3 servicii de infrumusetare Suceava la care trebuie să apelezi

Să apelezi la servicii de infrumusetare Suceava nu mai e o noutate și nici un moft. E o nevoie, un ritual de relaxare la care femeile apelează lunar. Prin urmare, în acest articol găsești 3 servicii de înfrumusețare la care trebuie neapărat să apelezi. 

Cu atât mai mult cu cât cercetările recente arată că femeile din România adoră să treacă pragul saloanelor de beauty. 

Așa cum îți ziceam, nu e doar un ritual necesar pentru pielea ta, e și un ritual de relaxare. Astfel, 4 din 5 femei aleg să apeleze cel puțin o dată pe lună la servicii de înfrumusețare.

Saloanele de beauty au cunoscut o evoluție de neegalat în ultimii ani. Femeile, dar și bărbații, aleg să cheltuiască sume considerabile de bani pentru a arăta cât mai bine și pentru a se simți bine în pielea lor. 

Tocmai de aceea Lucicosm Beauty Studio pune preț pe calitatea serviciilor oferite. Astfel, nu ne jucăm și-ți oferim cele mai bune servicii la prețuri accesibile. 

Servicii de infrumusetare Suceava la care să apelezi

La Lucicosm Beauty Studio găsești produse de calitate, angajați cu experiență și atestări și servicii moderne. 

Prin urmare, după ce afli care sunt serviciile la care trebuie neapărat să apelezi, intră pe pagina de contact și rezervă-ți o întâlnire cu noi. Tenul și starea ta generală îți vor mulțumi. 

Nu e o noutate că femeile vor să se simtă frumoase și bine în pielea lor. Datorită evoluției tehnologiei și noilor descoperiri din domeniul beauty, azi e mult mai simplu și ieftin să apelezi la servicii de infrumusetare Suceava.

Manichiură și pedichiură

O femeie are multe cărți de vizită, iar manichiura ei este una dintre ele. O manichiură îngrijită denotă eleganță și frumusețe. Manichiura și pedichiura este, fără îndoială, un must. 

Fie că îți dorești unghii cu gel sau tipsuri sau că le preferi naturale, ele trebuie să fie îngrijite corespunzător. 

Doamnele și domnișoarele de toate vârstele merg la salon în fiecare lună pentru a-și îngriji unghiile. Mai mult, ele aleg să-și schimbe lunar nuanța ojei și modelul. 

Femeile care apelează la unghii cu gel vizitează salonul mai rar, însă fără a depăși un interval de două luni.

Dacă nu ai timp să ajungi mai des la salon, alege o programare pentru unghii cu gel sau tips. 

Manichiuristele de la Lucicosm Beauty Studio îți vor oferi o manichiură care rezistă în timp și care este slim. Știm cât de mult preț pui pe frumusețe și eleganță, așa că avem grijă ca unghiile tale să te reprezinte. 

Infrumusetare Suceava: servicii de cosmetică

Atunci când vine vorba despre acest capitol, femeile sunt foarte serioase. Fie că vorbim de epilat sau pensat, ele fac parte din viața de zi cu zi. Omiterea acestor proceduri nu e de amânat mai mult de câteva săptămâni. 

Chiar dacă ești fan al epilatului cu ceară rece sau caldă, majoritatea femeilor aleg să meargă la salon pentru aceste proceduri. Asta pentru că întreaga procedură devine mai ușor de suportat, iar rezultatele sunt mult mai bune. 

Mai mult, în cazul epilării, dacă efectuezi procedura acasă sunt șanse să faci fire sub piele sau chiar iritații. Acestea sunt cauzate de executarea proastă. În cazul unei sesiuni la salon, epilarea are loc ca la carte, iar efectele negative nu sunt resimțite.

Așa cum știi, o dată ce au început să-ți crească fire de păr sub piele, cu greu scapi de ele. Așadar, epilarea la salon este mult mai indicată. 

Dacă îți dorești o piele fină și fără probleme, Lucicosm Beauty Studio te invită la sesiunile de cosmetică.

Tratamente pentru piele

Astăzi, tratamentele pentru piele sunt mult mai populare decât erau acum câțiva ani. Asta pentru că, așa cum îți ziceam la început, întreaga tehnică s-a modernizat. 

Oamenii de știință și dermatologii au aflat mult mai multe despre piele și despre nevoile ei, fiind dezvoltate soluții potrivite pentru fiecare problemă. 

Tocmai de aceea, femeile au mai multă încredere în tratamentele pentru piele. Astfel, ele sunt dispuse să încerce diferite măști și tratamente. Ele nu doar că hidratează tenul și te scapă de anumite probleme, dar îți oferă și câteva minute de relaxare.

Infrumusetare Suceava Lucicosm Beauty Studio, locul tău de relaxare

Acestea sunt principalele servicii la care apelează femeile în 2021. 

Dacă îți dorești câteva clipe de relaxare, alături de rezultate incredibile pentru pielea ta, atunci vino la o ședință de înfrumusețare. 

Așa cum îți ziceam, prețurile sunt pentru orice buzunar, iar rezultatele sunt vizibile. 

Piele catifelată, hidratată, aspect tânăr și luminos, acestea sunt doar câteva dintre rezultatele unei ședințe de beauty. 

Produsele pe care le folosim sunt naturale, special create pentru tipul tău de ten și nu conțin parfum, alcool sau iritanți. Așa cum știi, aceste ingrediente nu ajută deloc aspectul pielii tale și pot duce la apariția acneei.

Ai grijă de aspectul pielii tale și de starea ta de bine. Rezervă-ți acum o întâlnire cu echipa Lucicosm Beauty Studio. 

Între timp, blogul nostru îți stă la dispoziție cu cele mai fresh informații despre infrumusetare Suceava.

Scroll to Top