Salon de înfrumusețare Suceava

Ești în căutarea unui salon de înfrumusețare Suceava? Lucicosm Beauty Studio este soluția potrivită pentru tine. Salonul vine în întâmpinarea clienților cu o ofertă bogată de servicii profesionale. Pe lângă asta, echipa salonului Lucicosm Beauty Studio este certificată, profesionistă și gata să-ți aducă rezultatul pe care îl dorești. 

Ca să înțelegi mai bine serviciile pe care ți le oferim și dacă îți sunt de folos, te invităm să citești articolul până la final. Vei afla ce servicii găsești în salonul din Suceava. 

Salon de înfrumusețare Suceava, Lucicosm: o poveste despre pasiune

Lucicosm Beauty Studio a luat naștere din dorința de a contura frumusețea naturală, de a o scoate în evidență. Pe lângă asta, ne-am dorit să aducem clienților noștri servicii la cel mai înalt nivel, produse calitative și rezultatele unice în Suceava. De aceea, echipa salonului este formată din oameni acreditați, profesioniști și care au o vastă experiență în aria lor de activitate, atât național cât și internațional. 

Dacă ești în căutarea unui salon de înfrumusețare care să-ți aducă rezultatele pe care ți le dorești, suntem siguri că la Lucicosm vei găsi cel puțin un serviciu pe placul tău. 

O dată cu trecerea timpului ne-am mărit echipa, am diversificat ofertele și am crescut. Azi, îți oferim o experiență completă de salon: ai parte de servicii de înfrumusețare, de coafură, de manichiura pedichiura, masaj și multe altele. Practic, poți veni la salon ca la SPA, pentru că garantat vei pleca mai relaxată și mai frumoasă. 

Ce servicii îți oferă Lucicosm Beauty Studio în Suceava

Sunt nenumărate saloane care oferea serviciile pe care le oferim noi. Ce ne face diferiți? Calitatea, în primul rând. Ne dorim să-ți aducem ideea la realitate și facem tot posibilul să se întâmple asta. Clienții noștri sunt pe primul loc, iar asta nu e doar o vorbă de marketing. Relația cu tine vine pe primul loc. Prin urmare, atmosfera de la salon va fi întotdeauna una prietenoasă, amiabilă și binevoitoare. La salon te vei simți răsfățată și apreciată. Vei avea parte de momentele tale de liniște, de bine și de vorbă cu fetele. Vei avea intimitate și te vei simți confortabil. Echipa noastră se asigură de asta. 

Coafor

Serviciile de coafor puse la dispoziție de salonul de înfrumusețare Lucicosm sunt mereu lăudate de clientele și clienții noștri. Da, frumusețea este în interior, dar nimeni n-a spus că exteriorul trebuie neglijat. Mai ales atunci când frumusețea aduce bucurie persoanei care o deține. Un păr îngrijit, curat, hidratat și aranjat va face orice ținută să arate mai bine. Iar pe tine te va face să te apreciezi și să poți zâmbetul pe buze. 

Frizerie

S-a întâmplat vreodată să pleci de la frizer nemulțumit? Și, în drum spre ieșire, să te gândești că n-o să mai treci vreodată pe acolo? Ei bine, nu este cazul la Lucicosm Beauty Studio. Echipa noastră acreditată aduce cele mai bune rezultate. Fără să ne lăudăm. Indiferent că vrei o schimbare radicală, un retuș sau vrei doar să-ți tunzi vârfurile, vei avea parte de cele mai dibace mâini în ale frizeriei.

Manichiura

Unghiile fac parte dintr-un întreg. Fără o manichiură îngrijită, coafura parcă nu se mai simte la fel de frumoasă. Așadar, aspectul unghiilor nu este de neglijat. Cu dragoste, pasiune și dedicare, nail artiștii noștri creează adevărate opere de artă.

Pedichiură la Salon de înfrumusețare Suceava

Fiecare femeie iubește să se simtă frumoasă din cap până-n picioare. Atunci când mergi și la epilat, la coafor, la masaj, la unghii, la machiaj și la pedichiură….te simți altfel la final. E acea frumusețe completă care greu este egalată. Ca să arăți bine din cap până în picioare, mai ales pe perioada verii, ai grijă și de pedichiură. 

Salon de înfrumusețare Suceava: Cosmetică și masaj

După vârsta de 25 de ani, pielea nu se mai comportă atât de bine. Are nevoie de hidratare mai intensă, de mai multă atenție și de mai multe produse. Ca rezultat, obții o piele mai fină, mai luminoasă, fără riduri și semne de îmbătrânire. Ca să îți menții pielea frumoasă, dermatologii recomandă o atenție deosebită asupra ei. Asta înseamnă că, regulat, e indicat să apelezi la tratamente cosmetice. Acestea sunt de mai multe tipuri și, în funcție de nevoile tale, rezultatele sunt diferite. Trebuie să știi rezultatele pe care le obții cu ajutorul tratamentelor cosmetice nu pot fi obținute prin ritualul de îngrijire de acasă. 

Și, ca să pleci complet relaxată de la salon, lasă-te pe mâna maseurilor noștri acreditați. Beneficiezi de masaj pentru diferite probleme precum celulită, stres sau dureri de spate sau de masaj de relaxare, precum cel aromatherapy. 

Ne găsești în Suceava pe STRADA STATIUNII, BLOC C6, CARTIER OBCINI, SUCEAVA, de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 20:00. Chiar și duminica venim la salon, atunci când este nevoie. Poți să-ți faci o programare la numărul de telefon 0230511359

Scroll to Top