Cosmetica Suceava – 5 motive să apelezi la servicii cosmetice

Chiar dacă astăzi tot mai multe femei au un obicei de a merge la cosmetica Suceava periodic, încă sunt multe persoane reticente la serviciile profesioniste. Multe femei consideră că este o pierdere de timp sau că nu au banii necesari. Totuși, serviciile cosmetice sunt din ce în ce mai accesibile, iar rezultatele – pe măsură. 

Fie că vorbim despre îngrijirea tenului, a părului sau despre machiaj, sunt femei care preferă să se îngrijească singure. Totuși, serviciile profesionale aduc de fiecare dată un plus stării tale de bine și look-ului tău. 

Saloanele de cosmetică profesioniste lucrează doar cu oameni calificați în domeniu. Asta înseamnă că fiecare angajat are experiență pe aria lui de expertiză și că urmează cursuri de formare continuă. Saloanele folosesc doar produse și aparatură profesionale, indiferent de domeniu.

Motive să mergi la cosmetica Suceava

Pentru că vei avea parte de atenție, de îngrijire specială și de tot ce e mai bun. Când ne gândim la mersul la salon, ne gândim la un răsfăț. Acolo te deconectezi de job și de casă, de treburile zilnice sau de stresul de la muncă. 

Te bucuri de un tratament facial specializat, potrivit tipului tău de ten și problemelor cu care te confrunți. Poți să ai parte de o curățare, de un masaj facial sau de un tratament cosmetic specializat care să aibă rezultate uimitoare.

De exemplu, tratamentele cosmetice sunt utile în combaterea ridurilor fine, a melasmei sau a acneei și semnelor lăsate de acestea. După o singură ședință de tratament facial de hidratare, vei avea tenul mai luminos, mai hidratat și mai elastic. 

Vasta experiență a echipei îți garantează rezultatele pe măsură. Dacă apelezi la servicii cosmetice de calitate, echipa urmează următorul procedeu: analizează tenul și problemele cu care te confrunți, te întreabă despre rutina de îngrijire și te ajută să stabilești una corectă, bazată pe produse specifice tenului tău. Tot un cosmetician bun îți va recomanda și vizita la medicul dermatolog, dacă este cazul. De exemplu, la Lucicosm Beauty Studio din Suceava, echipa noastră este calificată de către unii dintre cei mai buni experți în domeniu. Mai mult, folosim doar produse de cea mai bună calitate, potrivite pentru tipul tău de ten. 

La Lucicosm vei avea parte de un diagnostic cosmetic și, în funcție de nevoile și dorințele tale, alegem împreună tratamentul cosmetic potrivit. 

Aparatura profesională pe care nu o poți avea acasă. Un alt motiv pentru care să apelezi la servicii de cosmetică este reprezentat de aparatura profesională. Anul 2022 a venit cu o revoluție în cosmetică. Există un aparat non-invaziv pentru aproape orice problemă cosmetică: acnee, riduri, melasmă. Ai nevoie doar de câteva ședințe ca să scapi de problemele cu care te confrunți.

Cabinetele de cosmetică dețin aparate pentru tratamente profesionale și corporale. Fiecare aparat are module, intensități și grade diferite de operare și pot fi folosite doar de persoane instruite și calificate. 

Produse profesionale care se găsesc exclusiv în salon. Așa cum ziceam, un mare atuu al saloanelor de cosmetică este că dețin aceste produse profesionale pe care nu le poți cumpăra din magazine și farmacii. De ce? Pentru că fiecare produs are anumite game, cantități sau protocoale care trebuie respectate întocmai. Sunt o mulțime de măști care se găsesc doar în salon și care aduc rezultate pe măsură. Probleme precum tenul uscat sau neluminos pot fi uitate datorită acestor tratamente. 

Proceduri profesioniste. Aici este partea cea mai frumoasă. Serviciile de cosmetică îți garantează rezultate datorită acestor proceduri profesioniste. Ele au devenit mult mai bune în ultimii ani, de aceea este posibil să scapi de o anumită problemă doar cu câteva ședințe de tratament.

Cosmetică Suceava. Ce probleme rezolvă

Serviciile de cosmetică rezolvă un spectru larg de probleme și susțin rezolvarea altora adiacente. Printre acestea se numără acnee, rozacee, ten uscat, ten acneic, melasma, riduri fine, arsuri solare, puncte albe sau negre. De fapt, cam toate problemele tenului își au rezolvarea în ședințele de cosmetică și rutina de îngrijire de acasă.

Dacă ai nevoie de servicii profesioniste de cosmetică în Suceava, te invităm La Lucicosm Beauty Studio. Echipa noastră îți oferă diagnosticul corect și te ajută în alegerea tratamentului potrivit pentru tine. Te invităm să ne suni la numărul de telefon afișat pe site. 

Scroll to Top