Obține o manichiura de impact la Lucicosm Beauty Studio Suceava

Cauți un loc în care să obții o manichiura strălucitoare și frumoasă? Lucicosm Beauty Studio este locul! Oferim o gamă largă de servicii, de la manichiură cu gel, la acril și simple, pentru a ne asigura că unghiile tale arată cel mai bine.

La Lucicosm Beauty Studio înțelegem dorința ca unghiile să arate perfect. Știm că sentimentul de încredere în sine începe cu o manichiură perfect îngrijită. De aceea ne străduim să îți oferim cele mai bune servicii de manichiură din Suceava. Tehnicienii noștri cu experiență cunosc cele mai recente tehnici și produse folosite, astfel încât rezultatul bun este garantat.

În plus, la Lucicosm Beauty Studio oferim o varietate de servicii pentru orice buget. Fie că vrei o manichiură simplă sau ceva mai luxos, cum ar fi unghiile acrilice, tehnicienii noștri se vor asigura că unghiile tale arată de excepție. De asemenea, oferim o serie de alte servicii, cum ar fi nail art și tratamente spa, pentru a face experiența și mai plăcută.

La Lucicosm Beauty Studio, credem că a te simți frumoasă și încrezătoare începe cu a avea grijă de tine. Cu serviciile noastre de manichiură și pedichiură, poți fi sigură că te vei simți de excepție.

Manichiura Semipermanentă

O manichiură semipermanentă este o modalitate excelentă de a obține aspectul perfect fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la întreținere. Cu aceste servicii, unghiile tale vor arăta fabulos săptămâni întregi. În plus, vei obține acel aspect de calitate de salon, fără a fi nevoit să te întorci pentru retușuri frecvente.

Vei putea să economisești timp și bani, mai ales că manichiura semipermanentă este mai accesibilă.

Manichiura cu gel

Manichiura cu gel este un tip de tratament pentru unghii care folosește un gel special sensibil la lumină pentru a crea un finisaj lucios, de lungă durată. Ele devin din ce în ce mai populare datorită durabilității și finisajului lor lucios.

Unghiile cu gel sunt mai rezistente la lovituri și uzură decât oja obișnuită și rămân lucioase pentru mai mult timp. În plus, manichiura cu gel se aplică diferit față de manichiura tradițională, deoarece fiecare strat de lac de gel trebuie să fie întărit doar timp de 30 până la 60 de secunde o dată. 

În general, manichiura cu gel oferă un finisaj lucios, de lungă durată, care este mai rezistent. De aceea este acest tip de manichiură este preferat de către femeile care vin la Lucicosm Beauty Studio.

Manichiură în vogă în anul 2023

2023 se pregătește să fie un an imens pentru tendințele în materie de unghii, cu multe look-uri unice și creative, care cu siguranță îți vor capta atenția. De la unghii „gloss” la stiluri mai lungi și chiar unghii de sticlă, există ceva pentru toată lumea. 

Iată câteva dintre tendințele de top care vor fi populare în 2023 conform experților în unghii.

1. Lip Gloss Nails: Această tendință este inspirată de aspectul lucios al buzelor care a devenit popular în ultimii ani. Implică folosirea unui strat superior de lac transparent pentru a oferi unghiilor un finisaj lucios, cu aspect umed.

2. Unghii mai lungi: Unghiile mai lungi sunt setate să înlocuiască stilurile mai scurte care au fost populare în 2022. Această tendință este perfectă pentru femeile care își doresc un plus de glamour.

3. Unghii de sticlă: Această tendință este creată prin utilizarea foliei holografice tăiate fin pentru a crea iluzia de cioburi de sticlă. Arată ca un vitraliu realizat cu experiență și cu siguranță va fi un succes în 2023.

4. Materiale inspirate de bijuterii: Materialele inspirate de bijuterii, cum ar fi strasurile, perlele și cristalele vor fi populare în 2023. Aceste materiale pot fi folosite pentru a crea modele unice și atrăgătoare.

Acestea sunt doar câteva dintre tendințele care vor fi populare în 2023. Dacă ești în căutarea unui salon de manichiură în Suceava, asigură-te că alegi unul care ține pasul cu noile tendințe și poate oferi o manichiură care să-ți depășească așteptările.

Scroll to Top