Lucicosm Beauty Studio: trucuri de frumusețe de bază

Încrederea în tine e deosebit de importantă, însă orice femeie știe că fără trucuri de frumusețe utile, încrederea e ușor știrbită. Modul în care arăți e doar o mică parte a ceea ce ești tu, dar totuși, e o parte din tine. Și sentimentul că arăți foarte bine poate fi un adevărat impuls de încredere. 

Acel „foarte bine” nu e o formulă complicată, nici măcar nu e scumpă. El stă în punerea în practică a unor simple ritualuri care, în scurt timp, te vor face să arăți minunată. Experții spun că trucurile de frumusețe sunt puține și te ajută să te simți grozav fără a cheltui bani. 

Trucuri de frumusețe: nu subestima crema hidratantă

Indiferent dacă pielea ta este uscată, normală sau chiar grasă, dacă îți permiți un singur produs de îngrijire a pielii, spun experții, banii tăi vor fi cheltuiți bine pe o cremă hidratantă bună. Uneori, asta e tot ce îți trebuie. 

Mai ales pentru că atunci când pielea este uscată, fiecare rid este mai accentuat, făcându-te să arăți mai în vârstă. Prin urmare, crema hidratantă este un must. Te scapă de aspectul inestetic, de piele care ține și te ajută să previi o mulțime de probleme. 

Sigur, dacă te confrunți cu acnee sau roșeață, atunci e cazul să ai și alte produse. Dar crema hidratantă n-ar trebui să lipsească din poșeta unei femei. Dacă ai 20 sau 30 de ani, spun medicii, cremele hidratante îți vor oferi o parte din protecția de care ai nevoie pentru a ajuta pielea să lupte împotriva îmbătrânirii premature. Până în 30 de ani, spun specialiștii, o cremă hidratantă bună poate lua locul multor produse. 

O cremă hidratantă „bună”  este un produs care va face orice, de la adăugarea ușoară de umiditate, până la etanșarea umezelii pe care ai obținut-o, până la a-ți ajuta pielea să producă mai multă umiditate.

Dacă pielea este normală și uscată, alege creme hidratante care conțin alfa hidroxi acizi. Pot ajuta pielea să producă mai multă umezeală de la sine.

Dacă pielea este foarte uscată, alege și produse care utilizează o tehnologie numită emulsie veziculară. Această tehnologie folosește sfere microscopice care alternează straturi de umiditate și apă care se eliberează încet pe tot parcursul zilei, astfel încât să obții o hidratare continuă. Dacă pielea este grasă, caută o cremă hidratantă ușoară și delicată.

Nu-ți atinge fața decât dacă trebuie

Dacă ești obișnuită să pui mâna la barbă, pe frunte, să-ți freci ochii sau nasul, e cazul să renunți la aceste obiceiuri, mâinile tale adună multe bacterii. 

Și dezinfectantul pentru mâini nu contează deloc – deloc în acest caz. Mâinile tale sunt adevărat murdare. Ori de câte ori îți pui „bărbia” în gânduri, îți pui mâna pe obraz sau altele din acest capitol, lași germenii în urmă și creezi un potențial câmp minat.

Nu subestima rolul SPF-ului în trucuri de frumusețe

SPF-ul este cel mai bun instrument anti-îmbătrânire care este la dispoziția ta. Am putea deveni poetici despre cât de important este să te „îmbraci” cu protecție solară înainte de a ieși afară, chiar și în cele mai înnorate zile. 

Prin protejarea pielii de razele UVA și UVB, o protecție solară cu spectru larg protejează pielea de riduri și de petele întunecate (ca să nu mai vorbim de cancerul de piele). 

Poți hidrata cuticulele, poți ameliora mușcăturile sau poți adăuga un pic de strălucire pleoapelor. Balsamul de buze hidratează intens buzele, iar în zilele friguroase orice femeie îl poartă la ea.

Trucuri de frumusețe la îndemâna ta

Trucurile de frumusețe nu fac decât să te scape de o mulțime de probleme ulterioare. Câteva creme bune și nu vei fi nevoită să apelezi la operații și injectări costisitoare mai târziu în viață. Aceste trucuri de frumusețe sunt folosite și la saloane, rezultatul ulterior fiind excepțional. 

Prin urmare, e indicat să mergi la salon pentru un tratament de hidratare sau pentru luminozitate, astfel încât tenul tău să-și îmbunătățească elasticitatea. 

Dacă ești din Suceava și ești în căutarea unui salon de înfrumusețare care să-ți ofere rezultatele dorite și care să folosească tehnologii inovative, Lucicosm Beauty Suceava îți stă la dispoziție. Ne găsești pe site-ul nostru și pe pagina de facebook. 

Scroll to Top