Tratamente cosmetice Suceava: cum pot face minuni pentru ten

Îți dorești să apelezi la tratamente cosmetice Suceava? Află că ele pot face minuni pentru tenul tău. 

Mai mult, dermatologii și specialiștii în skin care îți recomandă să mergi măcar o dată pe lună la un tratament cosmetic. 

Cu toate că nu există tinerețe fără bătrânețe, ai șansa să întârzii procesul nedorit. 

Nu vei scăpa de ridurile vârstei, însă vei avea tenul tânăr și luminos.

Secretele japoneze pentru curățarea tenului

Sigur ai văzut că femeile japoneze radiază de frumusețe și tinerețe. Tenul lor, chiar și la vârste înaintate este luminos și neted. 

Secretul lor este simplu: tratamentele cosmetice. Din Japonia avem cele mai cunoscute tratamente pentru ten, dar și cele mai utilizate.

Femeile japoneze și-au făcut un ritual din mersul la salon. Astfel, îngrijirea tenului este periodică. Produsele pe care le folosesc acasă sunt de calitate, recunoscute datorită rezultatelor pe care le aduc. 

Japonia este clar cea mai mare consumatoare de tratamente cosmetice suceava și terapii cosmetice. Nu este de mirare că vestea priceperii lor s-a dus în întreaga lume. 

Factori care influențează aspectul tenului

Pentru a avea un ten cât mai curat, nu doar tratamente cosmetice suceava sunt soluția. 

La baza tenului pe care îl visezi stau factori precum alimentația, stilul de viață și chiar felul în care manageriezi factorii stresanți. 

De multe ori se întâmplă ca la baza problemelor pielii să stea stresul sau alimentația. Prin urmare, ai nevoie de echilibru. 

Mergi la cursuri de yoga sau pilates, fă ce-ți place și relaxează-te de câte ori ai ocazia. Sunt factori care influențează sănătatea ta generală și pe care îi poți schimba o dată ce îi identifici.

Tenul tău este influențat și de produsele pe care le folosești. 

Este foarte important să ai un ritual bine pus la punct de curățare, atât dimineața cât și seara. Folosește produse fără alcool, parfum și parabeni. Ei sunt principalii iritanți care se joacă cu tenul tău. 

Curăță bine tenul și hidratează-l cu o cremă special concepută pentru tipul tău de ten. Și cum soarele rămâne tot mai mult pe cer și încălzește tot mai tare, nu uita de protecția solară.

Razele solare sunt cele care grăbesc procesul de îmbătrânire. Prin urmare, protecția SPF este vitală mai ales în anotimpul cald. 

Tratamente cosmetice Suceava: beneficii pentru ten

Zilnic, tenul tău este supus prafului, microbilor, poluării, vântului, frigului și soarelui. În timp ce restul corpului îl acoperi, fața rămâne să lupte cu ce-i mai greu. 

Drept urmare, se usucă și își astupă porii. Așa că ai nevoie de o curățare profesională a porilor pentru a lăsa pielea să respire. Astfel, permeabilitatea pielii se regenerează și crește. 

Conentrații mai mari de substanțe active la tratamente cosmetice Suceava

Sigur, poți să-ți îngrijești tenul și acasă. De fapt, este imperios necesar să o faci și de acasă. Însă vizita la un salon aduce tenului tău un plus de substanțe pe care nu îl poți substitui cu tratamentele de acasă. 

Produsele folosite la salon au concentrații mai mari de substanțe active față de produsele pe care le iei din magazin. Așadar, acasă nu vei avea efectul scontat.

O baie de aburi nu-ți va putea curăța tenul la fel de bine precum vaporizatorul. 

De aceea, Lucicosm Beauty Studio te invită la salon pentru un tratament cosmetic ca la carte și care să-ți schimbe vizibil tenul.

Tratamente cosmetice Suceava: o relaxare binemeritată

Pe lângă beneficiile deja enunțate, un tratament facial este și un binevenit moment de relaxare. 

Și-apoi, mai bine de jumătate din tratamentul de masaj este reprezentat de mișcările de masaj care stimulează secreția de colagen, elastină și de…hormonii fericirii. Așa că ziua ta clar va fi mai bună după un tratament cosmetic.

Evoluția și frumusețea

Astăzi, tratamentele cosmetice au evoluat foarte mult. Există tot felul de tratamente și de soluții pentru orice tip de problemă. Iar riscurile sunt minime.

Pentru un ten tânăr și luminos poți apela la tratamente cosmetice precum microdermabraziunea sau stimularea facială. 

Lucicosm Beauty Studio îți pune la dispoziție tratamente cosmetice Suceava moderne și-ți asigură un mediu prietenos și o atmosferă caldă.

Terapie la salon

Sigur și pentru tine vizitele la salon sunt o relaxare. Aici vii să râzi cât îți aranjezi părul și să stai la o vorbă bună cât îți faci unghiile.

Tratamentele cosmetice au fix acest scop: să te relaxeze. 

Prin urmare, te așteptăm la Lucicosm Beauty Studio pentru o sesiune de reaxare. 

Vei ieși cu un ten mai curat și mai luminos. Partea bună este că rezultatele sunt de durată și că-ți va plăcea atât de tare încât sigur vei mai reveni.

Scroll to Top