Cum scapi de stres cu masaj de relaxare

2021 a fost un an de-a dreptul stresant și anul în care ședințele de masaj de relaxare au fost în vogă. Încă de la început ne-am făcut griji legate de sănătate, de starea societății în care evoluăm, de felul în care vom gestiona diferitele situații și de soluțiile pe care le vom găsi la problemele ce păreau să se înmulțească fără nici un căpătâi. 

Anul 2021 a fost o povară la început și a continuat în același ritm: oamenii au avut tot mai multe proiecte, tot mai multe îndatoriri și responsabilități. 

Și, ce crezi, o dată cu înmulțirea problemelor s-a înmulțit și stresul. Statisticile arată că nivelul de stres al oamenilor în anul care stă să se termine a fost cu mult mai ridicat decât la debutul pandemiei de covid. Așa că oamenii au căutat modalități de relaxare. Unii au dat peste modalitățile perfecte pentru a scăpa de stres, alții au început să se streseze mai tare. 

Una dintre cele mai eficiente metode de combatere a stresului rămâne masajul de relaxare. Un răsfăț în adevăratul sens al cuvântului, acest tip de masaj cuprinde mai multe tehnici care te pot scăpa de oboseala nejustificată, de dureri musculare sau de dureri de cap. Iar lista beneficiilor nu se oprește aici.

Cum te ajută masajul de relaxare

Masajul de relaxare e cel mai bun răspuns la stres. Asta pentru că îl elimină în proporție covărșitoare. Acest tip de masaj cuprinde tehnici de frământare, neterzire, active și pasive care se aplică în sensul circulației sângelui. Rolul său este de a detensiona mușchii și articulațiile, pentru a permită circulația normală și naturală a sângelui. 

Răspunsul? Eliminarea cortizolului, faimosul hormon de stres. Realizat într-un loc care miroase a scorțișoară și a vanilie și îți oferă un sentiment cozy și safe, masajul de relaxare are toate datele problemei astfel încât să rezolve stresul. Pe lângă beneficiile fizice, masajul de relaxare are și beneficii pentru starea de spirit și minte. 

Cine n-ar profita din plin de o ședință profesionistă de masaj? Într-un spațiu sigur și bine organizat, cu o cană de cafea și un chip prietenos, oricine ar lăsa deoparte problemele zilnice. 

Și chiar dacă ești o persoană sceptică, află că relaxarea este un răspuns inconștient al corpului. Indiferent care este părerea ta despre masaj, după o ședință cu echipa Lucicosm Beauty Studio te vei simți mai liberă și pregătită să înfrunți provocările pe care le ai. Masajul de relaxare poate fi realizat cu aropaterapie sau meloterapie și reduce anxietatea și oboseala, durerile de spate, de gât, musculară și toată tensiunea acumulată pe parcursul zilei. 

Masajul de relaxare ajută la stimularea sistemului imunitar și crește serotonina (hormonul care hrănește sănătos emoțiile și gândurile). Dacă vii la un masaj de relaxare, ai doar de câștigat. Iar cum anul este aproape de final, sigur meriți o sesiune de răsfăț, în care să uiți de grija cadourilor și a pregătirilor pentru sărbători. 

3 motive să vii la un masaj de relaxare la Lucicosm Beauty Studio

Te scapă de anxietate și oboseală. O minte obosită nu va reuși niciodată să fie 100% implicată în acțiunile sociale și nu va fi capabilă să răspundă corect provocărilor. Perioadele în care simți că nu mai ai energie, în cae nu-ți găsești motivația să-ți continui activitățile, au o soluție simplă: masajul de relaxare.

Te ajută să dormi mai bine. De obicei, finalul de an vine cu un amalgam de task-uri pe care trebuie neapărat să le rezolvi ca să poți fi liberă de sărbători. Presiunea poate fi uriașă și își lasă amprenta și asupra orarului de somn. Masajul de relaxare reduce oboseala fizică și psihică, fiind recomandat și celor care suferă de insomnii.

Îmbunătățește aspectul pielii. Pe lângă faptul că te vei simți mai relxată și mai odihnită, aspectul pielii tale va fi vizibil îmbunătățit. Masajul stimulează circulația sângelui, având beneficii asupra elasticității pielii. Vei avea o piele mai fermă, celulită mai puțină și mușchi mai bine definiți. Rezervă-ți și tu un loc la masaj la salon din timp, pentru a fi sigură că întâmpini sărbătorile în cea mai bună formă a ta. Ne găsești la numerele de telefon afișate pe site sau pe pagina de facebook Lucicosm Beauty Studio.

Scroll to Top