Unghii cu gel Suceava – mituri neadevărate despre manichiura cu gel 

Cauți unghii cu gel Suceava? La salonul Lucicosm Beauty Studio oferim servicii complete de manichiură, beauty și cosmetică. 

Pentru că ne dorim să te simți și mai frumoasă decât ești, la noi găsești un set complet de servicii: de la coafură și cosmetică, până la manichiura și pedichiură. 

În legătură cu unghiile cu gel, sunt nenumărate mituri care circulă pe internet, însă care sunt neadevărate. Dacă este prima dată când îți pui unghii cu gel sau dacă ai îndoieli legate de folosirea îndelungată a gelului, acest articol îți răspunde la toate întrebările.

Manichiura este clar una dintre plăcerile simple ale vieții, fiind întotdeauna relaxantă, cu rezultate finale incontestabil satisfăcătoare. Cu toate acestea, miturile continuă să apară și te pot îngrijora. Întrebări precum – „au unghiile nevoie să respire? Poate fi acrilul rău pentru sănătatea unghiilor?” – te pot face să renunți la următoarea ta programare la unghii.

Mit: Lămpile produc raze UV care dăunează.

Fals. Cantitatea de expunere UV la care ești expusă în timpul unei manichiuri este la fel de mare ca cea la care ești expusă când ieși pe balcon în bloc. Este un mit dus la extrem, însă dacă te simți neliniștită, poți să aplici protecție solară pe mâini, înainte de aplicarea lacului. 

Mit: tăierea cuticulelor le poate face să crească mai repede înapoi – unghii cu gel Suceava

Da, poate fi adevărat. Cuticulele cresc mai repede atâta timp cât sunt tăiate, însă acest fapt nu este unul rău, atâta timp cât nu sunt produse răni zonei. 

Cuticula este țesut care crește pe patul unghial și care, tehnic, este împins înapoi. În cazul în care te deranjează faptul că cuticula poate crește înapoi, poți să-i sugerezi tehnicianului să îndepărteze doar ceea ce este necesar. 

Motivul pentru care cuticulele cresc mai mult este pentru că organismul se protejează de bacteriile care pot intra prin pielea din zona unghiilor. 

Unghii cu gel Suceava – unghiile au nevoie să respire. 

Unghiile nu au plămâni ca să aibă nevoie să respire. Practic, ele nu au nevoie de pauză între sesiunile de manichiură. Acesta este unul dintre cele mai comune, dar și cele mai neadevărate mituri. 

Un alt mit des întâlnit este că gelul și acrilul dăunează unghiilor naturale. Ce cauzează daune, de fapt, este aplicarea și îndepărtarea necorespunzătoare. Pentru îndepărtarea unghiilor cu gel, cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să mergi la salon. 

În plus, pe blogul Lucicosm Beauty Studio am vorbit despre câteva metode de îndepărtare a unghiilor cu gel de acasă. Aruncă o privire, respectă toți pașii și unghia ta nu va avea de suferit. 

Mit: nu este bine să-ți rozi unghiile. 

Adevărat. Anxietatea sau stresul pot fi printre factorii care te fac să-ți rozi unghiile. Toate bacteriile de pe unghie ajung în corpul tău. Ingerarea unor agenți patogeni poate chiar să ducă la infecții ale sângelui. Așa că data viitoare când îți rozi unghiile, mai bine nu o faci. Totuși, există oje și tratamente cu gust amar, care sigur te vor dezvăța de acest obicei. 

Unghii cu gel la Lucicosm Beauty Studio Suceava

Dacă este momentul să-ți faci o nouă programare la manichiură, te invităm la salon. Echipa noastră de profesioniști a adus numai rezultate de calitate și durabile, așa că suntem siguri că și pentru tine experiența va fi una plăcută. 

Pe pagina noastră de facebook te poți inspira și poți alege următorul model de manichiură pe care să-l faci. Suntem în Suceava, pe strada Stațiunii nr. 2

De asemenea, pentru programări și alte informații ne găsești la numărul de telefon: 0230 511 359

Scroll to Top