Tratamente cosmetice Suceava: Hydrafacial

Toate femeile sunt în căutare de tratamente cosmetice Suceava, deoarece își doresc să scoată în evidență frumusețea naturală.

Tratamentul hydrafacial este la mare căutare la momentul actual. Sigur știi că Jennifer Lopez arată ca la 30 de ani, când are peste 50. 

La fel și Jennifer Aniston și alte celebrități care ne impresionează cu tenul lor veșnic tânăr. De ce să nu arăți și tu la fel de tânără, când soluția este la îndemână?

Tratamentul hydrafacial este popular printre vedete și este la îndemâna oricui. 

Ai grijă de tenul tău. Oferă-i îngrijire, pentru a avea un aspect strălucitor și luminos. 

Ce este tratamentul hydrafacial?

Hydrafacial este un tratament special de curățare și de hidratare a tenului. În doar 30 de minute vei obține rezultate care sunt vizibile până la o lună. 

Tratamentul este unul intens hidratant și vine ca o combinație a unei microdermabraziuni și a unui vacuum.

Terapeutul va face anumite mișcări specifice folosind un cap de aspirație de-a lungul pielii. În tot acest timp, serurile folosite sunt adânc infuzate în textura pielii.

Capătul folosit va aspira reziduurile care blochează porii. 

Astfel, hydrafacial este și un tratament cu efecte puternice împotriva punctelor negre, a porilor dilatați și texturii neregulare a tenului.

Hydrafacial este și un tratament antiîmbătrânire. Ajută la întinerirea tenului și estomparea ridurilor. Hydrafacial diminuează arsurile solare și liniile fine de riduri.

Tratamente cosmetice Suceava: pași pentru hydrafacial

Mai întâi, este o etapă de curățare și de exfoliere. În cadrul acestei etape este folosit acidul lactic. Acesta ajută la o exfoliere mai delicată și-ți va îndepărta celulele moarte de la nivelul pielii. 

Trebuie să știi că procedura nu este dureroasă. Singura senzație pe care o vei avea va fi aceea de aspirație. Aplicatorul tratamentului este presat prin mișcări lente pe piele pentru eliminarea soluției. Așadar, tratamentul e mai degrabă relaxant. 

În timpul tratamentului, recipientele hydrafacial de colectare se vor umple cu impuritățile adunate de pe tenul tău.

Peelingul cu acizi la tratamenul hydrafacial

Acest tip de peeling este, de fapt, o combinație între două tipuri de acid: cel salicilic și cel glicolic. Cele două exfoliază și reglează producția de sebum.

Peelingul cu acid nu este deloc iritant pentru ten. Mai mult, previne apariția comedoanelor.

Extragerea punctelor negre de pe ten

Știi că de obicei acest proces este unul dureros și enervant. Mai mult, atunci când vrei să-ți scoți punctele negre rămâi și cu semne pe față care trec destul de greu. Ce ai spune dacă scapi de această durere? Mai mult, tenul îți rămâne curat și luminos. 

Ei bine, asta face tratamentul hydrafacial. Următorul pas, mai exact. În acest pas este folosită soluția BetaHD. Aceasta a fost special creată pentru pielea uleioasă, însă este folosit cu succes pe orice tip de piele. Are în componența sa acid salicilic pentru curățarea tenului. 

La acest pas al tratamentului, mișcarea terapeutului este mai lentă, iar porii sunt deschiși și elimină impuritățile. Pielea este lăsată curată.

Dacă ai tenul mai uscat, această extragere nu este necesară pe toată suprafața tenului. Ea se poate face numai în zona T.

Următorul pas este infuzia hydrafacial. În acest pas sunt utilizați antioxidanți și peptide. Cele două ingrediente ajută la închiderea porilor și la protejarea pielii afectate de efectele negative ale radicalilor liberi. Față de protecția antioxidantă, această etapă mai are și rol de hidratare și iluminare a pielii.

Tratamente cosmetice Suceava: Experiența hydrafacial

Nu-ți face nici o grijă, experiența este nedureroasă și vine cu rezultate deosebite. Dacă ești în căutare de tratamente cosmetice Suceava, ia în considerare și hydrafacial. 

După un astfel de tratament, vei simți cum pielea ta este curățată în profunzime. Vei vedea că nu mai ai impurități la nivelul tenului. 

Mai mult, după o perioadă vei vedea că nu-ți mai apar puncte negre și nu vei mai avea bătăi de cap cu coșurile inestetice. 

Indiferent de tipul de ten pe care îl ai, poți să apelezi la un astfel de tratament. Hydrafacial se adaptează nevoilor tale, iar terapeutul va personaliza întreg procesul pentru tine. 

Chiar dacă punctele negre sau coșurile nu sunt o problemă pentru tine, acest tratament te poate ajuta. Îți oferă luminozitate și elasticitate și elimină semnele îmbătrânirii.

La ce rezultate să te aștepți după ce apelezi la tratamente cosmetice Suceava

Știi că după ce-ți scoți singură punctele negre, tenul rămâne roșu pentru o perioadă lungă de timp. Dar noi vorbim de hydrafacil. Aici nu sunt astfel de probleme.

După terminarea tratamentului, îți vei simți tenul curat și ușor. Dacă vrei un look extraordinar cu o zi înaintea unui eveniment, hydrafacila e tratamentul potrivit. Îți lasă tenul luminos și curat.

Nu degeaba toate celebritățile arată atât de bine. 

Ai grijă de tenul tău și oferă-i cele mai bune tratamente. Hydrafacial este sigur și accesibil și-ți permite să arăți de milioane. 

Lucicosm Beauty Studio, salon Suceava, îți pune la dispoziție tratemente de cosmetică menite să te facă mai frumoasă decât ești deja. Nu mai amâna și fă-ți o programare la unul dintre cele mai bune saloane din Suceava.

Lucicosm Beauty Studio adună o mână de oameni talentați, calificați și siguri pe cunoștințele lor. Suntem gata să-ți oferim cele mai bune tratamente cosmetice Suceava pentru ca tu să strălucești. 

Mai mult, blogul nostru Lucicosm Beauty Studio îți stă la dispoziție cu informații verificate de beauty, tips &trick și sfaturi avizate. Aruncă o privire și peste lucrările noastră pe pagina noastră de facebook a salonului Suceava.

Programează-te acum pentru o sesiune de frumusețe:  0754.019.132

Scroll to Top