Manichiura Suceava. De ce să alegi unghiile cu gel

Toate femeile își doresc o manichiură impecabilă, mai ales că manichiura poate spune atât de multe despre o persoană. Dacă ești în căutarea unui salon de manichiura Suceava sau te întrebi dacă ar trebui să optezi pentru manichiura cu gel sau semi, acest articol îți vine în ajutor. 

Vei afla care sunt diferențele între tipurile de manichiura și care este cel care îți este cel mai potrivit. 

Poate fi enervant și obositor să fii nevoită să-ți faci mereu unghiile cu ojă normală, mai ales că aceasta nu ține mult și pică la doar 1-2 zile. 

Oja semi poate fi o variantă, însă dacă unghiile tale sunt scurte, iar tu le vrei tip migdală, nu vei putea obține acest rezultat. Mai mult, oja semi nu te ajută să ascunzi eventualele defecte. 

Unghiile cu gel sunt tot mai populare printre femeile care vor să aibă mereu un look impecabil fără prea mult chin. Totuși, ca rezultatul să fie pe măsură, contează și salonul la care apelezi. Dacă manichiurista este profesionistă, nu vei întâmpina nici o problemă. Însă dacă este începătoare și nu știe să folosească produsele, atunci unghiile tale pot arăta urât sau se pot desprinde rapid. 

Sunt multe recenzii pe internet la saloanele din Suceava, așa că te poți orienta foarte ușor. Mai mult, poți găsi și poze ca să afli dacă salonul este potrivit pentru tine. 

De exemplu, la Lucicosm Beauty Studio Suceava postăm periodic imagini cu lucrările noastre, ca tu să vezi exact ce putem face și cum îți putem fi de folos. 

Dacă îți dorești o manichiura cu gel, să știi că este cea mai bună decizie. Gelul este mult mai rezistent decât oja semi și îți poate garanta o manichiură care rezistă mai mult.

Manichiura Suceava. De ce să apelezi la manichiura cu gel

Sunt o mulțime de motive pentru care să apelezi la unghii cu gel, însă principalul este că te ajută să ai forma pe care o dorești. Fie că preferi migdală sau unghii lungi, gelul oferă lungime suplimentară. Și-apoi, chiar dacă gelul va crește odată cu unghia, poți să aplici o ojă deasupra, iar manichiura ta va fi ca nouă.

Gelul poate să corecteze unghiile care cresc greșit sau care nu arată bine, astfel că poți avea o manichiură de invidiat indiferent de situație. 

Chiar dacă unghiile tale se rup ușor, gelul va rezista. Așa că și această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul gelului.

Nu vei fi nevoită să-ți faci zilnic unghiile. Odată ce ți-ai făcut unghiile cu gel, poți uita de grija lor pentru cel puțin câteva săptămâni. Vei avea o culoare strălucitoare a manichiurii, intensă și vibrantă.

Nu vei mai avea unghiile ciobite sau lovite. Dacă ți se întâmplă des să-ți lovești unghiile sau ai activități care te fac să-ți neglijezi des manichiura, să știi că unghiile cu gel sunt soluția de care ai nevoie. Gândește-te că timp de o lună nu vei mai avea nevoie de unghii.

Programul aglomerat n-o să-ți mai dea bătăi de cap. Dacă nu ai timp să-ți îngrijești unghiile sau ți se pare o tortură, unghiile cu gel de scapă de treaba asta. Vei avea timp de o lună de zile unghii frumoase, demne de invidiat și cu care n-o să-ți fie rușine.

Lucicosm Beauty Studio Suceava

Dacă îți dorești o manichiură de impact și care să reziste, vino la Lucicosm Beauty Studio Suceava. Echipa noastră îți oferă cele mai bune servicii din zonă, mizând pe calitate și profesionalism.

Pe pagina noastră de facebook găsești câteva dintre lucrările noastre. Pentru programări sau alte informații te invităm să ne suni la numărul de telefon afișat pe site sau să vii în locația noastră.

Scroll to Top