Tipuri de manichiură și manichiură cu gel

O manichiură îngrijită este un must. Tot mai multe femei aleg să-și îngrijească în acest fel unghiile, deoarece este o modalitate sigură și de lungă durată. Manichiura cu gel rezistă chiar și mai bine de o lună și îți asigură unghii îngrijite mereu și „fără de pată”. 

Dacă ești nouă în ale manichiurii, e posibil să te simți puțin pierdută. Există o mulțime de tipuri de manichiură, manichiură cu gel, manichiură de tip franceză sau americană. Și, așa cum știi, există o mulțime de modele și culori pe care le poți alege. În acest articol, îți prezentăm tipurile de manichiură, ca să știi sigur care-ți va fi alegerea la următoarea ta întâlnire cu manichiurista. 

Manichiură sau pedichiură de bază

Dacă e pentru prima dată când îți faci manichiura la un salon, atunci îți sugerăm să alegi una de bază. 

Atât manichiura cât și pedichiura pot avea aceleași trepte. Prin urmare, la o manichiură de bază, mâinile (sau picioarele) tale vor fi înmuiate în apă caldă. Aceasta ajută la calmarea cuticulelor și îndepărtatea pielii moarte. Tehnicianul îți va curăța unghiile și va alege lungimea pe care o vrei pentru manichiură. 

Mai apoi, începe procesul. După curățarea unghiilor, sunt aplicate produsele: un strat de bază, unul de culoare și altul superior. Mai apoi, unghiile tale sunt uscate și cam asta este tot. 

Manichiura (sau pedichiura) de bază este una dintre cele mai simple proceduri pentru îngrijirea unghiilor. Dacă vrei o manichiură de impact, curată și cât mai rapidă, asta este alegerea ta. Totuși, ține cont că o astfel de manichiură nu este la fel de rezistentă ca alte tipuri și nici la fel de maleabilă în ceea ce privește modelul.

Manichiura sau pedichiura inversă franceză

Acest tip de manichiură este exact cum sună: una de tip franceză inversă. Asta înseamnă că partea albă (sau altă culoare deschisă) aplicată de obicei pe vârfuri este aplicată la cuticule. Restul unghiei se face într-o culoare neutră. 

Chiar dacă manichiura franceză are parte de popularitatea ei, manichiura franceză inversă este o adevărată celebritate. Multe femei optează pentru acest tip de manichiură pentru că oferă senzația de degete lungi, subțiri. Acest tip de manichiură este elegantă și inedită în același timp.

Manichiura sau pedichiura americană

O manichiură americană este similară cu o manichiură franceză, cu excepția faptului că vârfurile sunt adesea mai rotunjite. 

În timp ce manichiurile franceze folosesc în general un alb viu pentru vârfuri, manichiurile americane pot folosi culori deschise. Acesta este mai degrabă un aspect cu „contrast scăzut”.

Manichiură cu gel sau pedichiura cu gel

Am ajuns și la vedeta în materie de îngrijire a unghiilor. Manichiura sau pedichiura cu gel este cel mai întâlnit tip de îngrijire, fiind mai sofisticată și mai durabilă. Gelul arată ca o ojă standard, aplicându-se în același mod. 

Însă, între fiecare strat, unghiile se țin sub o lampă cu lumină UV. Acestea usucă și întăresc gelul. După aplicarea tuturor straturilor, unghiile sunt uscate complet, iar gelul rămâne intact pentru cel puțin câteva săptămâni. 

Manichiura sau pedichiura cu gel e perfectă dacă nu vrei să-ți mai bați capul cu îngrijirea unghiilor o dată la câteva zile. E versatilă în ceea ce privește modelul, forma, lungimea sau culoarea. Tocmai de aceea este atât de îndrăgită de femei.

Manichiură și manichiură cu gel în Suceava

E clar, unghiile trebuie să fie îngrijite. Cum oja obișnuită nu mai e un răspuns, manichiura la un salon a devenit un adevărat obicei pentru femei. Aici găsești specialiști tehnicieni pentru manichiură și pedichiură, oameni cu viziune și capabili să-ți construiască orice model care ți-a atras privirea pe internet. 

La Lucicosm Beauty Studio Suceava îți oferit toate tipurile de manichiură și pedichiură care îmbină cele mai noi tehnologii în domeniu. Inovațiile sunt constante și, cum ne place calitatea, le implementăm constant în serviciile pe care ți le oferim. 

Dacă încă ești nesigură pe ce tip de manichiură îți dorești, la Lucicosm îți oferim sfaturi și te ajutăm să faci alegerea potrivită. Programează-te la unul dintre numerele de telefon 0230 511 359 | 0754 019 132 sau te invităm la sediul nostru din Str. Statiunii, Nr. 2, Bl. C6, Sc. A, Ap. 1, Suceava

Scroll to Top