Modele de manichiură potrivite pentru sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă bat la ușă și e cazul să începi pregătirile. Pe lângă ideile pentru masa de Crăciun și locul în care petreci Revelionul, aruncă o privire și peste câteva modele de manichiură potrivite anotimpului rece. 

Aceste modele se găsesc peste tot, însă doar câteva sunt cele potrivite pentru patul unghiei tale și pentru ținuta (sau ținutele) pe care alegi să o porți la evenimentul de iarnă. În funcție de preferințele tale, poți alege doar anumite culori care să-ți fie pe manichiură.

Așa cum știi, manichiura și pedichiura sunt „the final touch” la o ținută. Cele două oferă o imagine de ansamblu completă, frumoasă, îngrijită și elegantă.

Cele mai în vogă modele de manichiură pentru sărbători

Unul dintre cele mai iubite modele de manichiură pentru sărbătorile de iarnă este french-ul înzăpezit. Acest model este unul elegant, clasic și se potrivește cu orice ținută. Mai mult, e un model care poate fi aplicat pe orice tip de unghie. În cazul acestui model de manichiură, poți opta pentru unghii cu gel.

În orice caz, pentru ca o manichiură să aibă efectul dorit, mâinile să fie îngrijite ca la carte. Un french va arăta mult mai bine pe mâinile îngrijiite și hidratate. 

TIP: ca manichiura ta să reziste cât mai mult, folosește mișcări delicate atunci când te speli pe mâini. Și, ca să fii sigură că previi orice fel de lovitură care poate să-ți afecteze toată manichiura, poartă în poșetă o pilă de unghii. 

Sezonul rece este renumit pentru culorile roșu, verde, albastru sau chiar auriu. Nu lipsesc ojele sidefate, mate sau cu sclipici. O idee folosită de multe femei este manichiura cu nuanțe verzi și luminițe specifice de Crăciun. Becurile aplicate pe unghii pot multicolore. Acest model poartă în el spiritul sărbătorilor, fiind perfect pentru toată perioada iernii. 

Dacă ești fan Moș Crăciun, atunci poți aplica la tehnica nail art. Alege culori diferite pentru fiecare unghie și alege modele precum fulgi de nea, bomboane și fața lui Moș Crăciun. Acest model este unul joyful și poate fi aplicat pe unghii cu gel. Culorile pe care le alegi trebuie să fie în spiritul Crăciunului: alb, verde, roșu.

Dacă ești fan al simplității, poți alege o manichiură almond în alb. Pe inelar poți scrie cuvântul joy, iar pe celelalte poți face steluțe de culoare roșie. 

Așa cum bine știi, unghiile simple sunt și ele apreciate de femei. Culorile roșu sau verde, cu foarte puține aplicații, sunt tot mai căutate. Iar dacă nu ești fan al unghiilor cu gel, poți oricând să optezi pentru unghii cu ojă semipermanentă.

Fă-ți manichiura pe care ți-o dorești la Lucicosm Beauty Studio

Ca să ai unghiile pe care ți le dorești de sărbători, vizita la salon este absolut necesară. Totuși, pentru a avea rezultatul dorit, este important să ai grijă de mâinile și unghiile tale. 

Folosește cremă hidratantă și ulei pentru cuticule și alege un tratament potrivit pentru întărirea unghiilor. Fetele de la Lucicosm Beauty Studio te invită la salon pentru a-ți oferi manichiura pe care o visezi. Tu vii cu modelul, iar noi cu experiența. 

Și dacă nu ai inspirație, însă știi că ai vrea ceva care să exprime spiritul Crăciunului, fetele de la salon sunt creative și îți oferă rezultatul pe care ți-l dorești. 

Echipa noastră din Suceava îți pune la dispoziție un salon modern, cozy și o atmosferă în care te vei simți ca acasă. Folosim metode de ultimă generație și produse de cea mai bună calitate, motiv pentru care rezultatul nostru este peste așteptări. 

Poți arunca o privire peste pagina noastră de facebook pentru a vedea care sunt modelele cerute de clienți. Nu mai sunt multe locuri disponibile, așa că dacă vrei să ai manichiura gata până de Crăciun, sună-ne la numărul de pe site și fă-ți o programare.

Scroll to Top