Manichiură cu gel sau cu tips – ce să alegi?

În lumea vastă și mereu în schimbare a îngrijirii personale, manichiura ocupă un loc special în inimile noastre. Este o formă de exprimare a personalității, un ritual de îngrijire care ne face să ne simțim frumoase și îngrijite. Dar când vine vorba de alegerea tipului de manichiură, multe dintre noi ne întrebăm: manichiură cu gel sau cu tips? Descoperim împreună diferențele dintre cele două, iar tu alegi varianta care ți se potrivește cel mai bine.

Manichiură cu Gel

Manichiura cu gel a câștigat popularitate datorită durabilității și aspectului său natural. Gelul se aplică direct pe unghia naturală și se usucă sub o lampă UV sau LED, creând o suprafață rezistentă la zgârieturi și ciobire.

Unul dintre avantajele majore ale manichiurii cu gel este varietatea mare de culori și posibilitățile de design. De asemenea, gelul ajută la întărirea unghiilor naturale, fiind o opțiune excelentă pentru cele care își doresc să-și lase unghiile să crească.

Avantaje:

 • Aspect natural și lucios
 • Durabilitate (poate dura până la 3-4 săptămâni)
 • Nu afectează unghia naturală
 • Ajută la creșterea unghiilor

Manichiură cu tips

Manichiura cu tips este preferată de femeile care își doresc o transformare instantanee a unghiilor, oferind lungime și forma dorită într-un timp foarte scurt. Tipsurile sunt prelungiri artificiale care se lipesc de vârful unghiei naturale, iar peste ele se aplică gel sau acril pentru a oferi rezistență și un aspect finisat. Este o opțiune ideală pentru evenimente speciale sau pentru doamnele care au dificultăți în a-și lăsa unghiile să crească.

Avantaje:

 • Lungime și formă personalizabilă
 • Rezultate imediate
 • Varietate mare de modele și culori
 • Durabilitate și rezistență

Manichiura cu gel sau tips? Vezi care sunt diferențele

Principalul factor diferentiator între manichiura cu gel și cea cu tips este modul de aplicare și scopul final. În timp ce manichiura cu gel accentuează naturalețea și întărirea unghiei naturale, manichiura cu tips se concentrează pe transformarea radicală și imediată a aspectului unghiilor.

Alegerea între cele două tipuri de manichiură depinde în mare măsură de preferințele personale, de starea unghiilor naturale și de look-ul dorit. Pentru doamnele care își doresc un aspect cât mai natural și o soluție de durată, manichiura cu gel este opțiunea ideală. Pe de altă parte, pentru cele care caută o transformare vizibilă și rapidă, manichiura cu tips vine în întâmpinare cu soluții pe măsură.

Lucicosm Beauty Studio – serviciile noastre

La Lucicosm Beauty Studio din Suceava, înțelegem cât de importantă este manichiura pentru fiecare doamnă. De aceea, oferim o gamă largă de servicii de manichiură și pedichiură, adaptate nevoilor și dorințelor fiecărei cliente. 

Fie că preferi manichiura cu gel, pentru un look natural și de lungă durată, sau optezi pentru manichiura cu tips, pentru o transformare spectaculoasă, specialiștii noștri sunt pregătiți să îți ofere cele mai bune servicii, folosind produse de înaltă calitate și cele mai noi tehnici.

De ce să ne alegi?

 • Profesionalism și atenție la detalii
 • Produse de înaltă calitate
 • O gamă variată de culori și modele
 • Atmosferă primitoare și relaxantă
 • Consultanță personalizată pentru alegerea serviciului potrivit

Indiferent de alegerea ta, important este să te simți confortabil și împlinită cu manichiura pe care o porți. Fie că este vorba de o manichiură cu gel sau una cu tips, esențial este să reflecte personalitatea și stilul tău unic.

Te așteptăm la Lucicosm Beauty Studio din Suceava pentru a descoperi serviciile noastre de manichiură și pedichiură. Lasă-te răsfățată de echipa noastră de profesioniști și bucură-te de un moment de relaxare și frumusețe. Rezervă-ți acum o programare și lasă-ne să te ajutăm să strălucești!

Scroll to Top