Tratamente faciale: ce beneficii obții dacă mergi regulat

Serviciile de tratamente faciale au ajuns să fie din ce mai cerute atât de femei, cât și de bărbați, mai ales după ce beneficiile lor au devenit atât de multe. Să ai grijă de felul în care arăți a fost dintotdeauna o preocupare, însă niciodată nu au existat la fel de multe metode de prevenție și tratament ca astăzi. 

Să ai un ten ca Jennifer Lopez la peste 50 de ani nu mai este o minune. Tratamentele faciale au devenit și mai accesibile, odată cu înmulțirea lor în saloane. Așa că nici nu trebuie să cheltuiești prea mulți bani ca să arăți bine și să te simți bine în pielea ta. 

Dacă mergi regulat la salon pentru tratamente faciale specifice, vei vedea zilnic în oglindă rezultatele. Care nu sunt nici puține și nici mici. 

De câte tipuri sunt tratamente faciale?

Tratamentele faciale sunt niște ritualuri și proceduri dermatologice care tratează probleme și nevoi specifice. Uite pentru ce sunt folosite tratamentele faciale:

  • Hidratare intensă, fie că vorbim despre ten gras sau uscat;
  • calmarea sensibilității sau iritațiilor;
  • reducerea porilor sau a sebumului în exces;
  • tratarea tenurilor cu tendință grasă;
  • prevenirea îmbătrânirii premature și tratarea ridurilor fine.

Tratamentele facială se adresează nevoilor specifice ale tenului. Există tratamente speciale pentru ridurile fine, pentru luminozitate, pentru tratarea cearcănelor sau pentru elasticitate. 

Specialiștii recomandă să mergi la un tratament facial o dată la 4-5 săptămâni. Dacă ți se pare mult, oricând poți reduce numărul de tratamente. Însă ia în considerare că aceste tratamente nu sunt doar o metodă de relaxare. Sunt, efectiv, o metodă de a menține pielea tânără și frumoasă. Ele au dat mereu rezultate și credem că e mai bine să previi decât să tratezi. Mai ales că în cazul tenului matur, ridurile puternice sau cele de expresie nu mai pot fi tratate mai târziu decât cu operații costisitoare. Și nici atunci rezultatul nu este mulțumitor.

Cea mai bună soluție este să stabilești de câte ori lunar sau anual vrei să mergi la un tratament facial. Respectă, pe cât este posibil acest program, iar rezultatele vor apărea după prima ședință.

Tratamente faciale – beneficii

Ca să înțelegi exact cum te ajută tratamentele faciale vom enumera beneficiile, de la cele mai mici până la cele mai mari. 

În primul rând, tratamentele curăță în profunzime pielea. Nu poți face asta acasă, pentru că nu ai aparatura și produsele potrivite. Specialiștii de la Lucicosm Beauty Studio știu ce produse ți se potrivesc și ce tratamente sunt mai indicate pentru pielea ta. Vei îndepărta celulele moarte și vei detoxifica tenul. Celulele care sunt stimulate în timpul tratamentului se vor reînnoi, iar tenul tău va recăpăta un aspect sănătos.

Previn apariția coșurilor. Pentru că tenul este atât de bine curățat, noile inflamații nu au posibilitatea să se formeze. Impuritățile nu se adună în pori și nu vor mai forma puncte negre. Așa, nici coșurile și nici semnele acneice nu-și vor face loc pe tenul tău.

Elimină excesul de sebum. Nimănui nu-i place tenul gras, mai ales că machiajul nu se așează niciodată. Tratamentele faciale ajută la eliminarea acestuia. Pentru că este asigurat un aport suplimentar de apă, nu vei mai avea tenul gras.

Previne apariția ridurilor fine. Tratamentele faciale ajută și la prevenirea și reducerea ridurilor fine. Însă cel mai important aspect este că, dacă începi de astăzi tratamentul, nu vei avea riduri fine prematur sau la o vârstă la care nu au ce căuta pe ten.

Pe lângă asta, tratamentele faciale stimulează elasticitatea, luminozitatea și capacitatea de regenerare a celulelor. Oricât de bune sunt produsele de îngrijire pe care le folosești, nu vor avea același rezultat ca un tratament facial. 

De aceea te îndemnăm să mergi periodic la o ședință de tratament. Vei fi mulțumită de rezultatele pe care le obții și vei vedea cât de important este să vii regulat.

Dacă mai sunt întrebări la care nu am reușit să răspundem, lasă-ne un comentariu sau un mesaj în privat

Între timp, intră pe pagina de contact și sună-ne pentru o programare la un tratament.

tratamente faciale
tratamente faciale
Scroll to Top