Tot ce trebuie să știi despre unghii cu gel Suceava

Cauți unghii cu gel Suceava? La Lucicosm Beauty Studio ne ocupăm atât de manichiura cât și de pedichiura ta, într-un mediu relaxant și odihnitor. 

Luxul vine în multe forme și manichiura e clar una dintre ele. Poți să te răsfeți cu modele de unghii în diferite forme, culori sau dimensiuni. Unghiile cu gel sunt preferate de clientele noastre, așa că în acest articol afli ce sunt unghiile cu gel, care este diferența dintre gel și acryl, dar și cum te afectează acest tip de manichiură.

Chiar dacă poate ai auzit deja că gelul nu este sănătos pentru unghii, acest lucru este neadevărat. Pe lângă faptul că este foarte ușor de aplicat, gelul durează mult mai mult decât oja tradițională. 

În timp ce te poți aștepta ca oja să pice în mai puțin de o săptămână, manichiura cu gel poate dura de la trei până la patru săptămâni. 

Lacul de unghii cu gel este, de asemenea, echipat cu o formulă cu uscare rapidă care trebuie întărită la lampa UV. Acest lucru limitează bulele de aer și posibilitatea de pete dacă nu se usucă complet. Unghiile cu gel sau manichiura semi – ambele sunt variante super bune pentru o manichiură frumoasă și rezistentă.

Ce este o manichiură cu gel?

O manichiură cu gel folosește un lac pe bază de gel și necesită o lumină UV sau LED pentru a usca oja și a o fixa pe unghii. Și, în timp ce lacul obișnuit se poate ciobi până la două până la trei zile, un gel rămâne de obicei fără defecte timp de săptămâni.

În timp ce manichiura cu gel arată exact ca manichiură obișnuită, beneficiile sunt că durează mai mult, unghiile arată super strălucitor și îngrijire și se simt mai rezistente. În plus, frumusețea unei manichiuri cu gel este că oricine poate obține una, indiferent dacă unghiile tale sunt super scurte și subțiri.

Cel mai important și apreciat avantaj de către cliente este faptul că manichiura cu gel ține săptămâni întregi.

Cât costă unghiile cu gel? Costul unei manichiuri cu gel diferă foarte mult de lungime și de modelul pe care îl alegi. Cel mai sigur e să suni la salon și să afli care este prețul pentru modelul ales.

Merită să-ți faci unghii cu gel Suceava?

Da. Vei avea unghii îngrijite și rezistente. Manichiura clar este un reper pentru imaginea unei femei. Completează un look elegant sau casual și oferă un plus de bun gust. 

În plus, nu ai absolut nimic de pierdut dacă îți faci unghiile cu gel. 

Care este diferența dintre gel și acril?

Gelul și acrilul sunt complet diferite – unghiile acrilice sunt făcute cu o pulbere înmuiată în solvent. Sunt folosite în esență pentru a prelungi unghia sau pentru a oferi un strat superior mai puternic peste unghia naturală.

Deoarece unghiile acrilice sunt o extensie, ele tind să arate ai artificial, în ciuda faptului că durează între trei și patru săptămâni.Gelurile, pe de altă parte, vin în nuanțe și finisaje de lac de unghii. Se întăresc prin întărire sub o lampă UV sau LED.

Gelul dăunează unghiei naturale?

Nu, atunci când manichiura este executată corect. Așa că alege cu atenție salonul la care alegi să-ți faci unghiile. 

Totuși, gelul devine dăunător fără pregătirea, aplicarea și îndepărtarea corespunzătoare. O concepție greșită des întâlnită este că gelul dăunează unghiilor când, în realitate, procesul de îndepărtare este de obicei partea cea mai dăunătoare. Evită să tragi de gel atunci când a prins aer și s-a desprins. 

Dacă te gândești că gelul nu lasă unghia „să respire”, stai fără griji. Unghia nu respiră, este fără viață de la început.

Cum elimini în siguranță o manichiură cu gel?

Paturile de unghii și cuticulele tale sunt cele mai important – sunt făcute din țesut viu, motiv pentru care trebuie să fii atent în timpul procesului de aplicare și îndepărtare.

NU smulge unghiile. 

Ca să-ți dai gelul jos în siguranță, vino la salon. Dacă nu ai timp, îndepărtează gelul folosind acetonă, folie de staniol, dischete demachiante și o pilă de unghii. La final, hidratează cuticula folosind ulei special, cremă hidratantă sau ulei de măsline.

Unghii cu gel Suceava la Lucicosm Beauty Studio

La Lucicosm Beauty Studio avem pregătită o echipă profesionistă, tânără și cu experiență atât la nivel național cât și internațional. Dacă vrei o manichiură de invidiată, fă-ți o programare la noi.

Scroll to Top