Cele mai populare servicii de înfrumusețare la Lucicosm Beauty Studio

La Lucicosm Beauty Studio, salon de înfrumusețare Suceava, toate serviciile noastre sunt concepute pentru a ajuta fiecare client să se simtă și să arate cât mai bine posibil. Fie că ai nevoie de o nouă coafură, o manichiură elegantă sau un tratament facial, suntem aici pentru a te ajuta să arăți și să te simți mai frumoasă. 

De aceea, am dezvoltat un set de servicii care să întâlnească orice fel de nevoie. Ca să știi la ce să te aștepți atunci când vii la Lucicosm Beauty Studio din Suceava, îți prezentăm aici serviciile noastre. 

Înfrumusețare Suceava. Servicii de coafură

Coafura este una dintre cele mai populare servicii la Lucicosm Beauty Studio. Cu o gamă largă de opțiuni, de la coafuri simple de zi cu zi până la coafuri sofisticate pentru evenimente speciale, suntem pregătiți să te ajutăm să găsești stilul perfect. 

Echipa noastră de stilisti experimentați va analiza lungimea și textura părului pentru a crea o coafură personalizată și unică pentru tine. 

Dacă vrei să arăți fabulos pentru ocazii speciale sau să îți schimbi coafura obișnuită de zi cu zi, echipa noastră de stilisti sunt pregătiți să te ajute. De la bucle elegante, la coafuri sofisticate sau chiar la tunsori clasice și moderne, suntem specializați în toate aspectele de hairstyling. 

În plus, folosim doar produse de înaltă calitate pentru a ne asigura că părul arată perfect și sănătos. În timp ce mulți oameni vin la noi pentru coafuri și servicii de hairstyling, nu trebuie să uităm serviciul de bază, și anume frizeria. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor și o pasiune pentru a obține cele mai bune rezultate, suntem alegerea perfectă pentru o experiență de frizerie de încredere și de înaltă calitate.

Manichiura și pedichiura la Lucicosm Beauty Studio

Unghiile bine întreținute și frumos aranjate sunt esențiale pentru un aspect îngrijit și elegant. La Lucicosm Beauty Studio oferim o gamă largă de servicii de manichiură și pedichiură, inclusiv manichiura clasică, manichiura cu gel și pedichiura spa. 

Fie că vrei unghiile simple și elegante sau un model complex, suntem aici pentru a te ajuta să obții aspectul perfect. În plus, pe pagina noastră de facebook postăm constant ultimele modele alese de clientele noastre. Te invităm să ne urmărești acolo ca să găsești inspirația potrivită pentru următoarea ta manchiură.

Tratamente faciale la salon de înfrumusețare Suceava

Tratamentele faciale sunt esențiale pentru menținerea pielii sănătoase și strălucitoare. La Lucicosm Beauty Studio, oferim o gamă largă de tratamente faciale, de la hidratare profundă până la exfoliere și curățare în profunzime. 

Fiecare tratament facial este personalizat pentru nevoile individuale ale clientului, astfel încât pielea taprimește exact ceea ce are nevoie.

Machiaj profesional la Lucicosm Beauty Studio

Machiajul poate transforma complet aspectul cuiva și poate fi utilizat pentru a scoate în evidență trăsăturile faciale și pentru a crea un aspect elegant și sofisticat. La Lucicosm Beauty Studio, oferim servicii complete de machiaj pentru diferite ocazii. 

Dacă vrei să arăți superb indiferent de ocazie, te invităm să-ți faci o programare la noi. 

Ce ne-au întrebat clienții cel mai des: 

Care sunt programul de funcționare al salonului?

Lucicosm Beauty Studio este deschis de luni până sâmbătă de la 8:00 la 20:00.

Cum pot face o programare?

Puteți face o programare sunând la studio la +40 743 123 456 sau vizitând site-ul  la infrumusetare.lucicosm.com

Ce metode de plată acceptă Lucicosm Beauty Studio?

Lucicosm Beauty Studio acceptă numerar sau card. 

Lucicosm Beauty Studio oferă pachete de mireasă?

Da, Lucicosm Beauty Studio oferă o gamă largă de pachete de mireasă care includ tratamente de păr, machiaj și înfrumusețare.

Scroll to Top