Relaxare înainte de Crăciun la un salon de înfrumusețare

Perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă poate fi foarte obositoare. Femeile caută un salon de înfrumusețare în care să poată să-și lase stresul și grijile de pe umeri. Pentru că da, iarna poate fi chiar stresantă.

Sărbătorile de iarnă sunt cu adevărat magice, însă femeile știu cât e de muncă cu adevărat. Ai de pregătit întreaga locuință, de cumpărat cadouri, de pregătit mâncarea și de plănuit întregul concediu. Chiar dacă partenerul de viață îți este de ajutor, nu mereu reușești să gesionezi stresul. Și dacă ai și copii, ei bine, o sesiune de relaxare e binevenită.

Ai nevoie de măcar câteva ore pe care să ți le oferi ție și în care să simți că ești răsfățată și alintată. Așa că mergi spre saloanele de înfrumusețare, acolo unde poți să te relaxezi la un masaj sau poți să-ți refaci look-ul. 

Pentru că știm cât de stresante pot fi unele perioade din an, Lucicosm Beauty Studio ți-a pregătit un spațiu în care poți veni să te relaxezi și din care poți ieși mai frumoasă și mai luminoasă.

De ce să vii la un salon de înfrumusețare

Întrebarea asta are un răspuns cât se poate de simplu: pentru că meriți. Meriți să mai fugi de cotidian, să scapi de responsabilitățile de la serviciu și de responsabilitățile casei. 

Meriți să ai câteva momente doar pentru tine, după care să ai niște beneficii greu de obținut acasă. Și apoi, pentru că tu și pielea ta aveți nevoie de îngrijire. E de la sine înțeles că rezultatele pe care le obții la salon nu pot fi obținute acasă. Un păr hrănit bine nu se întreține cu șamponul și balsamul din comerț, ci cu un tratament bine făcut la salon. 

O piele catifelată și netedă nu se obține cu cremele de acasă, ci cu un masaj anticelulitic sau de relaxare. Salonul are nenumărate beneficii pentru tine. Trebuie doar să-i treci pragul.

Și-apoi, dacă vrei să arăți cât se poate de bine de sărbători, tot un salon este răspunsul. Aici găsești soluții pentru toate problemele tale, un mediu prietenos și relaxant și personal calificat care să-ți fie sprijin. 

Servicii oferite de Lucicosm Beauty Studio

Dacă și tu ai nevoie de câteva momente pentru tine, te invităm la Lucicosm Beauty Studio. Gama noastră de servicii este una diversificată, uite ce îți oferim.

Servicii de coafor. Părul este cartea de vizită a unei femei, așa că trebuie să-l faci să arate impecabil. Dacă îți dorești o coafură care să iasă din tipare, care să fie simplă și de impact, te invităm să-ți faci o programare la salon. Aici, vei fi pe mâna profesioniștilor noștri care au dat dovadă mereu de o creativitate fără margini. Totuși, fă-ți o programare din timp. Cum perioada Crăciunului este una aglomerată, sunt șanse să nu mai găsești foarte multe locuri. 

Servicii de frizerie. Dacă vrei să faci o schimbare de look sau dacă ai nevoie să-ți tunzi vârfurile, te așteptăm la salon. Știi deja că un păr tuns se aranjează mai bine. Și-apoi, vârfurile despicate nu dau bine în fotografii.

Servicii de maniciură și pedichiură. Știi deja că orice ținută este completată de manichiură și pedichiură. Mâinile tale spun multe despre tine și, cum e perioada asta frumoasă, poți oricând să alegi un model de manichiură tematic: cu fulgi de nea, cu fundițe sau cu cornițe de ren. Aceste modele sunt preferatele clientelor noastre. 

Servicii de cosmetică. Ca tenul tău să nu aibă imperfecțiuni în perioada sărbătorilor de iarnă e nevoie de tratamente cosmetice. Aceste tratamente de vor ajuta să ai un ten luminos, hidratat și gata să asimileze corect machiajul pe care vrei să îl aplici. 

Servicii de masaj. Fie că ai nevoie de masaj de relaxare sau anticelulitic, acesta este modalitatea perfectă prin care poți să obții o piele mai netedă și mai luminoasă. Mai mult, poți scăpa de celulită și de cortizolul responsabil de stres. 

Oferă-ți câteva clipe de relaxare

Uită de stres și de responsabilități și vino o zi la salon. Poți începe cu un masaj de relaxare și poți încheia cu un hairstyle complet. Partea bună e că după o zi la salon ieși pregătită de orice petrecere. 

Te invităm să te programezi, pentru că perioada asta e super aglomerată și locurile se dau cât ai clipi. Găsești informațiile de contact pe site-ul nostru, iar blogul Lucicosm e la dispoziția ta cu informații săptămânale despre beauty.

Scroll to Top