Salon Suceava. Cum să tratezi părului uscat

Cauți un salon Suceava unde să poți trata părul uscat? Tratamentele pentru păr uscat sunt tratamente intensive dezvoltate pentru a-ți lăsa părul catifelat și strălucitor.

În acest articol afli cum poți să construiești o rutină săptămânală de îngrijire a părului care încorporează un tratament pentru păr uscat. 

Părul uscat poate avea mai multe cauze: Soarele, deteriorarea cauzată de clor, uscătorul și produsele dure de coafat pot lăsa părul uscat, ars și fragil.

Când vine vorba de vreme, fiecare sezon creează provocări pentru părul tău. S-ar putea să crezi că temperaturile mai scăzute ar fi o ușurare, dar o scădere a temperaturii aduce cu sine aer umed, ploaie și vânt. Elementele conspiră pentru a lăsa părul uscat. 

Dacă ai părul uscat, este timpul să preiei controlul. Începe rutina de îngrijire a părului cu un tratament pentru păr uscat.

Rutina de îngrijire a părului uscat

Când te gândești la repararea părului uscat, este bine să intri într-o rutină cu un tratament săptămânal pentru păr. 

Tratamentele pentru păr uscat sunt cunoscute și ca balsamuri profunde sau măști de păr. Acesta hidratează părul de la rădăcină. Pentru ca parul tau să rețină umezeala, cutícula trebuie sa fie neteda. Cuticula este stratul exterior al părului și formează un sigiliu protector. Dacă cuticula se ridică sau se rupe, părul devine uscat, fragil sau predispus la rupere.

Cel mai important aspect este că nu ar trebui să  supraîncarci firul de păr. Restabilirea umidității părului uscat este o abordare graduală. De aceea o rutină săptămânală este vitală. 

Salon Suceava. Cum să tratezi părul uscat

Înainte de a aplica un tratament pentru păr uscat, ia în calcul porozitatea părului.Porozitatea este modul în care părul nostru absoarbe umezeala. Înțelegerea porozității părului este vitală pentru modul în care aplicăm orice produs pentru păr. 

Clasăm porozitatea părului în trei categorii:

Porozitate scăzută: nu absoarbe ușor umezeala. Aici trebuie să eviți supraîncărcarea părului. Prea mult produs poate lăsa părul plat. Începe întotdeauna cu mai puțin produs, lasă părul să-l absoarbă câteva minute și apoi, dacă simți că părul tău cere, pune mai mult produs dacă este necesar.

Porozitate normală: absoarbe cu ușurință umezeala și rămâne hidratat. Folosește balsam în mod regulat și include un tratament săptămânal pentru păr uscat în rutina de îngrijire a părului. Asta ajută la menținerea sănătății părului tău.

Porozitate ridicată: acest păr absoarbe bine umezeala, dar are nevoie de multă umiditate. Nu fi tentată să adaugi prea mult produs; nu este necesar. Pur și simplu lasă tratamentul sau masca să acționeze mai mult timp.

Salon Suceava. Sfaturi pentru îngrijirea părului uscat

Cu tratamente regulate pentru păr uscat, părul tău ar trebui să devină mai mătăsos, mai strălucitor și mai ușor de gestionat. Cu toate acestea, sunt o mulțime de lucruri pe care le poți face pentru păr. 

Tunde părul în mod regulat pentru a îndepărta vârfurile despicate. Recomandăm să te tunzi la fiecare 6-8 săptămâni.

Alege produsul potrivit pentru tipul tău de par. Dacă produsele tale nu funcționează pentru tine, cere sfatul hairstylistului tău. 

Folosește de fiecare dată balsam de păr.

Mai puțin este, de fapt, mai mult. Nu supraîncărca părul cu fixative și produse. 

Păr uscat, fragil și vârfuri despicate

Dacă părul tău este uscat, vârfurile despicate și la ruperea apar foarte foarte ușor.

Tunderile regulate, împreună cu rutina de îngrijire a părului cu hidratare profundă, vor ajuta la reducerea riscului de rupere.

Să ai grijă de părul tău înseamnă să ai grijă de felul în care arăți. 

La Lucicosm Beauty Studio avem grijă ca părul să fie intens hidratat până la următoarea ședință de tratament. Clientele spun că părul se așază mult mai frumos, este mai maleabil și mai sănătos. 

Dacă și tu îți dorești astfel de rezultate pentru părul tău, fă-ți o programare la salon Suceava Lucicosm Beauty Studio

Scroll to Top