Manichiura Suceava – ghid complet pentru fiecare tip de manichiura

Cauți manichiura Suceava? Echipa Lucicosm Beauty Studio a pregătit un ghid complet pentru fiecare tip de manichiură. 

Ce bine e când poți alege dintr-o mulțime de modele și tehnici care să-ți facă unghiile să arate cât mai bine. Cel mai important, totuși, e să iei în considerare cum vrei să arate unghiile tale. Alți factori sunt întreținerea, designul, prețul și timpul. 

Sesiunile de manichiură sunt momente de relaxare și de răsfăț. Uite ce tipuri de manichiură poți găsi în salon. Citește acest articol ca să afli diferența dintre extensiile cu gel, acryl sau manichiura semi.

Manichiura Suceava – manichiura basic

Simplă și clasică, manichiura basic include curățarea unghiilor, tăierea cuticulelor și pilirea. În plus, mai conține și forma, dar și aplicarea unui lac la alegere. În plus poți opta pentru nail art, la costuri suplimentare. 

Durata de viață a unei manichiuri basic este de o săptămână. Se îndepărtează cu agent de îndepărtare a lacului, fără acetonă. Dacă îți place simplitatea și preferi unghiile cât mai naturale, manichiura basic poate fi o alegere bună pentru tine. 

Manichiura basic presupune practic curățarea unghiilor și aplicarea unei oje la alegere. Este o manichiură clasică pentru care multe cliente Lucicosm Beauty Studio optează.

Manichiura french, o alegere elegantă care nu se demodează

Manichiura french este cel mai bun exemplu că eleganța nu are epocă sau timp. Ea există indiferent de câți au au trecut și a rămas la fel de uimitoare.

Manichiura french este mai mult decât o tendință de nail art. Este o modalitate de a celebra eleganța și simplitatea și de a arăta că cele mai mici detalii pot face diferența. Manichiura franțuzească a atins apogeul în anii 90 și a devenit un aspect clasic. Este acel tip de manichiură cu vârful alb, iar patul unghial vopsit în roz transparent sau nude. 

Durata de viață a unei manichiuri simple french, cu ojă normală, este de aproximativ o săptămână. Se îndepărtează ca ojă normală, cu ajutorul unei dischete demachiante și agent de îndepărtare.

Manichiura Suceava – Manichiura cu gel

Manichiura cu gel include cam același proces ca și manichiura de bază. Unghiile sunt vopsite cu gel care trebuie uscat în lampa UV. Apoi, se adaugă un strat superior și se fixează. 

Unghiile cu gel au devenit populare în ultimii ani pentru că are o durată de viață mult mai lungă decât manichiura clasică. 

Manichiura cu gel rezistă între 3-4 săptămâni fără să se zgârie sau să se exfolieze. Este ideală pentru persoanele care vor un aspect curat și îngrijit pentru unghiile lor.

Cu toate că rezistă mult mai mult, procesul de aplicare poate să necesite mai mult timp. Unghiile se pregătesc și se curăță înainte de aplicarea lacului de unghii, ca rezultatul să dureze cât mai mult timp. 

Manichiura cu gel este o opțiune excelentă dacă vrei un aspect durabil și spectaculos al unghiilor. Se îndepărtează la salon, ca unghiile să nu fie deteriorare în proces. 

Dacă lacul este îndepărtat incorect, manichiura cu gel poate cauza rănirea unghiei naturale, de aceea susținem îndepărtarea la salon. 

Pentru procesul de îndepărtare acasă este nevoie de mai multă atenție. Totuși, dacă nu ai timp să vii la salon, pe blogul nostru am scris cum să îndepărtezi corect gelul acasă. Nu uita să hidratezi unghiile cu ulei de cuticule ca să previi ruperea lor. 

Unghiile realizate cu acril

Acrilul folosește un amestec lichid și pulbere ca să creeze o extensie pentru unghie. Are o durată de viață de până la 3 săptămâni și poate fi îndepărtată cu acetonă. 

Așa cum îți scriam mai sus, îndepărtarea acasă poate fi nesigură, pentru că poți să smulgi straturile superioare ale unghiei, cauzând fragilizarea acesteia.

La fel ca gelul, și unghiile cu acril pot fi realizate în mai multe modele și culori atractive. 

Unghiile cu extensie

Extensiile cu gel folosesc gelul întărit la lumina UV. Această manichiură rezistă până la 3 săptămâni și poate fi îndepărtată folosind acetonă. 

Scroll to Top