Salon Suceava: cum să te simți încrezătoare în tine

Dacă ești în căutarea unui salon Suceava care să-ți pună în valoare frumusețea, Lucicosm Beauty Studio e aici pentru tine.

Orice femeie are nevoie de câteva momente în care să se simtă răsfățată. Apoi, femeia este gata să ia lumea în piept încrezătoare în forțele proprii. 

Dacă ești în căutarea unui salon Suceava care să-ți pună în valoare frumusețea, Lucicosm Beauty Studio e aici pentru tine.

Înfruntă-ți zilele dificile cu stil

Știi acele momente în care chiar dacă ai avut o zi proastă și poate că n-ai avut suficient timp să predai proiectele, ți-a rămas o fărâmă de pozitivitate cu care știi că poți schimba traiectoria zilei? 

Ei bine, acea fărâmă e plantată în orele petrecute la salon. Ore în care te răsfeți, te eliberezi și te simți bine. Și după o vizită la un salon Suceava ieși mai frumoasă decât de obicei. 

Înfățișarea nu e totul, dar atitudinea corectă poate răsturna munți. Și știi și tu că atitudinea e alta când ai o manichiură fresh, când ai venit de la masaj sau când ai o coafură nouă. Poate că nu e indicat să pui preț pe înfățișare, dar e indicat să te prețuiești.

Să ai grijă de tine și de felul în care arăți nu e un moft, nici măcar un răsfăț. Este o necesitate care de multe ori îți crește încrederea în tine. Așadar, când îți faci programare la salon Suceava?

Salon Suceava Lucicosm Beauty Studio te invită la răsfăț

Suntem o echipă tânără, dinamică și care știe că ce se întâmplă aici e arta de a scoate în valoare frumusețea ta naturală. 

Echipa Lucicosm este formată din oameni pregătiți profesional și pentru care meseria le este pasiune. 

Suntem aici să arătăm lumii cât ești de frumoasă și care sunt calitățile tale fizice. 

Îți punem la dispoziție mai multe forme de răsfăț, potrivite pentru toate vârstele. 

Pe pagina noastră de facebook găsești imagini ale lucrărilor noastre și mărturii ale clientelor mulțumite. De îndată ce ne treci pragul, aspectul tău va fi îmbunătățit. 

Fără prea multe cuvinte, la Lucicosm Beauty Studio te așteaptă o atmosferă prietenoasă și cozy, menită să-ți pună un zâmbet pe față de îndată ce ne treci pragul.

Servicii puse la dispoziție de Lucicosm Beauty Studio

Vrei să ai rezultate bune și vrei să arăți îngrijită și mai frumoasă decât ești deja. Lasă-te pe mâna noastră, iar noi îți aducem acele rezultate pe care le aștepți.

Uite ce servicii îți vin în ajutor la salon Suceava:

Coafor și frizerie

Așa cum am mai susținut, părul tău spune o poveste despre tine. Coafura completează o impresie sau atrage păreri. 

Spune povestea potrivită și alege să ai grijă de părul tău. La Lucicosm Beauty Studio folosim produse profesionale, special făcute pentru firul tău de păr. De aici și până la rezultatul pe care îl aștepți nu mai e decât un pas: îndemânarea hairstylist-ului nostru. 

Spune-ne ce îți dorești, iar noi ne asigurăm că ai parte de rezultatul dorit. Ține cont și de faptul că anumite tunsori și culori se aleg în funcție de culoarea ochilor sau forma feței. Am notat câteva detalii pe blogul Lucicosm, așa că aruncă o privire să vezi ce este indicat să alegi. 

Manichiură și pedichiură la salon Suceava

Cele două sunt cartea de vizită a unei femei. Și trebuie să recunoști că te simți mai bine când ai manichiura făcută. Iar atunci când rezistă mai bine de 3 săptămâni fără să-și piardă luciul, este un câștig total. 

Știi bine că pentru ca o manichiură sau pedichiură să reziste este nevoie de un specialist care cunoaște tehnicile îndeaproape și care are experiență.

Manichiuristele noastre sunt acreditate cu diplome recunoscute, iar experiența lor vorbește de la sine. Vino și convinge-te de cât de bine poate arăta manichiura ta.

Pe pagina noastră de facebook, Lucicosm Beauty Studio, vei găsi câteva modele care-ți arată ce tehnici folosim și cât de bine ne descurcăm la partea artistică. 

Cosmetică și masaj

Săptămâna a trecut greu și nu ți-ai văzut capul de treabă. Ai simțit că sunt momente în care te prăbușești și pauzele de cafea n-au fost suficiente să te facă să-ți revii. Dă-ți un restart și vino la o ședință de masaj. 

Răsfață-te și ai grijă de corpul tău în același timp. Salon Suceava Lucicosm Beauty Studio te așteaptă la cosmetică și masaj. 

Știm că strălucești în interior, dar sigur te vei simți mai bine atunci când tenul tău va fi mai luminos și când pielea ta se va simți mai bine decât oricând.

Serviciile noastre de cosmetică și masaj sunt făcute special pentru tine. Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție.

Lucicosm Beauty Studio – salon suceva – te invită la momente de relaxare

Vizita la salon nu e o simplă programare. E o invitație la momente de tihnă care au drept rezultat o coafură mai frumoasă, un aspect mai bine definit sau o stare generală mai bună. 

Lucicosm Beauty Studio îți pune la dispoziție o echipă profesionistă și pentru care frumusețea exterioară o completează pe cea interioară.

Atmosfera din salon Suceava te va face cu siguranță să te întorci din nou. Îți oferim 100% disponibilitate, transparență și deschidere spre nou, alături de cunoștințe bine înrădăcinate în sutele de ore de experiență și cursuri acreditate. 

Salon Suceava Lucicosm Beauty Studio te invită la răsfăț. 

Fă-ți acum o programare la numărul 0230 511 359.

Scroll to Top