7 motive pentru care să mergi la un salon de infrumusetare Suceava

Să mergi la un salon de infrumusetare Suceava nu e un moft, e o necesitate. Sigur ai fost și tu în situația în care voiai să te vopsești sau să-ți aranjezi părul acasă. Totuși, nu e chiar indicat să faci asta. Iată cele mai importante motive pentru care ar trebui să mergi la un salon de infrumusetare.

Cu ce poate veni în plus un salon de infrumusetare Suceava

Te gândești să te vopsești acasă? Gândește-te de două ori. Am avut cliente care au venit dezamăgite la salon, după ce s-au vopsit singure acasă.

Apoi, la Lucicosm Beauty Studio am rezolvat prompt situația. Însă, firul de păr are de suferit pentru că tu îl supui la două proceduri dure care îl ard. 

La salon ai parte de tratament adecvat. Fiecare produs folosit este de calitate și nu conține ingrediente care ar putea afecta firul de păr. Știi senzația aia de păr ușor, fin și care stă perfecte după ce ieși de la salon? Nu o poți obține acasă. 

La un salon de infrumusetare, pe lângă produsele profesionale și adecvate pentru fiecare tip de fir de păr, ai și sprijinul oamenilor pregătiți. 

La Lucicosm Beauty Studio avem doar personal calificat, cu experiență și dragoste de frumos. Experiența și pregătirea sunt cele care fac diferența într-un salon de înfrumusețare. 

Atâta timp cât personalul este pregătit, va ști exact care sunt soluțiile potrivite pentru problema ta. Ce culoare e potrivită ochilor tăi sau ce tunsoare te-ar face mai tânără sau s-ar potrivi feței tale, asta poți afla doar de la specialiștii unui salon de înfrumusețare. Din nou, pe internet nu găsești soluții profesioniste pentru problemele tale. 

Te-ai gândit poate să te tunzi acasă? Acesta este unul dintre cele mai proaste planuri, mai ales dacă vorbim despre o schimbare majoră pe care vrei să o faci. 

Pe lângă toate cele de mai sus, un salon de infrumusetare vine și cu sfaturi avizate pentru tine. 

În funcție de ce schimbare vrei să faci, noi venim cu sfaturi despre schimbarea care ți se potrivește. Nu oricărei persoane i se potrivește o tunsoare scurtă sau o nuanță roșcat. Și dacă nu vrei să fii în situația în care să porți căciulă până îți crește părul, e cazul să vizitezi un salon de înfrumusețare. 

Tot aici vei găsit tratamente potrivite tipului tău de scalp și problemelor pe care le ai. Mai mult, igiena strictă dintr-un salon de infrumusetare Suceava e de neegalat. La Lucicosm Beauty Studio dezinfectăm constant fiecare produs folosit și curățăm accesoriile și instrumentele folosite în procesele de frumusețe.

Dacă te gândești să aplici un tratament pentru față acasă, sunt șanse să nu fie cel de care ai nevoie. Tratamentele faciale sunt menite pentru anumite tipuri de ten. Dacă le faci acasă, e posibil să-ți facă mai mult rău decât bine. 

Pentru o manichiură ca la carte, tot salonul este răspunsul. Pe lângă relaxarea de care ai parte, la un salon unghiile tale vor primi tratament de specialitate. 

Oja aplicată sau gelul va rezista mult mai mult, iar unghiile nu vor fi afectate. Pe când, dacă alegi să-ți faci unghiile acasă, poți să le pilezi prea tare sau să nu aplici corect straturile de produs. 

În cazul în care ești începătoare, dar vrei să ai o manichiură perfectă, vizita la un salon te poate rezolva. Aici ai parte de tratamentul corect și de o aplicare ca la carte a produselor.

Recapitulând, uite care sunt plusurile unui salon de înfrumusețare:

  • sfaturi avizate;
  • produse profesioniste create special pentru firul tău de păr;
  • personal calificat;
  • igienă;
  • atmosferă relaxantă

Lasă-te pe mâna profesioniștilor de la Lucicosm Beauty Studio

salon de infrumusetare Suceava

Fiecare femeie simte nevoia de un moment doar al ei. În care să fie relaxată, răsfățată și să se simtă frumoasă. Vizita la un salon de infrumusetare este soluția, dacă și tu îți dorești un moment de relaxare. 

Lucicosm Beauty Studio te așteaptă într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, în care ești bine-venită. Aici, avem grijă să ieși mai frumoasă decât ești deja. Lucicosm Beauty Studio îți pune la dispoziție profesioniști în domeniul de beauty, oameni cu experiență și gata să-ți ofere sfaturi avizate în legătură cu schimbarea pe care ți-o dorești. Suntem aici să-ți aducem cel mai bun rezultat. 

Îți punem la dispoziție servicii profesionale de coafor și frizerie, pentru că știm că părul spune o poveste despre tine. La noi găsești servicii de manichiură și pedichiură, cosmetică și masaj.

Alege un salon de infrumusetare suceava pentru a te simți specială și frumoasă. Ai grijă de tine și apelează la servicii profesioniste și la oameni calificați. 

Lucicosm Beauty Studio este la dispoziția ta, de luni până sâmbătă. Fă-ți acum o programare și adu schimbarea de care ai nevoie. Ne găsești la numărul 0230 511 359.

De asemenea, blogul Lucicosm Beauty Studio îți pune la dispoziție informații despre beauty, tips & tricks și sfaturi pentru ritualurile tale de frumusețe.

Scroll to Top