Salon Suceava Lucicosm îți arată cum să-ți vopsești părul acasă

Dacă timpul nu-ți permite să treci pe la salon Suceava Lucicosm, ai câteva trucuri simple care te pot ajuta să-ți vopsești părul acasă.

Treaba poate părea dificilă, mai ales pentru că pe piață sunt puține produse cu adevărat bune. Totuși, dacă nu reușești să treci pe la salon sau pur și simplu vrei să încerci să te vopsești de acasă, uite ce trebuie să știi.

Vopsirea părului acasă. Sfaturi utile de la profesioniștii Salon Suceava Lucicosm

Părul este mereu la vedere, ca o carte deschisă care spune prima poveste despre tine. Este important să-l menții mereu curat și îngrijit, iar vopsirea este parte din această etapă.

Să alegi culoarea potrivită este la fel de important ca alegerea tunsorii care te reprezintă. Nimeni nu-și dorește să aibă o nuanță care nu i se potrivește sau care nu reprezintă parte din sine. De aceea, trebuie să alegi cu mare atenție. 

În ultima perioadă există o gamă variată de vopsele accesibile în aproape orice magazin. În acest sens, și tehnica de vopsire a evoluat mult chiar și în cazul vopselelor clasice sau tip șampon. Ca în cazul oricărui produs, există variante mai bune sau mai puțin bune, de aceea alegerea ta trebuie făcută în cunoștință de cauză.

Nu ești singura care își dorește să se vopsească acasă. Deseori, femeile nu au timp pentru o programare la un salon Suceava sau nu-și doresc o nuanță complexă/diferită de a lor. 

Oricum, să te vopsești acasă îți permite să realizezi o singură nuanță. Tehnicile specializate precum balayage sau șuvițe pot fi făcute doar la salon. 

Dacă nu ai mai făcut asta niciodată, află că rezultatele nu sunt chiar extraordinare. Dacă ai un păr șaten și-ți dorești un șaten mai deschis, atunci vei obține rezultatul dorit. Însă dacă vrei nuanțe brunete sau roșcate, rezultatul poate lăsa de dorit.

Printre factorii care influențează rezultatul pe care îl vei obține este și calitatea firului de păr. Dacă firul de păr este prea uscat sau despicat, atunci culoarea nu se va prinde bine.

Pași pentru vopsirea părului acasă

Alege nuanța potrivită. Uită-te pe spatele cutiei de vopsea și vezi care este rezultatul probabil în funcție de culoarea pe care o ai acum. Dacă îți dorești o schimbare complexă, de la brunet la blond, rezultatele vopsirii acasă pot fi dezastruoase. 

Pentru astfel de schimbări este indicat să mergi la salon, deoarece aici procedura este făcută într-un mod profesional, iar rezultatele tale vor fi de excepție. În acest sens, salon Suceava Lucicosm Beauty Studio ți-a pregătit câteva exemple pe care le poți găsi și pe pagina noastră de facebook.

Ca să nu obții un efect de zebră, alege tipul de vopsea potrivit firului tău de păr. Poți alege între vopselele clasice, permanente, temporare și semipermanente. Vopseaua se poate găsi și în variante de tip șampon, cremă sau spumă. 

Ca să nu fii dezamăgită de rezultatul obținut poți opta, pentru început, pentru o vopsea temporară. Așa, poți vedea cum ți se potrivește nuanța dorită.

Alege nuanța în funcție de ten, vârstă și culoarea ochilor. Așa, sigur nu vei da greș. Nu te lua după culorile care sunt la modă sau care sunt purtate de vedete. Chiar și ele au specialiști care le sfătuiesc legat de culoarea care li se potrivește. 

Dacă ai tenul rece, atunci ți se potrivesc nuanțe de blond cenușiu, platinat și foarte deschis. Tot pentru acest tip de ten se potrivesc culorile cafenii sau castanii. Tenul rece este foarte maleabil pentru că i se potrivesc o mulțime de nuanțe. Totuși, stai deoparte de tonurile aurii. 

Tenului cald i se potrivesc culorile de blond spre auriu, ciocolatiu sau chiar șaten. În acest caz, evită culorile cenușii.

Dacă alegi să-ți iei o vopsea din comerț citește cu atenție instrucțiunile de utilizare. În funcție de ele, rezultatul s-ar putea să-ți placă sau nu. 

Nu în ultimul rând, verifică dacă ești alergică la un anumit ingredient de pe eticheta produsului. Aplică o cantitate mică de produs pe păr, undeva cât mai aproape de scalp pentru a vedea care este reacția pielii.

Salon Suceava Lucicosm îți garantează rezultatul dorit

Dacă nu ți-a ieșit culoarea dorită, nu agresa prea rapid firul de păr cu vopsele cu agenți de iritare. Dă-i o pauză și vino la salon Suceava pentru un rezultat de excepție. Dacă vrei să mergi la sigur cu nuanța părului tău, atunci te așteptăm la salon. 

Aici folosim doar produse profesionale, fără agenți de iritare și care hidratează în profunzime firul de păr. Astfel, rezultatul dorit este garantat.

Dacă încă nu ai reușit să-ți faci o programare, o poți face la 0754.019.132. Pe blogul nostru vei găsi cele mai importante sfaturi din domeniul de beauty, tips & tricks, toate actuale și adaptate tendințelor. 

Scroll to Top