Trucuri pentru un machiaj profesional ca la salon

Când vine vorba despre machiaj profesional, sigur îți dorești să știi care sunt trucurile care funcționează cu adevărat. La Lucicosm Beauty Studio folosim câteva trucuri învățate de la makeup artiștii de top, care nu se învechesc și care funcționează indiferent de situație. Până la finalul acestui articol vei afla ce trebuie să faci ca să ai un machiaj profesional de acasă, impecabil.

Începe un machiaj profesional pe un look fresh

Ca machiajul să fie unul reușit, neapărat trebuie să-l aplici imediat după spălarea, exfolierea și hidratarea feței. Combinația de apă caldă, masaj facial și cremă combate strângerea machiajului pe față și senzația de piele care ține. Ce e foarte important e să nu existe nici o pauză între spălare, curățare și procesul de machiere. 

Primul și cel mai important sfat pe care trebuie să-l reții e că machiajul ochilor se face înaintea machiajului feței. Așa, nu va trebui să-ți faci griji legate de fardul care îți va pica pe obraz sau creionul pe care se poate să nu-l aplici prea corect. 

Machiajul ochilor este primul și poate cel mai dificil pas pe care trebuie să-l faci. Ca să-ți reușească din prima machiajul ochilor, e necesar să ai stabilitate în mâini. Prin urmare, atunci când te machiezi, așează cotul pe o masă. 

Uită-te în oglindă, ridică bărbia și schițează de-a lungul bazei capacului superior în mici mișcări înainte și înapoi. Începe chiar de la ochiul exterior și îndreaptă-te spre conducta lacrimală. 

Calitatea face diferența în cazul machiajului profesional

Un rimel de calitate nu-ți va pica pe sub ochi la câteva ore după ce l-ai aplicat, iar fondul de ten calitativ nu se strânge pe față. Calitatea este cea care te ajută să ai un machiaj profesional. 

Atunci când achiziționezi produse de makeup nu le lua pe cele mai ieftine, ci pe cele potrivite nevoilor tale și care au un raport excelent calitate-preț. Alege produse care să-ți satisfacă nevoile și care să aibă toate ingredientele pentru a-ți păstra tenul sănătos. 

Folosește umbre neutre pentru a accentua ochii

Nuanțe naturale – tonuri calde pentru ochi închiși la culoare, tonuri reci pentru ochi deschiși – așa nu vei da greș niciodată.  Nu e necesar să conturezi toată pleoapa cu umbre neutre. Dar să știi că o umbră palidă, strălucitoare poate adăuga strălucire ochilor obosiți, iar o nuanță medie poate șterge orice surplomb cărnos și poate face ochii să pară mai mari.

Într-un machiaj profesional sprâncenele sunt cele care dau conturul

Sprâncenele sunt cheia pentru expresia feței, așa că păstrează-le cât mai bine conturate și naturale. Utilizează un creion pentru spâncene cu mișcări scurte, urmând direcția de creștere a părului. 

Mai apoi, dacă este necesar, completează zonele rare cu pulbere, care se va lipi de baza creionului. Utilizează o perie spirală sau una de rimel, dar care este curată sau uscată, pentru a amesteca.

Optează pentru strălucire și luminozitate în machiaj profesional

Machiajul feței redă strălucirea și oferă un aspect sănătos. Alege o nuanță mai caldă sau mai aurie în loc de o potrivire perfectă pentru a contracara pielea întunecată, păstoasă, cenușă și pentru a neutraliza roșeața sau rozaceea. 

Apoi, alege un fond de ten cu cuvântul „luminos” în denumirea produsului pentru a asigura o tehnologie care reflectă lumina, care conferă tenului luminozitate completă. 

În cele din urmă, alege un fond de ten maturat, pur, dar destul de pigmentat. Pielea cu aspect curat este cel mai mare atu de frumusețe. Și toate acele produse pentru față mată, pudră, de înaltă definiție, cu acoperire totală sau de lungă durată? Uită de ele definitiv. Nu ai nevoie de un fond de ten care să-ți acopere fața, ci de unul care să-i scoată la lumină avantajele.

Așa cum poți observa la machiajul profesional, simplitatea este definitorie. Alege culori neutre, cât mai simple și care să-ți scoată în evidență frumusețea naturală. Așa, sigur nu vei da greș. Iar atunci când optezi pentru culori puternice la nivelul ochilor, păstrează culoarea buzelor cât mai naturală. În cazul machiajului, mai mult nu înseamnă mai bine. 

Machiaj profesionist la Lucicosm Beauty Studio

Să-ți faci un machiaj ca la carte nu e treabă ușoară. Așa cum bine știi, chiar și cea mai mică greșeală îți poate da peste cap munca de 40 de minute. Dacă ai un eveniment important și-ți dorești să strălucești, lasă-te pe mâna profesioniștilor. La Lucicosm Beauty Studio îți oferim machiajul care să-ți scoată frumsețea naturală în evidență și care să nu permită să fii trecută cu vederea. 

Programează-te rapid, folosind numărul de telefon pe care îl găsești pe pagina de contact. Mai mult, blogul nostru este la dispoziția ta și-ți oferă sfaturi avizate despre beauty, îngrijire și skincare. 

Scroll to Top