Coafuri de impact pentru sărbătorile de iarnă

E perioada în care fiecare femeie își dorește să strălucească și caută cele mai frumoase coafuri de impact pentru petrecerea de Crăciun și de Rev. Așa cum știi, nu orice coafură e potrivită pentru ținuta ta, pentru tipul tău de păr sau pentru forma feței tale. 

Sărbătorile de iarnă îți dau ocazia să strălucești, iar tu trebuie să profiți de ea. Fie că alegi să-ți faci părul acasă sau te lași pe mâna unui profesionist la salon, trebuie să faci ceva research din timp. Nimic nu e mai stresant și dezamăgitor decât o zi specială în care părul stă prost.

Înainte de a alege coafura pentru petrecerea de Crăciun sau pentru petrecerea de revelion, alege ținuta pe care o vei purta. În funcție de ținută, alegi și coafura care să o completeze.

Apoi, dă o fugă la salon și tunde-ți vârfurile. Părul despicat își pierde din volum și din elasticitate și nu se mai așează la fel de bine ca înainte. Un alt motiv pentru care trebuie să-ți tunzi părul este utilizarea îndelungată a plăcii, ondulatorului sau a uscătorului. Până să alegi coafura potrivită, dă o fugă la salon la Lucicosm Beauty Studio ca să-ți iei vârfurile.

Alege coafura pe care vrei să o ai și execut-o de câteva ori înainte de marele eveniment. Așa, vei ști exact cât timp petreci în fața oglinzii, ce produse trebuie să folosești și cum arată coafura la ținuta ta. Dacă alegi să-și faci coafura la salon, fă-ți o programare la stiliștii de la Lucicosm ca să vezi cum arată în realitate coafura pe care ți-o dorești. Dacă dai greș, vei putea să alegi altă coafură. Dar dacă dai greș chiar înainte de marele eveniment, nu prea poți să faci foarte multe, iar seara clar e stricată.

Coafuri de impact cu ajutorul buclelor

Buclele nu se vor învechi niciodată. Dacă ai un păr plin de volum și vrei să-ți lași părul pe spate în ziua petrecerii, buclele sofisticate sunt ceea ce cauți. Ca să ai coafura unică pe care ți-o dorești, te sfătuim să nu alegi bucle lejere, ci să alegi acele bucle glam, clasic hollywoodiene. 

Seara de anul nou sau Crăciunul sunt doar două dintre puținele evenimente în care îți este permis să exagerezi și să arăți fabulos. Nu opta pentru o coafură banală. Dacă vrei să-ți faci programare la salon pentru coafura ta de impact, salvează o fotografie cu buclele pe care ți le dorești să le ai. 

După ce ți-ai făcut buclele dorite, ai mai multe opțiuni de a le purta. Dacă alegi bucle pentru revelion, poartă-le pe un singur umăr. N-ai crede, dar îți influențează foarte mult coafura. Dacă, spre exemplu, o să porți o rochie fără bretele sau cu spatele gol, umărul dezgolit face diferența.

Dacă ai părul vopsit în șuvițe, acesta e cel mai frumos pus în evidență de buclele cu textură. Părul în șufițe arată superb tuns în scări și ondulat, iar tu vei fi uimită de stratificarea obținută și de felul în care această coafură poate să-ți încadreze chipul.

Dacă părul tău are lungime medie sau lungă, ondulează-l doar la vârfuri. Nu uita să-i acorzi rezistență și să-l fixezi cu un produs de păr.

Cert e că buclele pot transforma o coafură banală într-una uimitoare. Nu trebuie decât să alegi modelul de bucle potrivit texturii părului tău și ținutei tale.

Dacă lungimea părului nu te lasă să-ți faci buclele pe care ți le dorești, poți oricând să optezi pentru extensii. 

Cum să-ți faci bucle acasă

Înainte de a începe, aplică spumă pentru volum la rădăcina părului. Mai apoi, usucă părul cu uscător și perie ca să îi dai volum. Evident, dacă părul tău este creț, nu mai trebuie ondulat. 

Ca buclele să fie mai bine conturate, imediat ce ai ondulat o șuviță, înfășoar-o pe degete și prinde-o cu o agrafă. Continuă același procedeu și cu celelalte șuvițe. Ca să obții look-ul dorit, secționează părul în două părți egale.

Coafuri de impact cu updo lejer

Multe femei își doresc părul prins, ca o completare perfectă a ținutei sau ca o notă de eleganță. Dacă și tu vrei să ai părul prins la petrecerea de Revelion, poți alege un updo lejer. 

Dacă rochia ta nu are bretele sau este cu spatele gol, această coafură îți va evidenția perfect trăsăturile. Aceste cocuri se realizează cu ușurință de acasă, dar pentru un rezultat pe măsura ținutei tale, te invităm la salon. Aici îți oferim look-ul pe care îl vrei rapid și fără cusur. 

 Să realizezi un updo perfect este dificil și trebuie să ții cont de textura firului tău de păr. Dacă firul tău de păr este prea firav, nu poți realiza un messy bon singură. Ai nevoie de produse speciale și de ceva îndemânare. 

Împletituri pentru serile de petrecere

Împletiturile sunt în trend dintotdeauna, asta pentru că au un farmec aparte. Dacă ești fan al împletiturilor, poți alege să le încorporezi în coc sau într-o altă coafură sau poți opta pentru împletituri lejere. 

Un aspect important pe care trebuie să-l iei în considerare e să alegi ca împletiturile tale să fie mai strânse. Împletiturile lejere nu rezistă unei seri de petrecere, iar părul tău nu va mai arăta la fel de bine în a doua parte a serii. 

Indiferent de coafura pe care ți-o dorești, Lucicosm Beauty Studio te invită să-ți faci o programare la salon. Aici, echipa noastră poate să-ți ofere coafura pe care ți-o dorești, făcându-ți părul să arate incredibil. Mai mult, vei economisi timp și energie și vei merge la sigur cu coafura de sărbători. Te invităm să-ți faci o programare la numărul de telefon afișat pe site. Pentru mai multe informații și fotografii cu modelele naostre, te invităm să ne urmărești pe pagina de facebook.

Scroll to Top