Salon Suceava. La ce să te aștepți când vii la noi

Fie că este vorba despre un eveniment special sau doar despre dorința de a te simți și arăta bine, o vizită la LuciCosm Beauty Studio, salon Suceava, poate fi o experiență incredibilă.

Este o oportunitate de a experimenta servicii profesionale, de a primi sfaturi și de a-ți descoperi un nou look, care îți poate oferi un boost de încredere în sine.

La Lucicosm Beauty Studio vei fi întâmpinată de  personalul profesionist și vei avea șansa să discuți cu un specialist în frumusețe despre ceea ce îți dorești și ce îți pot oferi serviciile noastre. 

De la manichiură și coafură până la machiaj și alte tratamente, vei fi ghidată printr-un proces care îți va oferi o experiență relaxantă și în același timp satisfăcătoare.

 În cele din urmă, vei pleca de la salon cu o nouă încredere în sine și o nouă înfățișare de care vei fi mândră.

Înainte de a ajunge la Lucicosm Beauty Studio, salon Suceava

Ca să te asiguri că ai parte de o experiență pozitivă la noi, uite ce trebuie să pregătești:

  1. Programează o întâlnire cu noi. O poți face telefonic sau prin mesaj pe facebook, oricum îți este mai ușor. Te îndemnăm să faci programarea cu cel puțin o săptămână înainte, ca să te asiguri că vei avea întâietate în alegerea orei preferate. 
  2. Vezi ce servicii oferim. Cu toate că la Lucicosm găsești o mulțime de servicii de beauty, este important să știi ce vrei și cu ce îți putem fi de folos. 
  3. Ia în considerare nevoile tale. Este important să te gândești la ceea ce îți dorești să obții. Dacă te pregătești pentru un eveniment special, cum ar fi o nuntă sau o petrecere, ia în considerare coafura, machiajul și manichiura. Dacă dorești să îți îmbunătățești rutina de îngrijire personală, concentrează-te pe servicii precum masajul sau tratamentele faciale. În orice caz, asigură-te că ai o idee clară a nevoilor tale de înfrumusețare înainte de a ajunge la salon.

Cum arată o ședință de beauty la Lucicosm – salon Suceava

În timpul vizitei tale la Lucicosm Beauty Studio, vei experimenta mai multe faze diferite ale procesului. Vei fi întâmpinată la sosire de către personalul nostru și vei fi invitat în zona de beauty.  Bem o cafea, discutăm despre ce rezultat îți dorești și ce preferințe ai. 

În plus, poți discuta cu expertul nostru în frumusețe despre nevoile tale. La final, vei primi sfaturi despre îngrijirea ulterioară și cum să menții rezultatul timp de cât mai mult timp posibil.

Sfaturi pentru o experiență excelentă la Lucicosm Beauty Studio

Pentru început, nu uita că este important să comunici cu expertul în frumusețe despre preferințele și nevoile tale. Fii cât mai deschis și specific, astfel încât rezultatul să fie 100% ceea ce îți dorești.

Abia așteptăm să ne spui care este feedbackul tău așa că nu te sfii. Spune-ne ce îți place și ce nu, astfel încât să putem ajusta serviciul, dacă este cazul. 

În final, în cazul în care ai întrebări despre serviciu sau despre produsele folosite, nu îți fie frică să ne întrebi. Suntem aici pentru a te ajuta și pentru a-ți oferi serviciul de calitate pe care îl meriți. 

Dacă ai nevoie de servicii profesioniste de beauty, makeup și skincare, te invităm să ne contactezi. Un membru al echipei noastre îți va face o programare și nu rămâne decât să ne vedem și să-ți conturăm frumusețea exterioară. 

Ne găsești în Suceava, pe Str. Statiunii, Nr. 2, Bl. C6, Sc. A, Ap. 1 sau la numărul de telefon 0754 019 132

Scroll to Top