngrijire

Atunci când ai totul pregătit, gata de folosire, e mai simplu să respecți rutina de îngrijire. Tocmai de aceea, află care sunt produsele de care ai nevoie și pe care vrei să le cumperi. Poți să mergi la un medic dermatolog ca să te ajute să stabilești lista de produse potrivită tenului tău.

Să știi că mai scump nu înseamnă mereu mai bun. În cazul produselor de îngrijire există o mulțime de variante foarte bune și accesibile la preț.

Ce produse pentru rutina de îngrijire să-ți iei

Pentru început, ai nevoie de un demachiant potrivit tenului tău, pentru curățare. Poți să-ți iei și un exfoliant care să îndepărteze celulele moarte și un gel de spălare.

Nu uita de cremă hidratantă și de cremă cu factor de protecție solară. Este indicat să ai o cremă pe care să o aplici noaptea și una dimineața. Aceste produse fac o echipă de excelentă, mai ales că nu durează deloc mult ca să le folosești. Vei vedea rezultate incredibile după primele utilizări, mai ales că pielea ta va fi hidratată corespunzător. 

Echipa Lucicosm Beauty Studio te așteaptă la salon unde poți beneficia de tratamente cosmetice care să-ți facă tenul să arate de milioane.

Scroll to Top