Salon de infrumusetare în Suceava – Servicii de manichiură și hairstyling

Lucicosm Beauty Studio este un salon de infrumusetare profesionist care oferă servicii femeilor din zonă de peste 12 ani. Oferim servicii de manichiură, pedichiură, machiaj, servicii de coafură, cosmetică, servicii de stilizare a sprâncenelor și multe altele.

Personalul nostru este foarte bine pregătit și certificat în domeni. Aceștia sunt 100% dedicați să se asigure că experiența ta la salon este relaxantă și plăcută. Știm cât de important este să te simți bine în pielea ta, iar echipa noastră va face tot posibilul pentru a te ajuta să devii mai frumoasă decât ești deja și să simți asta. 

Fie că este vorba de a te pregăti pentru o întâlnire sau un eveniment important sau pur și simplu să te simți  încrezătoare în aspectul tău, vrem să îți fim alături!

Ce includ serviciile de manichiura și pedichiura?

Manichiura include, de obicei, tăierea și curățarea unghiilor, modelarea acestora, îndepărtarea cuticulelor și aplicarea lacului sau a gelului. Pedichiura include, de obicei, o înmuiere în apă caldă, exfolierea picioarelor, masajul picioarelor cu loțiune sau ulei, tăierea unghiilor, dacă este necesar, modelarea unghiilor, îndepărtarea cuticulelor, aplicarea lacului de unghii, dacă este necesar (de obicei se face după masajul picioarelor).

Salon de infrumusetare Suceava – care sunt beneficiile tale

Chiar dacă este ușor să ai acasă uneltele necesare pentru manichiură/pedichiură (foarfecă de unghii, pilă sau buffer), există câteva beneficii dacă, în schimb, le faci la un profesionist:

  • Nu trebuie să îți faci griji că ai tăiat prea adânc cuticulele și că poate apărea o infecție;
  • Toate unghiile vor arăta la fel și vor avea aceeași lungime;
  • Poți obține modele și culori elegante și atractive;
  • Manichiura este îngrijită corespunzător și uniform;
  • Manichiura va rezista pentru o perioadă lungă de timp;
  • Pedichiura se menține, chiar dacă mergi la mare sau la piscină;
  • vei avea o lucrare calitativă, elegantă și durabilă care clar va atrage priviri.

Servicii de coafură la salon Lucicosm Beauty Studio Suceava

Dacă ai fost vreodată la un salon de coafură pentru o tunsoare sau o culoare, știi că este o experiență excelentă. Atmosfera este relaxantă, oamenii sunt prietenoși, iar serviciile sunt de top. Același lucru se poate spune și despre serviciile de coafură de la salonul nostru din Suceava

Coafezele de aici sunt instruite în toate aspectele stilizării și te pot ajuta să înțelegi numeroasele tipuri diferite de tunsori și culori disponibile. Apoi, vei primi sfaturile potrivite pentru a te asigura că noul look se potrivește stilului tău de viață și personalității. Stiliștii de aici oferă, de asemenea, servicii de machiaj, astfel încât fiecare parte a aspectului tău să fie impecabilă!

Beneficiile utilizării acestor servicii includ:

  • Un aspect mai bine pus la punct
  • Mai multă încredere atunci când ieși în public
  • Mai puțin timp petrecut îngrijorându-te legat de felul în care arăți.

În plus, părul tău este mai hidratat și mai sănătos, având posibilitatea de a crește în parametri. 

Serviciile de manichiură și pedichiură la un salon pot fi o modalitate excelentă de a te răsfăța. În plus, la Lucicosm Beauty Studio Suceava ai parte și de servicii profesionale de hairstyling și coafură oferite de echipa noastră. 

Pentru că oferim servicii integrate de frumusețe, la Lucicosm Beauty Studio vei găsi tot ce ai nevoie ca să pleci acasă mai frumoasă din cap până în picioare. De la servicii de manichiură și pedichiură, la servicii de cosmetică și stilizare a sprâncenelor, te asigurăm că la noi vei găsi o gamă variată de servicii de beauty, toate menite să ofere o adevărată experiență de spa. 

Te invităm să descoperi toată gama noastră de servicii pe site: Lucicosm Beauty Studio Suceava.

Scroll to Top