5 motive să mergi la salon de înfrumusețare Suceava

Dacă te gândești să mergi la un salon de înfrumusețare Suceava ca să ai grijă de tine, acest articol îți oferă suficiente motive pentru care decizia ta să fie finală.

De cele mai multe ori, mersul la salon nu se află, inițial, printre prioritățile femeilor. Poate pentru că pare costisitor, sau poate pentru că ia destul de mult timp. Un alt motiv e că multe femei cred că pot avea grijă de ele și de acasă. Chiar dacă ai investit deja în produse de îngrijire, sunt multe motive pentru care să iei în calcul și mersul la salon.

Sunt o mulțime de servicii care pot da rezultate mai bune la salon decât acasă. Printre acestea se numără epilatul, pensatul, masajul, terapiile faciale sau tratamentele pentru păr.

Unde mai punem că la salon ai parte de intimitate, de momente în care te răsfeți și în care îți oferi tot ce e mai bun.

De ce să mergi la un salon de înfrumusețare Suceava

Ca să înțelegi mai bine beneficiile pe care le obții dacă mergi la un salon de înfrumusețare, specialiștii de la Lucicosm Beauty Studio au întocmit lista de mai jos. 

Intimitate. În primul rând, este o adevărată plăcere să fii îngrijită atent, preț de ore de către cineva atent, specializat. Fie că vorbim despre masaj, manichiură sau coafură, nimic nu egalează sentimentul de nou și curat pe care îl ai atunci când ieși de la salon. Și nimic nu-ți poate da aceeași energie bună, molipsitoare și care ține o lună întreagă. La salon ai parte de atenție și de tratament specializat. Tu ești în centru și toate forțele se concentrează pe tine, ca tu să fii mulțumită de rezultatul final. Dacă te gândești că e un cost în plus pe lună, gândește-te că este un cost pe care îl dai pentru propria ta stare de bine. 

Igienă. Igiena mâinilor este deosebit de importantă și, atunci când ai nevoie de un masaj facial sau de un tratament de hidratare, trebuie să fii într-un loc complet curat. Asta deoarece în momentul tratamentului porii îți sunt deschiși și sunt mai predispuși să adune praf și impurități. Și, sunt sigură că și pentru tine e o plăcere să fii într-un loc spotless.

Servicii de calitate. Da, acasă poate fi comod. Însă la salon este util, plăcut și cu rezultate garantate. La salon vei găsi produse care nu sunt în comerț și care au rezultate super bune. Pe lângă asta, vei fi pe mâna specialiștilor. De exemplu, la Lucicosm Beauty Studio Suceava toți membrii echipei sunt acreditați atât în țară cât și în străinătate. Mergem constant la cursuri de formare continuă, astfel că nici o nouă procedură de beauty nu ne scapă. Plus de asta, ai parte și de tratamentul potrivit. Spre exemplu, sunt șanse ca acasă să nu aplici corect tratamentul sau să nu fie tratamentul care se potrivește tipului tău de ten. Însă la salon ai parte de un diagnostic, vei fi pe mâna profesioniștilor iar rezultatele îți vor întrece așteptările. 

Manichiura perfectă. Da, poți să ai un kit de unghii semi sau cu gel și la tine acasă. Totuși, rezultatul nu e la fel de bun. Mahiciuriștii îți vor îngriji și cuticula, vor aplica tratamente și vor oferi un rezultat perfect. Totul, în cel mai scurt timp. Asta în timp ce tu te relaxezi citind, meditând sau vizionând emisiunea preferată. Mai mult, la salon produsele sunt sterilizate și dezinfectate corespunzător. Astfel, nu vei avea probleme cu infecții sau ciuperci, mai ales la manichiură. Acasă, chiar dacă folosești doar tu ustensilele de manichiură, sunt șanse să existe infecții, dacă nu sunt dezinfectate corect.

Atunci când vine vorba despre îngrijirea ta, cel mai important aspect ține de igienă. Nu e necesar să mergi zilnic la salon, însă e necesar să păstrezi o frecvență cel puțin lunară.

Ce rezultate obții dacă mergi la un salon de beauty

Să mergi la un salon de înfrumusețare e, într-un fel, ca mersul la sală. Rezultatele sunt uimitoare dacă te ții de obiceI. Spre deosebire de mersul la sală, cele mai multe tratamente de la salon au rezultate imediate și asta e grozav: tratamentele faciale, tratamentele cu radiofrecvență sau masajul.

Dacă îți dorești să ai parte de o experiență la salon completă și plăcută, vino la Lucicosm Beauty Studio. Echipa din Suceava e gata să-ți ofere o sesiune de relaxare pe bune și care să aibă rezultate peste așteptări.

Sună-ne pentru programări la 0230 511 359 sau vino la salonul de pe Strada Statiunii, nr 2 Suceava.

Scroll to Top