Cum să ai o pedichiură perfectă

Se apropie sezonul cald și o pedichiură ca la carte va deveni absolut necesară.

Orice femeie preferă o pedichiură îngrijită care să meargă perfect cu sandalele preferate.

Prin urmare, e momentul să afli cum să o îngrijești. Sfatul nostru este să vii la Lucicosm Beauty Studio, un salon suceava care îți poate garanta o pedichiură perfectă.

Unghii perfecte: acasă sau la salon

Oricât de bine ai ști să lucrezi cu gelul sau oja semi, dacă nu faci asta în mod profesionist, clar nu vor arăta unghiile ca la un salon Suceava. Atunci când de ocupi de beauty, manichiură și pedichiură acasă, în mod
profesionist, tot un fel de salon se numește.

Asta pentru că respecți niște reguli de igienă, ai un spațiu personalizat și dedicat job-ului de beauty și știi cum să faci asta la un nivel mai înalt.

Dacă însă ți-ai luat un kit de ojă semipermanentă de pe internet, sigur unghiile tale nu vor arăta ca la salon

De aceea, de fiecare dată un salon Suceava îți va oferi servicii mai bune. Plus, cui nu-i place să se relaxeze în timp ce o manichiuristă profesionistă se ocupă de
unghii?

Totuși, pot exista mai multe motive pentru care să alegi o pedichiură acasă. Fie nu ai timp, fie ai o trusă nouă de pedichiură pe care vrei să o încerci. Indiferent de motiv, sunt câțiva pași importanți de care trebuie să ții cont.

Pedichiură îngrijită de acasă

Vremea sandalelor nu-ți permite să neglijezi pedichiura, mai ales când îți poate completa look-ul. Iar dacă vrei să-ți faci o pedichiură simplistă acasă, uite ce trebuie să ai:

  1. o foarfecă pentru unghii sau o unghieră;
  2. o pilă pentru călcâie și una pentru unghii;
  3. perie pentru exfoliere;
  4. bețișoare de cuticule, 
  5. cremă de cuticule;
  6. ac pentru unghii.

Urmează acești pași pentru o pedichiură îngrijită

Mai întâi, aisgură-te că nu mai ai urme de ojă pe unghiile de la picioare. Ține picioarele în apă caldă, preț de aproximativ 10 minute. Dacă vrei, poți adăuga sare de baie sau arome, în funcție de preferințele tale. Sub nici o formă nu pune săpun sau gel de duș, deoarece acestea usucă pielea. Dar e important să rămâi cu picioarele în apă măcar 10 minute. 

După acest timp, ia peria de exfoliere și prin mișcări fine, masează călcâiul și tălpile pentru a îndepărta pielea moartă.

Repet, e important ca mișcările să fie fine, pentru a nu agresa pielea. Dacă ai o problemă cu călcâile crăpate, atunci ai grijă să folosești cât mai des cremă hidratantă și să îndepărtezi de câte ori se poate pielea moartă.

După ce ți-ai curățat bine picioarele și ai aplicat cremă hidratantă, alege forma care vrei s-o aibă pedichiura ta și taie unghiile. Ai grijă la colțuri, să fie uniforme.

Sigur nu e prima dată când realizezi o pedichiură, însă fii atentă ca unghiile să fie tăiate egal și să nu fie rămase în piele. 

Ca să ai un rezultat bun, ai nevoie de răbdare. Nu te grăbi și folosește cu minuțiozitate forfecuța.

Bun, acum am ajuns la cuticule. Dacă obișnuiești să le tai cu forfecuța, să știi că așa cresc mai repede. Cel mai indicat e să aplici o cremă pentru cuticule, să o lași să acționeze, și apoi să le împingi cu un bețișor special. 

După ce vei face așa o perioadă, cuticulele nu vor mai crește atât de repede. În plus, nu sunt șanse să te rănești așa și să-ți faci pedichiura să arate inestetic. 

Pilește unghiile și aplică oja favorită

După ce ți-ai îngrijit picioarele ca la carte, pilește unghiile, dar fără a le agresa. Fii atentă ca toate să aibă aceeași dimensiune. De acum, poți aplica lacul de unghii favorit.

Este indicat să folosești separatoare pentru unghii, pentru a nu murdări pielea. Folosește aceeași cantitate de ojă pe unghii, în două straturi. Ai grijă să le usuci separat!

După ce ai terminat de aplicat oja, hidratează unghiile și picioarele cu o cremă specială. 

Îngrijire specială, la salon

Dacă îți dorești un rezultat îndelungat și o pedichiură care să reziste, alege să vizitezi un salon. Aici, fiecare pas va fi respectat întocmai, iar pielea ta nu va avea de suferit. 

Mai mult, nu se compară nimic cu un răsfăț la salon. Iar rezultatul va fi pe măsură. 

Poți opta pentru o pedichiură french, simplă sau cu model. Fie că vorbim de ojă semi sau gel, pedichiura ta clar va ține mult mai mult. Cel puțin 3 săptămâni nu va mai trebui să-ți faci griji de pedichiura ta. 

Prin urmare, fă-ți o programare la salon suceava Lucicosm Beauty Studio. Suntem o echipă tânără, profesionistă și cu calificare în domeniu, iar rezultatele noastre vorbesc de la sine.

Aruncă o privire pe pagina noastră de facebook și vezi cât de frumoase pot fi unghiile tale. Pe lângă servicii de manichiură și pedichiură, îți punem la dispoziție și servicii de beauty.

Te invităm la noi pentru servicii complete de înfrumusețare. Fie că vrei un masaj, un nou look sau niște unghii frumoase, noi suntem aici să ți le oferim pe toate. Calitatea nu este opțională, iar partea estetică este de top. 

Te așteptăm la salon!

Scroll to Top