Unghii cu gel Suceava – cum să îndepărtezi gelul

Cauți un salon unde să-ți faci unghii cu gel Suceava? La Lucicosm Beauty Studio manichiuristele noastre folosesc cele mai noi și îndrăgite tehnici, alături de produse de calitate. Așa, rezultatele nu au dezamăgit nici una dintre clientele noastre. 

Unghiile cu gel sunt o modalitate grozată să te bucuri de unghii strălucitoare, lucioase și perfecte pentru săptămâni la rând! Cu toate acestea, poate fi greu să le dai jos. Pentru multe femei, tentația este să le dezlipească, mai ales dacă unghiile încep să prindă aer.  

Totuși, asta înseamnă doar probleme! Dezlipirea unghiilor cu gel va cauza deteriorarea patului unghial, ceea ce înseamnă că gelurile sau acrilicele sunt mult mai puțin probabil să reziste testului timpului data viitoare când le faci. Cu siguranță nu merită.

Deci, cum să îndepărtezi în siguranță unghiile cu gel? Cu toate că și la Lucicosm Beauty Studio oferim servicii de îndepărtarea unghiilor cu gel, cum rămâne cu acele momente în care vrei să-ți îndepărtezi gelul acasă? 

Cum să îndepărtezi oja cu gel acasă

Există o serie de metode pe care le poți încerca pentru a îndepărta în siguranță gelul de acasă. Ai nevoie doar de puțin timp și de răbdare. 

Există două metode de îndepărtare a gelului: metoda de înmuiere și metoda foliilor.

Sfat: înainte de a încerca oricare dintre aceste metode, aplică ulei pentru cuticule sau cremă de mâini. Astfel, pielea ta nu se va usca atunci când intră în contact cu acetona. 

Unghii cu gel Suceava: cum să înmoi unghiile cu gel

Ce să faci pentru a efectua această metodă

Înainte de a începe, pilește ușor suprafața unghiilor pentru a ajuta la desfacerea și îndepărtarea stratului superior lucios. Nu pili foarte mult, pentru că scopul este doar îndepărtarea stratului superior protector, nu ștergerea lacului. Oprește-te atunci când unghiile au o culoare mai mată. 

Apoi, umple un bol cu apă caldă. În alt bol mai mic pune acetonă. 

Pune poi bolul cu acetonă în interiorul bolului cu apă caldă, ca apa caldă să încălzească ușor acetona. Nu încerca să încălzești acetona direct, deoarece este un lichid foarte inflamabil. Pune unghiile în soluția de acetonă timp de aproximativ 15 minute.

Odată ce au trecut cele 15 minute, gelul se slăbește în jurul marginilor. Poți folosi apoi un bețișor sau o pilă pentru a ajuta la îndepărtarea acestui gel slăbit. 

Nu pili unghiile, pentru că le vei agresa. Dacă gelul nu se îndepărtează ușor, pune unghiile înapoi în soluție pentru încă 5 minute, apoi repetă până când poți îndepărta cu ușurință gelul.

Folosirea foliei pentru îndepărtarea unghiilor

O altă metodă pe care o poți folosi pentru îndepărtarea unghiilor cu gel este cea a foliilor de aluminiu. Din nou, începe doar să pilești suprafața unghiei ușor, ca să îndepărtezi stratul lucios. Ia niște paduri de coton și înmoaie le în acetonă. Așează câte una pe fiecare unghie și înfășoară-le în folie de aluminiu. Poți folosi paduri sau vată, orice ai la îndemână. 

Lasă să acționeze pentru aproximativ 10 minute, după care dă jos folia și vata. Gelul ar trebui să se îndepărteze foarte ușor acu. Dacă mai rămâne gel pe unghii, mai folosește acetonă și repetă procedura. Nu încerca să pilești unghia. 

Sfaturi pentru îndepărtarea în siguranță a lacului de unghii cu gel

În mod ideal, ar trebui să așteptați până când unghiile cu gel încep deja să se ciobeasca sau să se decojeasca în mod natural, deoarece vor fi mult mai ușor de îndepărtat.

Cu toate că metoda poate fi mai rapidă, este important să nu răzuiești unghia ca să nu o agresezi. Răbdarea este cheia – cele mai sigure metode pot dura mai mult, dar îți vei mulțumi pe termen lung.

După ce ai îndepărtat gelul, înmoaie unghiile în ulei de cocos timp de 5 minute. Aplică apoi un ulei de cuticule.

Un alt sfat important de care să ții cont este să hidratezi în mod regulat și corespunzător mâinile și unghiile, ca pielea să rămână puternică și sănătoasă. 

Dacă vrei o manichiură cu gel rezistentă și elegantă, te invităm la salon. În plus, aici găsești tot ce ai nevoie ca să-ți îngrijești mâinile. 

Scroll to Top