De ce să mergi lunar la tratamente faciale

Majoritatea femeilor înțeleg perfect importanța îngrijirii zilnice a pielii. De la tratamente faciale, ritual de curățare și până la exfoliere, pielea are nevoie de mai mulți pași ca să rămână frumoasă cât mai mult timp.

Totuși, metodele moderne de azi te ajută să ai rezultate super bune mai repede. Chiar dacă rămâne deosebit de important să ai un ritual zilnic de curățare format din cei trei pași principali, metodele de cosmetică actuale pot fi foarte utile în grăbirea rezultatelor. Tratamentele faciale te ajută să obții rezultate mai rapide și mai bune, pentru că atenția unui expert poate să aducă o diferență majoră. 

Partea bună este că toate tratamentele din saloane sunt non-invazive și nu fac decât să-ți ofere un ten mai luminos, mai hidratat și mai curat. 

De aceea, echipa Lucicosm Beauty Studio Suceava te sfătuiește să mergi lunar la un tratament facial. Așa cum bine știi, odată cu vârsta de 25 de ani scade producția de colagen. Tenul începe să aibă nevoie de ajutor ca să se mențină tânăr. 

De aceea, pe lângă produsele dermatologice și de îngrijire, este nevoie de proceduri speciale. Mai ales că unele tipuri de ten sunt predispuse la îmbătrânire prematură. 

De ce să mergi lunar la tratamente faciale

Datorită unui tratament facial executat de un profesionist de poți bucura de multe beneficii. Poți să tratezi probleme precum acneea, semne de acnee sau melasma, poți să hidratezi tenul și îl poți revigora. Pe lângă asta, vei avea și tu parte de câteva momente de relaxare. 

Masajul facial. Mai puțin popular, masajul facial are o mulțime de beneficii. Expertul se concentrează pe masarea mușchilor feței, ajutând la reducerea ridurilor fine și la stimularea producției de colagen. Pe lângă asta, printre efectele instante ale masajului facial se numără elasticitate crescută, luminozitate și senzația de curat.

Exfoliere. Produsele pe care le găsești la Lucicosm Beauty Studio sunt destinate exclusiv pentru saloane. Asta pentru că vin în concentrații diferite și trebuie utilizate doar de profesioniști. Mai mult, ei știu cum să folosească produsele ca să aducă cele mai bune rezultate. Exfolierea de acasă, cu cafea sau alte ingrediente din propria ta bucătărie nu aduce aceleași rezultate ca exfolierea de la salon. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino la o singură ședință ca să afli despre ce este vorba. Datorită concentrațiilor diferite, produsele aplicate pentru exfoliere sunt special create ca să curețe porii și să prevină murdăria. 

Extracții. Sigur ți-ai scos și tu punctele negre sau albe de acasă. Însă dacă înainte de procedură nu ai spălat zona și mâinile și nu te-ai asigurat că scoți tot puroiul, locul se poate infecta. Mai mult, dacă la final nu ai aplicat un produs special care să dezinfecteze, punctele negre vor apărea înapoi. Nu degeaba sunt anumite proceduri care se fac în mod special la salon. Specialiștii de la Lucicosm Beauty Studio știu care sunt procedurile de extracție și cum trebuie tratată zona ulterior ca tu să ai parte de rezultatele pe care ți le dorești.

Aparatura profesionistă de la salon. Nimic nu se compară cu ustensilele sterilizate și dezinfectate de la salon. Acolo găsești combinația perfectă pentru sănătatea pielii tale: produse de calitate, aparatură și echipă profesionistă. Această combinație se asigură că pielea ta va fi mai luminoasă și mai curată după fiecare tratament cosmetic.

Lucicosm Beauty Studio Suceava

Sunt o mulțime de motive foarte bine întemeiate pentru care să mergi la tratamente faciale la salon. Ai un ten mai sănătos, cu rezultate mai optime și ai parte de cel puțin jumătate de oră de relaxare și de timp petrecut calitativ. 

Dacă ești în căutarea unui astfel de loc în Suceava, vino la Lucicosm Beauty Studio. Beneficiezi de tratamente faciale specializate și personalizate în funcție de nevoile tale.

Echipa noastră va pune la cale un plan care să te ajute să ai tenul pe care ți-l dorești. Ca să te programezi la o ședință, intră aici: https://infrumusetare.lucicosm.com/servicii/

Scroll to Top