Servicii pentru clienții noștri

Servicii oferite

coafor

Coafor

Cu un lucru suntem toti de acord: frumusetea aduce bucurie persoanei ce o detine. Acesta este mesajul pe care un par rasfatat si ingrijit il va transmite in jurul tau.

frizerie

Friezrie

Ați pățit vreodată la frizerie să vă ridicat de pe scaun nemulțumiți? Înseamnă că nu ați nimerit acolo unde trebuie! Vă așteătăm la noi pentru experiențe de neuitat.

icon manichiura

Manichiură

Pentru a putea duce frumusetea la perfectiune, aspectul unghiilor nu trebuie neglijat niciodata. Ai incredere in nail artistii nostri care, cu dragoste si pasiune, creeaza adevarate opere de arta.
 
icon pedichiura

Pedichiură

Membrele inferioare sunt cel mai greu incercate parti ale corpului, iar mersul pe jos si incaltarile isi lasa amprenta in mod neplacut asupra lor, de aceea pedichiura reprezinta o excelenta metoda de relaxare si de ingrijire

cosmetica

Cosmetică

Tratamente cosmetice care te ajuta sa scapi de imperfectiuni mai mari sau mai mici contribuie la atingerea frumusetii totale!

icon masaj

Masaj

Masajul de relaxare elimina durerile de spate, creste imunitatea, ajuta sistemul respirator, previne insomnia si reduce constipatia .

Pentru mai multe informații urmărește-ne

Scroll to Top