Machiaj Suceava. Cum să nu dai greș cu machiajul ochilor

Machiaj Suceava. Machiajul ochilor este în mod clar o provocare. Trebuie să ții cont de nuanța pielii, culoarea și forma ochilor, coafură, eveniment și de o mulțime de alți factori. 

Forma ochilor joacă un rol important în a decide ce fel de fard de ochi sau ce culoare va contura frumusețea ta naturală. 

Ca să nu dai greș cu machiajul ochilor, în acest articol am pregătit câteva sfaturi care să-ți fie de folos atunci când alegi un tip de machiaj.

Sfatul nostru este să ceri părerea make-up artistului și să-l lași să-și facă treaba cum știe. Fiind un profesionist, va adapta cerințele tale la stilurile care ți se potrivesc pentru a-ți oferi rezultatul pe care îl vrei.

La Lucicosm Beauty Studio Suceava tu ești cea care ne spui ce tip de machiaj vrei, iar noi adaptăm cerința în funcție de ce ți se potrivește. Pentru că sunt anumite nuanțe care nu se potrivesc ochilor albaștri sau care creează efect de cearcăne. Și sigur nu ai vrea asta.

În funcție de forma ochilor, uite ce tip de machiaj ți se potrivește

Ochi în formă de migdală. Este cea mai întâlnită formă la femei. Pentru a accentua frumusețea ochilor, utilizează o umbră mai închisă pentru conturul pliului ochilor. Poți chiar să alegi o nuanță închisă de bej strălucitor și să continui cu un negru mat. Dacă vrei un plus de dramă, alege un machiaj de tip ochi de pisică extins. Acesta va exagera forma naturală extinsă a ochilor și va oferi un plus de intensitate machiajului.

Ochii monolizi sau așa numiții ochi cu glugă sunt cei care au un pliu vizibil. Este destul de dificil să creezi un machiaj de impact pentru acești ochi. Evită culorile strălucitoare, pentru că te vor face să pari ca și când ai avea cearcăne. În schimb, la acest tip de ochi se așează frumos culorile mate cu tonuri profunde. Nu uita să adaugi rimel pentru alungire și volum, ca să oferi simetrie ochilor.

Ochii rotunzi sunt cei cu formă circulară și care arată mai mari decât cei obișnuiți. Trucul de care trebuie să te folosești atunci când machiezi ochii rotunzi este să le minimalizezi aspectul. Ce trebuie să faci este să minimizezi rotunzimea folosind un liner doar pentru partea superioară. O să fii surprinsă de rezultat.

Ochii mici. Machiajul ochilor mici nu trebuie să aibă linii bine definite, deoarece vor atrage atenția asupra dimensiunii. Păstrează machiajul rotunjit și concentrează-te asupra liniilor exterioare. Pentru un efect moale, nu uita de umbre.

Ochii mari. Pentru un machiaj care să-ți pună ochii în evidență, optează pentru nuanțe mate profunde. Nuanțele bronz sau gri sunt perfecte și, dacă vrei să păstrezi un look minimalist, folosește un eyeliner pe pleoapa superioară. 

Machiaj suceava. Culori potrivite pentru ochii tăi

Pentru că nu doar forma contează atunci când alegi un machiaj, uite ce farduri ar trebui să porți în funcție de culoarea ochilor:

Ochii căprui. Alege nuanțe de maro cald, aurii, violet sau albastre. Ca ochii să iasă în evidență, optează și pentru un rimel vișiniu. 

Ochii albaștri. Portocaliul și nuanțele calde se potrivesc perfect acestor ochi pătrunzători. Dacă vrei să folosești eyeliner, alege unul maro moale sau cald, aplicat pe pleoapa inferioară.

Ochi verzi. Culorile care completează cel mai bine ochii verzi sunt nuanțele de roșu, auriu și portocalii. Ca și în cazul ochilor căprui, și pentru ochii verzi ar arăta grozav un rimel vișiniu.

Ochi negri. Marouri calde, aurii sau chiar culorile închise arată grozav pe pleoapele ochilor negri. 

Pentru un look de invidiat și care să-ți scoată în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței, ia în calcul părerea make-up artistului tău. El va știi sigur ce nuanță ți se potrivește și ce tip de machiaj este potrivit stilului tău. 

Dacă sunt alte întrebări pe care le ai despre machiajul ochilor, lasă-ne un mesaj în privat sau scrie-ne un comentariu. Un membru al echipei de make-up îți va răspunde în cel mai scurt timp.

Scroll to Top