Salon infrumusetare

salon infrumusetare

CINE SUNTEM?

Beauty Studio- Salon infrumusetare. Am inceput precum copiii, cu un vis, acel vis de a aduce frumusetea absoluta in propriul nostru oras. Dupa 12 ani de experienta, putem spune ca am reusit sa facem o multime de cliente fericite!

Daca doresti sa capeti incredere si frumusete din plin, echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie: coafuri care te scot in evidenta, tratamente faciale care iti ofera stralucire si vitalitate pe termen lung, manichiura si pedichiura, pictura pe unghii, unghii false care sunt aidoma unor accesorii ce nu pot lipsi unui outfit complet, masaj de relaxare sau masaj de remodelare corporala, pe toate le poti gasi in salonul nostru.

Lasa-te in grija noastra! Vei iesi relaxata si frumoasa. Obiectivul nostru principal este sa facem din frumos si mai frumos. Te asteptam!

10+

Expreți

Echipa noastra este formata doar din specialisti talentati si cu mult suflet, oameni care iubesc oameni si al caror suflet se umple de bucurie atunci cand pe chipul clientului apare un zambet de fericire si multumire.

6

Servicii

COAFOR
FRIZERIE
MANICHIURA
PEDICHIURA
COSMETICA
MASAJ
infrumusetare

5000+

Clienți fericiți

 Datorita celor mai buni profesionaliști ai noștri, după 12 ani de experiență, putem spune ca am reusit sa facem ,fiecare clientă ce a pășit pragul salonului , să fie mulțumită și să se simtă rasfățată.

3

Camere

Lucicosm beauty salon are la activ 3 camere ultra moderne si bine dotate cu exact ce trebuie pentru a putea aduce zambetul pe buzele clientelor !

Scroll to Top

Progamare Beauty