Manichiura pedichiura 2022 în Suceava

Dacă ești în căutarea unui salon de manichiura pedichiura 2022 în Suceava, Lucicosm Beauty Studio este locul. Aici, echipa noastră îți oferă cele mai moderne tehnici de aplicare a ojei sau gelului, alături de cele mai profesioniste materiale de lucru.

Manichiura pedichiura 2022 – servicii căutate de femei

Orice femeie își dorește să inspire frumusețe și feminitate. Ca să ai imaginea potrivită la muncă sau acasă, îngrijirea de orice fel trebuie să fie pe primul loc. O aparență îngrijită spune mai multe despre o persoană decât hainele. Prin urmare, manichiura pedichiura nu sunt excluse din acest calcul. Atunci când vrei să menții o anumită poziție socială, vrei să arăți mai bine la un eveniment sau în public, felul în care te prezinți contează enorm. 

Totuși, aceste aspecte nu sunt importante doar pentru a-i impresiona pe cei din jur. Ele sunt și mai importante pentru tine. Pentru că atunci când arăți bine, te simți bine. O sesiune de manichiura pedichiura poate să-ți ofere câteva ore de liniște, de răsfăț și de timp petrecut cu tine. Pe lângă rezultatul final pe care îl obții, mai beneficiezi și de un răsfăț personal. 

Azi, clientele noastre nu mai văd sesiunea de manichiura pedichiura ca pe o sesiune de înfrumusețare, ci ca pe sesiune de răsfăț. 

În Suceava poți găsi o mulțime de saloane care îți oferă aceste servicii. Pe lângă saloane, așa cum bine știi sunt o mulțime de persoane fizice autorizate sau femei care „pun unghii” la domiciliu. 

Așa cum spune o vorbă românească, fiecare pădure are și copaci uscați. Așa că nu toate serviciile care ți se oferă sunt neapărat bune. Prin urmare, este important să alegi salonul de manichiura pedichiura 2022 care să-ți ofere rezultatele pe care le dorești. Din păcate, nu poți să-ți dai seama dacă un salon poate să-ți ofere acele rezultate decât dacă mergi și vezi pe pielea ta. 

Totuși, din fericire, pe internet și pe facebook poți găsi recenzii, păreri și fotografii care să te ajute în decizia ta. 

Echipa Lucicosm Beauty Studio are multe motive de mândrie. Echipa care se ocupă de manichiura pedichiura aduce numai rezultate minunate, iar clientele sunt de fiecare dată mulțumite. Tocmai de aceea revin în locație cu drag. 

Ce spun clientele noastre despre serviciile de manichiura pedichiura 2022

Ca să te convingi, uite doar câteva dintre recenziile primite de la clientele noastre despre serviciile oferite pe pagina de facebook.

L. Șerban: Recomand cu mare drag. Super profi, rezultate peste așteptări!!

S. Anghel: Atmosfera placuta, servicii de foarte buna calitate, personal calificat și diplomat. Recomand cu încredere!

A Strutzki: Cea mai tare echipa….profesionalism, promptitudine, prețuri accesibile. Felicitari personalului și conducerii!

Pentru că primim zilnic astfel de mesaje de la clientele noastre, știm că treaba pe care o facem aduce rezultatele dorite.

Salonul Lucicosm Beauty Studio îți oferă servicii de manichiura pedichiura

La salon vei găsi o echipă primitoare, cu zâmbetul pe buze și gata să-ți ofere rezultatul pe care îl dorești. Pe lângă asta, echipa Lucicosm este formată doar din profesioniști acreditați și care caută mereu să crească prin intermediul cursurilor de profil periodice. Alături de produsele profesioniste și calitative pe care le folosim, reușim să-ți oferim cele mai bine rezultate. 

Dacă ești în căutare de manichiura pedichiura în Suceava, lasă-te în grija noastră. 

Ce modele de manichiura pedichiura 2022 sunt la modă în Suceava

Dacă acum câțiva ani erau la modă modelele cât mai colorate și care ies ostentativ în evidență, astăzi nevoile femeilor s-au schimbat. Cele mai multe cliente ale salonului Lucicosm Beauty Studio își doresc modele slim, simple și frumoase. 

Manichiura și pedichiura de tip french rămân la modă și în 2022. Culorile de tip nude sau prăfuite sunt adesea alese, iar cele mai căutate modele sunt cele simple. 

Printre cele mai alese forme sunt: migdală scurtă, unghiile rotunjite și scurte. Patul unghial rămâne cu produs puțin, dar suficient cât să reziste mai bine de o lună de zile. 

Dacă și tu ești în căutare de manichiura pedichiura 2022 în Suceava, vino la Lucicosm Beauty Studio. Suntem în Suceava, pe strada Stațiunii nr 2, bl C6 sc A, ap 1. Pentru programări și alte informații ne găsești și la numărul +40 754 019 132.

Scroll to Top