Salon Suceava Lucicosm Beauty Studio

Salon Suceava Lucicosm Beauty Studio îți aduce schimbarea pe care ți-o dorești. Fie că vrei un look îndrăzneț, o schimbare totală sau doar o sesiune de îngrijire, specialiștii Lucicosm sunt la dispoziția ta. 

Echipa salonului din Suceava este una profesionistă și care îți prezintă idei moderne de look-uri, învățate în numeroasele cursuri la care am participat. Aici vei găsi o echipă tânără și care e gata să pună în aplicare ideea ta de beauty. Înainte de toate, echipa Lucicosm te invită la o consultație de beauty. Primești sfaturi avizate și personalizate care să te ajute să iei cea mai bună decizie în privința look-ului tău. 

Lucicosm Beauty Studio salon Suceava îți pune la dispoziție un loc spațios, tehnici moderne de beauty și îngrijire corporală și produse de calitate.

Salon Suceava Lucicosm îți aduce schimbarea de care ai nevoie

Se spune că dacă o femeie își schimbă părul, este pe cale să schimbe viața. Ei bine, suntem de părere că asta se poate aplica și în cazul bărbaților. Mai mult, o femeie gata să-și schimbe nuanța părului, e gata să treacă peste orice. Și, așa cum știm cu toții, atunci când vrei să faci ceva…nimic nu te poate opri. Dacă ți s-a pus pata pe nuanța de roșcat, știm bine că e cazul să o încerci. Totuși, nu te avânta la drum fără sfatul specialiștilor. Înainte de a face schimbarea pe care ți-o dorești, discută cu un specialist ca să afli care este procesul de beauty. Este schimbarea pe care o ai în plan potrivită pentru tine? Te avantajează culoarea sau tunsoarea pe care ți-o dorești. Ia în calcul câteva întrebări și discuția cu un specialist înainte de a face schimbarea dorită.

Dacă nu ai timp să vii la salon Suceava Lucicosm, ți-am pregătit toate informațiile de care ai nevoie și pe blogul nostru. Informațiile te vor ajuta să iei decizia potrivită pentru tine. 

Totuși, dacă vrei să discuți cu un specialist, Lucicosm Beauty Studio este la dispoziția ta. 

Ce factori să iei în considerare dacă vrei să faci o schimbare

Înainte să-ți schimbi look-ul complet, întreabă-te care este motivul pentru care vrei să faci asta? Dacă nevoia asta vine după un episod de tristețe sau melancolie, poate să nu fie cea mai bună decizie pe care o iei.

Vrei să faci schimbarea oricum? Echipa Lucicosm Beauty Studio este aici să-ți pună în practică ideea.

Ce găsești la salon Suceava Lucicosm

Pentru început, o echipă profesionistă gata să-ți dea un diagnostic de beauty. Un spațiu modern, dotat cu aparatură performantă. Produse profesioniste și o echipă care te pune pe tine pe primul loc. Ne găsești în Suceava  pe Str. Statiunii, Nr. 2, Bl. C6, Sc. A, Ap. 1, Suceava.​

Cum să faci schimbarea potrivită

Așa cum știi, tunsoarea pe care o ai sau culoarea părului pot să scoată în evidență frumusețea sau o pot eclipsa. Ca să te pui cât mai bine în valoare, alege tunsorile potrivite ține. 

Pe blogul Lucicosm găsești mai multe articole în care găsești informații legate de tunsorile potrivite diferitelor trăsături ale feței.

Dacă nu știi care decizie este bună pentru tine, echipa Lucicosm Beauty Studio e gata să-ți ofere sfaturile potrivite. 

Vrei să te vopsești? La Lucicosm Beauty Studio folosim produse profesioniste, astfel încât rezultatul să fie cel pe care ți-l dorești. 

Pe site-ul Lucicosm găsești toate serviciile pe care ți le punem la dispoziție. Putem spune că ești invitat la un spa…de beauty. Îți oferim servicii de coafor, de manichiură, pedichiură, tratamente corporale, make-up și cam tot ce se poate pe partea de beauty. Ne dorim să ai parte de cea mai bună experiență în salon și să pleci de aici mulțumită. Astfel că toate serviciile oferite sunt la cea mai înaltă calitate.

Ca să vezi o parte din munca noastră, te invităm pe pagina de facebook (www.facebook.com/lucicosminfrumusetare). Acolo postăm periodic ultimele noastre cliente și schimbările pe care le-am făcut. Pentru programări, întâlniri și discuții, Lucicosm Beauty Studio Suceava îți stă la dispoziție la numerele de telefon  0230 511 359​ sau 0754 019 132.

Scroll to Top