Tratamente faciale: ce trebuie să știi despre ele

Încă n-am descoperit secretul tinereții fără bătrânețe și nici cum reușea Cleopatra să rămână frumoasă, însă avem niște idei bune în sensul ăsta: tratamente faciale.

Dacă vrei să-ți menții tenul tânăr și sănătos ai nevoie de un ritual de înfrumusețare bine pus la punct. Odată ce înveți care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi, vei vedea că e destul de simplu să ai grijă de tenul tău. 

Amintește-ți că, indiferent de vârsta pe care o ai, acest ritual de îngrijire e esențial. Previi apariția timpurie a ridurilor, hidratezi tenul și îi păstrezi luminozitatea și împiedici factorii externi să acționeze dur asupra pielii tale. 

Astfel, tratamentele faciale nu sunt deloc mofturi, ci o necesitate. Acestea îmbină tehnologii moderne capabile să-ți aducă cele mai bune rezultate obținute vreodată. O dată cu evoluția tehnologică, industria de beauty a explodat și au apărut numeroase metode prin care poți avea tenul pe care ți-l dorești. Din acest articol vei afla de ce e important să apelezi la tratamente faciale și cum te pot ajuta ele să arăți mult mai bine. 

De ce să apelezi la tratamente faciale

Știi deja că alimentația, cantitatea de apă pe care o bei și sportul au un impact vizibil asupra pielii tale. Ei bine, la această listă se adaugă și tratamentele faciale.  Ele sunt mai mult decât un scrub sau o peliculă aplicată pe față. Tehnologia a adus numeroase inovații în domeniu, făcând tratamentele faciale o necesitate lunară. 

Ele îți curăță tenul în profunzime, lăsând porii să respire. Așa cum știi, tenul este cel care „întâmpină” praful și vântul, care îți astupă și usucă porii. Tratamentele faciale curăță profund tenul permițându-i să respire și să se regenereze.

Mai mult, produsele pe care le găsești la salon sunt profesionale și nu conțin alcool, parabeni sau iritanți care îți pot afecta tenul. Acele produse au concentrații mult mai mari de ingrediente și nu le găsești în magazine. Chiar dacă firma coincide, produsele făcute special pentru salon au cantități diferite de ingrediente.

Pe lângă minunile pe care le pot face pentru tenul tău, tratamentele faciale îți oferă câteva minute prețioase de relaxare și o perioadă îndelungată de încredere în tine și în frumusețea ta. Rezultatele pe care le obții la salon nu pot fi obținute acasă, iar de aceea este important să mergi la salon periodic pentru tratamente faciale. 

În Suceava, te invităm la Lucicosm Beauty Studio, unde poți beneficia de tratamente cosmetice moderne și personalizate pentru nevoile tale. Aici afli care este rezolvarea cea mai promptă a problemei cu care te confrunți, dar și sfaturi prețioase legate de îngrijirea ulterioară a tenului. 

Tipuri de tratamente cosmetice

Basic. Tratamentele cosmetice basic sunt acele tratamente care te ajută să-ți hidratezi și cureți tenul. Sunt potrivite pentru tratamentele de rutină, pentru a obține mai multă luminozitate și elasticitate. Dacă ai probleme mai complexe, atunci acest tip de tratamente nu te pot ajuta.

Tratamentele basic sunt cele pe care le faci pentru a avea tenul curat, luminos și tânăr. Sunt absolut necesare și, dacă reușești să faci lunar un astfel de tratament vei avea rezultate uimitoare. 

Tratamente faciale complexe

În această categorie intră mai multe tipuri de tratamente, în funcție de problema pe care vrei să o tratezi. 

Este vorba despre tratamente mai ușoare precum microdermabraziune sau peeling, până la tratamente cu laser sau mezoterapie. Aceste tratamente trebuie realizate doar de către specialiști, în saloane sau cabinete dermatologice. 

E foarte important să știi care este diferența dintre diversele tipuri de tratamente, deoarece îngrijirea ulterioară diferă și poate fi crucială în obținerea rezultatelor dorite. Aceste tratamente complexe pot trata probleme precum ridurile fine, elasticitatea defectuoasă, petele de culoare, acneea, semnele acneice.

Tratamente de hidratare

Într-adevăr, hidratarea presupune să bei apă. Însă tenul nu poate fi hidratat doar din interior, el are nevoie de un tratament facial în acest scop. 

După pregătire, curățare și tratare, tenul este hidratat astfel încât să nu mai simți senzația de „piele care strânge”. Hidratarea se face folosindu-se metode specifice, performante, astfel încât pielea ta să-și ia toate ingredientele de care are nevoie pentru a se menține luminoasă și fermă.

Tratamente pentru ten de rejuvenare

Aceste tratamente sunt special create pentru tenul matur, trecut de o anumită vârstă și care are nevoie de atenție mai mare. Ele pot fi și tratamente medicale care, efectuate de specialiști sau dermatologi, aduc rezultate estetice incredibile. 

În această categorie intră liftingul, tratamentele cu laser, mezoterapia, estomparea ridurilor sau tratamente injectabile. 

Indiferent de nevoia pe care o ai, salon Suceava Lucicosm Beauty Studio îți pune la dispoziție tratamente cosmetice complexe, personalizate, astfel încât tu să obții rezultate peste așteptări. Intră pe pagina de contact, sună-ne și fă-ți o programare. Fă primul pas spre un ten îngrijit și care radiază de frumusețe. 

Scroll to Top