Salon Suceava: cum să alegi tunsoarea care te avantajează

Lucicosm Beauty Studio salon Suceava îți arată în acest articol care sunt factorii de care trebuie să ții cont atunci când alegi o tunsoare. 

La o primă vedere pare simplu. Alegi un model de tunsoare și te tunzi. 

Cum vine anotimpul cald, sigur n-ai vrea să-ți ții părul prins sau acoperit după ce te-ai tuns. 

Tunsoarea o alegi în funcție de trăsăturile feței, dacă nu vrei să ai regrete ulterior. 

Specialiștii de la salon Suceava Lucicosm îți vin în sprijin și-ți spun dacă tunsoarea pe care o dorești este potrivită pentru forma feței tale. 

Alege tunsoarea în funcție de forma feței

Degeaba alegi o tunsoare frumoasă dacă nu te avantajează. De aceea, sfatul specialiștilor poate fi crucial. Ținând cont de forma feței atunci când îți alegi tunsoarea te asiguri că se potrivește mănușă. 

Dacă nu știi care este forma feței tale și ce tip de tunsoare ți se potrivește, te așteptăm la salon Suceava Lucicosm Beauty Studio pentru un „diagnostic” de beauty.

Salon Suceava –  uite cum afli forma feței tale

Fiecare chip e frumos în felul lui, însă pentru a-ți scoate în evidență frumusețea naturală ai nevoie de o tunsoare pe măsură. 

Fața ovală

Fața ovală este caracterizată prin frunte mai lată decât bărbia. De asemenea, lungimea feței tale este aproape dublă comparativ cu lățimea.

Dacă ai fața ovală, ești norocoasă. Aproape orice fel de tunsoare ți se potrivește. Ești avantajată atât de lungimea scurtă cât și de cea lungă a părului. Așadar, alege ce vrei, îți va sta bine. Dacă iei în calcul și un vopsit, nu uita că asta e altă poveste. Tot complicată, dar nimic de nerezolvat. Culoarea părului trebuie să fie potrivită pentru tipul tău de ten și pentru culoarea ochilor.

Fața rotundă

Fața rotundă este caracterizată de: obrajii proemineți și rotunzi, iar lungimea feței este aproximativ egală cu lățimea. 

Dacă ai fața rotundă, trebuie să ții cont de o regulă importantă: Nu alege un bob drept. Nu este recomandat să-ți alegi nici un fel de tunsoare cu șufițe de aceeași lungime. Prin urmare, scările merg mână în mână cu forma feței tale. Atâta timp cât este în trepte, poți să alegi orice tip de tunsoare îți dorești.

Fața pătrată

O față pătrată este caracterizată de un maxilar proeminent, bărbie pătrățoasă, iar barba și fruntea au mărimi aproximativ egale.

Dacă ai forma feței pătrată, ferește-te de tunsorile de tip bob, până la linia maxilarului. Femeile care au fața pătrată sunt avantajate mai mult de tunsorile care încadrează chipul. Spre exemplu, ți s-ar potrivi perfect un breton în formă de U invers și șuvițe. Cu tunsoarea asta n-ai cum să dai greș.

Fața alungită

Este deseori confundată cu forma ovală. Dar fața alungită are o bărbie cu o formă ușor pătrată, mai îngustă. 

În acest caz ți s-ar potrivi o lungime a părului medie. Este ideal ca lungimea să fie până în dreptul bărbiei sau al umerilor. Bretonul este o idee bună, indiferent că e drept, filat sau pe o parte. 

Fața în formă de inimă

Caracteristicile acestei forme sunt fruntea și pomeții lați, iar bărbia și maxilarul sunt înguste. 

Pentru această formă a feței sunt potrivite tunsorile cu breton lung și filat, pentru a echilibra trăsăturile feței.

Aceste tipuri de tunsori fac fruntea să pară mai mică. Lugimea potrivită a părului în acest caz este până la umăr.

Forma diamant a feței

Dacă ai o frunte îngustă, pomeți proeminenți și bărbie îngustă, atunci ai forma feței diamant. În acest caz ți se potrivesc tunsorile de tip bob care depășesc linia maxilarului. De asemenea, poți opta cu încredere și pentru tunsorile în scări.

Salon Suceava: oferă-ți cea mai bună tunsoare

Să alegi tunsoarea poate fi o provocare. Totuși, ține cont că o astfel de schimbare este mereu binevenită și apreciată. 

Mai mult, sigur vei atrage priviri și te vei simți mai bine cu tine însăți. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi și apelează la profesioniști pentru a afla care tunsoare ți se potrivește. 

Chiar dacă pare că nu ai de unde alege, să știi că sunt o mulțime de tipuri de tunsori care-ți vor scoate trăsăturile frumoase în evidență.

Salon Suceava Lucicosm Beauty Studio te așteaptă pentru un „diagnostic”

Hai să vezi care este tunsoarea care îți scoate cel mai bine în evidență frumusețea. Specialiștii noștri îți oferă ajutor în luarea deciziei. 

Fii încrezătoare în tine și simte-te frumoasă. Alege o tunsoare care să-ți contureze frumusețea naturală. 

Echipa salon Suceava te așteaptă la salon, fie că ai nevoie de cosmetică, frizerie sau masaj. Pentru rezultate excelente, lasă-te pe mâna specialiștilor.

Intră pe site-ul nostru și află ce servicii îți punem la dispoziție: salon Suceava servicii.

De asemenea, blogul nostru îți pune la dispoziție sfaturi de beauty, make-up și hairstyle. 

Scroll to Top