Manichiură la salon? Ce tip de manichiură poți alege

Alegerea unui salon pentru manichiură este ca și cum ai alege un partener de drum lung. Îți dorești calitate, înțelegere și, mai ales, rezultate care să te facă să zâmbești de fiecare dată când îți privești mâinile.

 Într-o lume unde detaliile contează, manichiura nu este doar o formă de îngrijire personală, ci o expresie a personalității fiecăreia dintre noi. Dacă ești din Suceava și îți dorești să îți răsfeți mâinile cu o manichiură profesionistă, Lucicosm Beauty Studio este locul unde frumusețea și profesionalismul se întâlnesc pentru a-ți oferi servicii de manichiură de neuitat.

Ce tipuri de manichiură poți alege?

Manichiura a evoluat de-a lungul timpului de la simpla îngrijire a unghiilor la o formă de artă veritabilă. Fiecare tip de manichiură vine cu avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea perfectă depinde de stilul de viață, preferințele personale și, desigur, de sănătatea unghiilor tale.

Manichiura clasică

Manichiura clasică este ca o veche prietenă de încredere. Este simplă, elegantă și mereu la modă. Procesul implică îngrijirea cuticulelor, pilirea unghiilor în forma dorită și aplicarea unui lac de unghii. Avantajul major este că nu pune presiune pe unghia naturală și este ideală pentru cineva care își dorește un aspect îngrijit, dar natural al unghiilor. Totuși, dezavantajul este că lacul de unghii clasic poate să se ciobească relativ repede, necesitând astfel reîmprospătarea manichiurii mai des.

Manichiura cu gel

Manichiura cu gel a câștigat popularitate datorită durabilității și aspectului său lucios de lungă durată. Gelul se aplică direct pe unghia naturală și se întărește sub o lampă UV. Un mare avantaj este rezistența la ciobire, menținându-și aspectul impecabil pentru 2-3 săptămâni. Însă, procesul de îndepărtare poate fi puțin mai agresiv pentru unghia naturală și necesită vizite regulate la salon pentru întreținere.

Manichiura cu ojă semipermanentă

Acest tip de manichiură oferă un compromis ideal între manichiura clasică și cea cu gel. Oja semipermanentă se aplică ca un lac obișnuit, dar se întărește sub o lampă UV, oferind un finish durabil și lucios. Avantajul principal este durata de viață extinsă fără a afecta în mod semnificativ sănătatea unghiei naturale. Pe de altă parte, necesită totuși  îndepărtarea profesională la salon.

Manichiura cu acril

Manichiura cu acril este preferată de cele care își doresc unghii lungi și rezistente. Acrilul este un amestec de pudră și lichid care se modelează pe unghia naturală, creând un strat durabil și care poate fi personalizat. Avantajul acestei metode este rezistența și versatilitatea în design. Totuși, poate fi destul de solicitant pentru unghia naturală și necesită îngrijire profesională pentru menținere și îndepărtare.

Sănătatea unghiilor: un aspect esențial

Indiferent de tipul de manichiură ales, sănătatea unghiilor nu trebuie neglijată. Este important să alegem un salon care pune accent pe igienă și folosește instrumente sterilizate și produse calitative.

Indiferent dacă preferi un aspect simplu și elegant sau ceva mai îndrăzneț și creativ, este important să consulți întotdeauna un profesionist calificat pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a îngriji sănătatea unghiilor tale. La Lucicosm Beauty Studio din Suceava, vei găsi o echipă dedicată de specialiști în îngrijirea unghiilor, gata să te ajute să obții aspectul perfect pentru tine. Programează-te acum pentru o experiență de înfrumusețare de neuitat!

Scroll to Top