Iată ce trebuie să știi dacă vrei să îți pui unghii cu gel

Dacă îți spuneam că părul este povestea pe care o spui, atunci unghiile sunt epilogul de care neapărat ai nevoie. Unghiile sunt o altă carte de vizită pentru femei, iar la Lucicosm Beauty Studio le facem să arate de milioane.  Sigur, să-ți îngrijești unghiile este treabă mai complicată decât pare. Mai ales atunci când îți pică oja după fiecare cană pe care o speli. Și știi că nu e foarte plăcut să stai minute bune cu mâinile în aer și să aștepți să se usuce oja.  Prin urmare, ai nevoie de o soluție mai durabilă. Probabil că ai auzit deseori că gelul strică unghia și că vizitele dese la salon o subțiază și o fac să se rupă. Ei bine, nu e cazul să-ți faci griji, iar în articolul ăsta afli și de ce. 

Îți prezint o serie de dezavantaje și avantaje ale unghiilor cu gel, iar pe pagina noastră de facebook găsești mai multe modele de unghii cu gel care sigur îți vor face cu ochiul.

Iată care sunt avantajele unghiilor cu gel:

  1. Pentru început, unghiile cu gel rezistă mult mai bine decât cele naturale. Dacă unghiile tale cresc foarte greu sau sunt sensibile și se rup des, atunci unghiile cu gel sunt soluția. De asemenea, unghiile cu gel pot rezista cu săptămânile, așa că nu va mai trebui să te chinui cu oja o dată la 3 zile. Tot gelul este soluția și pentru unghiile care se exfoliază.
  • Un alt avantaj pe care îl vei avea datorită unghiilor cu gel este simetria. Unghiile cu gel se rup foarte greu și arată foarte bine. Au aceeași mărime și vor oferi un aspect estetic mâinilor.
  • Mai mult, poți opta pentru orice model îți place. Opțiunile sunt nelimitate și poți alege dintr-o varietate de culori și modele. Astfel, unghiile tale vor arăta incredibil de fiecare dată. De asemenea, lungimea este cea pe care o alegi tu. Unghiile tale nu trebuie să fie infinite neapărat, dacă nu îți dorești asta. Pot fi scurte și elegante.

Sigur că nu toate femeile își doresc unghii cu gel. Dar dacă alegi să faci pasul ăsta, nu vei regreta. Unghiile tale vor fi constant frumoase și îngrijte, iar tu nu va trebui să le menajezi constant. Totuși, pot fi și unele dezavantaje în a avea unghii cu gel.

Iată care sunt dezavantajele unghiilor cu gel:

  1. Din cauza faptului că patul unghiei este pilit constant, poate chiar excesiv, unghia naturală este afectată. Totuși, poți estompa acest efect cu ajutorul tratamentelor speciale. Cel mai cunoscut este tratamentul cu ulei de ricin. Îl aplici pe unghie zilnic și îl lași câteva minute să acționeze.
  • Dacă ai un job care presupune să stai mult cu mâinile în apă, ei bine, gelul nu va arăta fantastic, va fi afectat.
  • Chiar dacă unghiile cu gel rezistă mult timp, este necesar să mergi la întreținere măcar o dată pe lună. Asta deoarece unghiile cresc, iar aspectul va fi unul inestetic. Apoi, cu cât sunt mai lungi cu atât crește riscul de a se rupe.
  • Nu în ultimul rând, lampa. Mâinile sunt predispuse îmbătrânirii premature, iar minutele petrecute cu mâna sub lampă se adună și nu contribuie cu nimic la însănătoșirea pielii.

5. Unghiile cu gel sunt ca un drog pentru că îți dau, la propriu, dependență. Atât ție cât și unghiilor tale. O dată ce începi să îți pui unghii cu gel, trebui să continui, astfel unghia naturală va fi mai afectată.  Dacă totuși nu vrei să renunți la unghiile cu gel, este bine să faci pauze între ședințe și să lași unghia naturală să respire, pentru a-și reveni. 

În orice caz, nu ești prima sau ultima femeie care decide să își pună unghii cu gel. Unghiile cu gel sunt rezistente și au un aspect plăcut. Nici nu îți dau foarte multe bătăi de cap, așa că nu e o idee rea să optezi pentru ele. 

Mai mult, la Lucicosm Beauty Studio, avem grijă ca unghiile tale să fie tratate cu respect înainte de a aplica gelul, adr și în timpul procedurii, pentru a limita efectele negative. Aruncă un ochi pe pagina noastră de facebook și spune-ne ce model îți place sau vino cu propria ta idee. La Lucicosm Beauty Studio ne asigurăm că pleci mulțumită. 

Poți opta pentru unghii scurte, pătrate, în formă de migdală sau manichiură french. Și cum se apropie sărbătorile de iarnă, roșul intens și verdele aprins sunt din nou în vogă, așa că avem multe idei pentru tine. 

Probabil că știi deja că multe femei aleg să-și cumpere aparatura acasă pentru a-și face singure unghiile. Dacă ai mult timp la dispoziție, răbdare, pasiune și dorința de a face o carieră din manichiură, atunci nu e o idee rea. Însă dacă ești o femeie ocupă și vrei ca unghiile tale să arate bine din prima, salonul este soluția. Asta deoarece la început vei greși mult, îți vei răni unghia și gelul va pica. Însă, cu multă practică și dorință vei reuși. 

În orice caz, te așteptăm la Lucicosm Beauty Studio să-ți dăm sfaturi și să te ajutăm cu unghiuțele. Orice alte curiozități ai despre hairstyling, make-up sau manichiură, le așteptăm în privat. 

Scroll to Top