4 tehnici de infrumusetare folosite cel mai des

Preocuparea pentru ritualurile de infrumusetare a existat dintotdeauna. Diferența actuală este că acestea s-au înmulțit, s-au dezvoltat și beneficiază mult de pe urma noilor tehnologii. În Suceava, femeile apelează la tot felul de tehnici de infrumusetare pentru că își doresc să se simtă frumoase constat. 

Chiar dacă starea de bine dată de frumusețe vine din interior, exteriorul nu trebuie neglijat. Așa se face că aspectul fizic câștigă teren și multe femei apelează la diferite tehnici pentru a-și scoate în evidență frumusețea naturală. 

Pe piață există nenumărate produse, tehnici și tratamente care promit să-ți întinerească tenul și să-ți hrănească părul. Fără doar și poate, majoritatea dintre acestea funcționează. Totuși, atenția sporită e absolut necesară, mai ales atunci când nu știi ce produs să alegi sau care tratament îți face bine. 

Astăzi, informația se află la orice pas, iar tu știi deja ce tip de ten ai, ce produse ar trebui să folosești sau care e rezultatul pe care îl vrei. Fapt care a dus la o notorietate crescută a tehnicilor de infrumusetare specifice.

Uite care sunt cele mai folosite tehnici de înfrumusețare

Genele false. Atunci când ai atât de multe produse la îndemână, îți dorești și tu să afli cum te pot face să strălucești. Privire pătrunzătoare, buze catifelate și mărite și pomeți conturați, toate sunt efectele pe care femeile le caută. Genele și sprâncenele nu sunt ignorate, deoarece ele susțin și conturează forma feței, scoțând în evidență culoarea ochilor. 

În căutarea metodei perfecte de a-și pune ochii în valoare, majoritatea femeilor folosesc gene false. Fie că o fac în mod zilnic, fie că apelează la această metodă doar la anumite evenimente, genele false sunt cele mai folosite dintre tehnicile de infrumusetare. 

Totuși, chiar și acest produs vine în diferite forme și mărimi. E important să fii precaută, să-ți alegi mărimea care ți se potrivește și să încerci să le aplici conform indicațiilor. Genele false le poți cumpăra aproape de oriunde, așa că dacă nu vrei să folosești zilnic rimel, ele sunt soluția perfectă. 

Cum evoluția și-a spus cuvântul și la capitolul beauty, poți acum să-ți faci implant de gene sau să-ți pui extensii. 

Dacă decizia de genul acesta îți dă bătăi de cap, Lucicosm Beauty Studio te ajută să ai genele pe care le-ai visat. Fă-ți o programare la salon, lasă-te pe mâna specialiștilor și obține un efect de gene luni și privire pătrunzătoare.

Una dintre cele mai folosite tehnici de infrumusetare rămâne manichiura semi

Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei și e drept că te simți mai frumoasă atunci când ai manichiura și pedichiura făcută, indiferent de hainele pe care le porți. Nu e de mirare că un număr imens de femei apelează la manichiura cu oja semipermanentă. Acest tip de ojă îți oferă un aspect natural și îngrijit al unghiei, având totodată rezistență îndelungată.

Mai mult, oja semipermanentă nu afectează unghia și este mai sigură față de  unghiile cu gel. Ei bine, cum știm să apreciem frumusețea și s-o punem în valoare prin toate mijloacele, la Lucicosm Beauty Studio găsești și servicii de manichiura pedichiura. Poți opta atât pentru oja semipermanentă, cât și pentru aplicații cu gel sau tips.

Epilarea definitivă

Acest tip de epilare a prins un avânt incredibil în ultimii ani. Drept urmare, a devenit mult mai accesibilă. Cea mai cunoscută metodă de epilare definitivă este epilarea cu laser. Procedura se realizează în 4-8 sesiuni, în funcție de grosimea și densitatea firului de păr. 

Chiar dacă denumirea spune că e definitivă, firele de păr nu sunt îndepărtate de tot, iar ședințele ulterioare sunt necesare. În orice caz, te scapă de părul nedorit pentru o perioadă lungă de timp. Alte tehnici folosite sunt tehnica cu lumină intens pulsată (IPL) și tehnica de epilare prin electroliză.

Masajul anticelulitic. Acesta este râvnit printre femei, mai ales că te îndrăgostești pe loc de rezultat. Masajul anticelulitic sprijină circulația sângelui, sparge depozitele de grăsime și te scapă de pielea cu aspect de portocală.

Salon de infrumusetare Suceava, Lucicosm Beauty Studio

Știm cât de importantă este frumusețea și că, alături de cea interioară, formează un întreg armonios. Echipa Lucicosm Beauty Studio din Suceava te invită la salon pentru servicii de cosmetică, masaj, infrumusetare, manichiură-pedichiură. 

Suntem aici să-ți oferim un pachet complet menit să te facă să te simți cât mai bine în pielea ta. De la noi vei pleca mai frumoasă decât ești deja, așa că nu ezita să te lași pe mâinile specialiștilor. 

Te invităm pe pagina noastră de facebook pentru a vedea câteva dintre clientele noastre mulțumite, iar blogul nostru e la dispoziția ta cu informații săptămânare despre beauty.

Scroll to Top