Infrumusetare Suceava: Îngrijirea pielii în sezonul cald

Dacă vrei să afli metode de infrumusetare Suceava care dau roade și care te ajută să-ți menții tenul sănătos, blogul Lucicosm Beauty Studio este pentru tine. 

Aici, îngrijirea e o prioritate. Știi deja că îngrijirea pielii are o incredibilă popularitate, cel puțin pe parcursul ultimilor ani. 

Femeile și bărbații au înțeles că există metode sigure și sănătoase prin care își pot menține pielea și tenul sănătoase. 

Totuși, în era tehnologiei suntem bombardați din toate părțile de reclame care mai de care mai atractive și menite să ne facă să cumpărăm produse care nu ne sunt potrivite și care, tocmai din acest motiv, pot face mai mult rău decât bine. 

Este important ca atunci când alegi produsele pentru pielea ta să te ghidezi după câțiva factori importanți. 

Alege produsele potrivite pentru tipul tău de ten

Pentru început, alege doar produse care sunt făcute pentru textura pielii tale (grasă, acneică, uscată, normală). Un produs care e făcut pentru ten uscat folosit pe un ten gras nu va face decât să accelereze sebumul. 

Apoi, alege produse care nu conțin parfum, alcool și iritanți. Știm, cremele parfumate pot fi tentante. Însă află că parfumul din cremă îți îmbătrânește tenul prematur. Dacă un produs totuși conține aceste ingrediente, ar fi bine să fie undeva la coada listei. 

Nu uita că produsele trebuie updatate. Verifică termenul de valabilitate de la deschidere și evită să folosești creme expirate. 

Acum că anotimpul cald își face loc în viețile noastre, e cazul să-ți ajustezi puțin rutina de beauty. 

Pielea necesită tratament special în funcție de anotimp. În perioadele calde, pielea este și mai expusă razelor soarelui, prin urmare are nevoie de protecție și hidratare.

Așa cum îți povesteam și în articolele anterioare, radiațiile solare sunt cel mai mare inamic al pielii, ele accelerând procesul de îmbătrânire prematură. Mai mult, ele cresc și riscul de cancer și nu cu un procent care poate fi ignorat.

Infrumusetare Suceava: păstrează-ți tenul fresh în anotimpul cald

Ei bine, sunt câteva tips & tricks și în zona asta, așa că mare grijă cum îți faci ritualul de frumusețe.

O dată cu venirea vremii frumoase, tenul tău are nevoie de un restart. Pentru început, e indicat să vii la un tratament de beauty la salon. Vei avea startul perfect de elasticitate și luminozitate. 

Infrumusetare Suceava – tips & tricks de îngrijire

Curăță și exfoliază corect pielea. 

După perioada rece, în care tenul a fost agresat ba de aerul cald și uscat din încăperi, ba de vântul și temperaturile joase, acesta are nevoie de o curățare potrivită. Prin intermediul exfolierii îndepărtezi celulele moarte, iar tenul rămâne curat.

Poți folosi și creme din comerț, săptămânal, însă nu-ți agresa prea tare tenul prin mișcările repetate. Procesul trebuie să fie unul relaxant, nu dureros. De asemenea, poți încerca o mască de față făcută la tine acasă.

După exfolierea pielii, următorul pas important este hidratarea. 

Așa cum îți scriam mai sus, alege produsele potrivite tenului tău. Pentru tenul uscat poți folosi uleiuri hidratante, în timp ce pentru tenul mai gras poți apela la cremă. 

Partea de hidratare e un pas care trebuie implementat zilnic. Folosește o cremă hidratantă dimineața și seara, după ce ți-ai curățat pielea.

Metodele de îngrijire nu dau roadele dorite dacă nu te protejezi de soare

Foarte important, mai ales în perioada caldă, folosește o cremă cu factor de protecție solară ridicat. Loțiunea de plajă nu e doar pentru plajă. 

Alege de la producătorul tău preferat o cremă de protecție solară cu factor de minim 30. Protecția solară trebuie folosită zilnic și reaplicată ori de câte ori este nevoie. 

Vei rămâne surprinsă de cât de mult te ajută evitarea soarelui. În general, este indicat să eviți expunerile îndelungate la soare.

Importanța antioxidanților în ritualurile de infrumusetare Suceava

Antioxidanții sunt foarte benefici pentru piele deoarece aceștia combat stresul oxidativ și încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii. Mai mult, aceștia sporesc protecția naturală a pielii în fața razelor solare. 

Găsești antioxidanți în fructe și legume, însă dacă știi că dieta ta nu le include pe cât ar trebui, atunci poți apela la suplimente alimentare naturale.

Reînnoiește-ți trusa de machiaj

Știi bine că în perioada caldă tenul are alte nevoi. De aceea, nici fondul de ten cu acoperire mare pe care îl foloseai iarna nu mai e bun în această perioadă. Fii atentă la nevoile tenului tău și ia-ți produsele care-l lasă să respire, mai ales în perioada asta. 

Lucicosm Beauty Studio te invită la salon pentru o ședință de beauty și relaxare, potrivită pentru vremea caldă. Dă-i tenului tău ce are nevoie, iar tu ia-ți câteva momente de respiro.

Scroll to Top