Alege culoarea potrivită pentru păr. Hairstyling Suceava

Cauți servicii de Hairstyling Suceava? Când vine vorba de alegerea culorii perfecte pentru părul tău, unul dintre factorii cheie este tonul tău de piele. Există trei tipuri principale de tonuri de piele: rece, cald și neutru. Pentru a determina tonul tău de piele, încearcă următorul truc simplu:

 1. Verifică venele de la încheietura mâinii tale:
  • Dacă venele tale par a fi albastre sau mov deschis, ai un ton de piele rece.
  • Dacă venele tale par a fi verzi sau verde-albăstrui, ai un ton de piele cald.
  • Dacă nu este clar dacă venele tale sunt albastre sau verzi, ai un ton de piele neutru.

Culori pentru tonul de piele rece

Dacă ai un ton de piele rece, vei dori să optezi pentru culori care complimentează această nuanță. Câteva sugestii potrivite pentru tine sunt:

 • Nuanțe de blond rece, cum ar fi blondul platinat sau blondul cenușiu.
 • Nuanțe de brunetă cu accente reci, precum ciocolatiul închis sau negrul cu subtonuri reci.
 • Nuanțe de roșcat cu subtonuri reci, cum ar fi roșul burgundy sau roșul violet.

Culori pentru tonul de piele cald

Dacă ai un ton de piele cald, poți încerca culori care completează frumos această nuanță. Iată câteva opțiuni potrivite pentru tine:

 • Nuanțe de blond cald, precum blondul miere sau blondul auriu.
 • Nuanțe de brunetă cu accente calde, cum ar fi șatenul cu reflexe de caramel sau brunul ciocolatiu.
 • Nuanțe de roșcat cu subtonuri calde, precum roșul arămiu sau roșul cupru.

Culori pentru tonul de piele neutru. Hairstyling Suceava

Dacă ai un ton de piele neutru, ai avantajul de a putea experimenta cu o gamă largă de culori. Iată câteva sugestii care se potrivesc tonului tău de piele:

 • Poți opta pentru nuanțe de blond natural, cum ar fi blondul cu subtonuri neutre sau blondul caramel.
 • Pentru brunetă, poți alege nuanțe de șaten mediu sau șaten închis.
 • Roșul natural sau nuanțele de roșcat neutre pot fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru tine.

Alege-ți culorile în funcție de stil și personalitate

În final, nu uita că alegerea culorii părului trebuie să reflecte și stilul tău personal și personalitatea ta. Dacă îți dorești o schimbare radicală, poți merge pentru o culoare vibrantă sau un look îndrăzneț. Dacă preferi un aspect mai subtil, poți alege o nuanță mai apropiată de culoarea naturală a părului tău, pentru a crea doar un efect ușor de împrospătare.

Consultă un specialist în hairstyling Suceava

Pentru a obține cel mai bun rezultat și pentru a evita eventualele probleme, este întotdeauna recomandat să consulți un specialist în coafură. Un hairstylist profesionist te poate ajuta să determini ce culori se potrivesc cel mai bine cu tonul tău de piele și cu dorințele tale. De asemenea, ei vor avea experiența și cunoștințele necesare pentru a obține rezultatele dorite într-un mod sigur și sănătos pentru părul tău.

Îngrijirea părului vopsit. Hairstyling Suceava

 

După ce ai ales culoarea perfectă pentru părul tău și ai obținut rezultatul dorit, este important să acorzi o atenție specială îngrijirii părului vopsit. Iată câteva sfaturi pentru a menține culoarea vibrantă și părul sănătos:

 1. Utilizează produse de îngrijire special formulate pentru părul vopsit. Acestea au ingrediente blânde și ajută la menținerea culorii pe termen lung.
 2. Spală-ți părul cu apă călduță sau rece, deoarece apa fierbinte poate duce la decolorarea treptată a culorii.
 3. Evită șampoanele și balsamurile care conțin sulfat, deoarece acestea pot elimina uleiurile naturale ale părului și pot estompa culoarea.
 4. Folosește tratamente de hidratare și măști pentru păr în mod regulat, pentru a menține părul hidratat și strălucitor.
 5. Protejează-ți părul de radiațiile solare nocive, purtând un șapcă sau folosind produse cu factor de protecție solară pentru păr.

Programări disponibile la Lucicosm Beauty Studio!

Dacă ești gata să experimentezi o nouă culoare de păr și dorești să beneficiezi de sfaturile și expertiza unui hairstylist profesionist, programează-te acum la Lucicosm Beauty Studio!

 Echipa noastră de experți în coafură și frizerie te va ajuta să obții rezultatele dorite, punându-ți în valoare frumusețea și stilul personal. Contactează-ne astăzi pentru o consultanță personalizată și pregătește-te să te transformi într-o nouă versiune a ta!

Scroll to Top