Tratamente cosmetice și beneficiile pentru tenul tău

Secretul tinereții încă se menține ascuns, dar avem o idee bună în direcția asta: tratamente cosmetice. Chiar dacă încă nu sunt soluții care să te scape de bătrânețe, știm cum o poți face să vină cât mai târziu. Răspunsul este simplu: prin grijă pentru tenul tău.

Secretele unui ten luminos și frumos nu mai sunt deloc secrete. Le găsești la îndemâna ta, aproape peste tot. E important să alegi ce ți se potrivește și gata. Totuși, tocmai pentru că aceste secrete sunt peste tot și online-ul este plin de guru al frumuseții, multe femei nu știu ce să aleagă sau dacă să se bazeze pe sfaturile de pe internet.

Așa cum știi, nu tot ce zboară se mănâncă. Și nici tot ce se scrie pe internet nu este adevărat. În orice caz, beneficiile pe care le au tratamentele faciale pentru tenul tău sunt adevărate. Tratamentele faciale sunt doar o parte din tratamentul „tinereții fără bătrânețe”. Cum factorii externi sunt mult mai duri în zilele noastre, tratamentele faciale sunt absolut necesare. Acest articol îți spune de ce și care sunt acele tratamente pe care trebuie neapărat să le faci.

Ai numeroase motive pentru care să apelezi la tratamente faciale

Sunt numeroși factori care au un impact imens asupra pielii tale. Printre aceștia se numără și tratamentele faciale. Ele sunt un fel de apogeu al frumuseții în zilele noastre și pot să aducă rezultate de zeci de ori ma bune decât o fac tratamentele convenționale. Tehnologia tratamentelor faciale a adus numeroase inovații în domeniu. Femeile care își doresc o piele imaculată n-au nici o scuză să nu folosească tratamente faciale.

Uite ce beneficii îți pot aduce aceste tratamente:

  • curăță tenul în profunzime. Nici un alt produs nu te ajută să faci asta acasă. Porii sunt lăsați să respire, iar pielea rămâne curată, fără urme de praf sau impurități. Tenul este foarte afectat de vânt și de praf, care astupă porii. Procesul invers nu poate fi realizat cu ajutorului niciunui produs de makeup sau beauty. Numai tratamentele faciale pot să destupe porii în profunzime.
  • ajută la regenerarea țesutului. Dacă ai pete de culoare sau urme accneice, tratamentele faciale sunt modalitatea de a scăpa de ele. Un număr regulat de ședințe va duce la eliminarea petelor și a cicatricilor acneice. 
  • ajută la eliminarea ridurilor fine. Acele riduri de expresie, ca urmare a zâmbetului, pot fi ușor eliminate cu tratamente cosmetice. Mai mult, tot aceste tratamente pot să prevină îmbătrânirea prematură, pot trata acneea severă și pot să ofere tenului un aspect tânăr și luminos. 

Pe lângă toate aceste beneficii pe care le obții dacă apelezi la tratamente cosmetice, mai obții și câteva minute de relaxare și introspecție binemeritate. Rezultatele pe care le obții la salon nu pot fi obținute acasă, motiv pentru care este super important să mergi periodic la salon.

Echipa Lucicosm Beauty Sudio Suceava te invită la salon, unde îți punem la dispoziție tratamente cosmetice potrivite tipului tău de ten. Frumusețea este naturală, însă are nevoie să fie întreținută. Acordă-ți câteva momente pe lună, în care să pui preț pe felul în care arăți și simți.  

Ce tipuri de tratamente cosmetice găsești

Tratamente cosmetice de bază. Sunt cele care au drept scop curățarea și hidratarea tenului. Ele sunt potrivite pentru tine dacă vrei să obții un ten mai luminos și mai ferm. Tratamentele cosmetice de bază nu pot rezolva probleme mai profunde, precum petele de culoare sau cicatricile.

Tratamente faciale complexe. În funcție de problema pe care o ai, acestea sunt tratamente bazate pe microdermabraziune, peeling, laser sau mezoterapie. Astfel de tratamente sunt realizate de către specialiști în saloane sau cabinete speciale. Tratementele complexe pot trata probleme precum acneea, petele de culoare, cicatricile, ridurile fine și mai adânci.

Tratamente faciale hidratante. Cum tenul poate fi hidratat doar in interior, are nevoie de un tratament special în acest sens. Tratamentele de hidratare te scapă de senzația de piele care strânge, tenul devenind luminos și ferm. 

Tratamente de rejuvenare. Sunt tratamente special create pentru tenul matur, care are nevoie de o mai mare atenție. Aici intră liftingul, tratamentele injectabile sau cu laser. 

Tratamente cosmetice în Suceava

Echipa Lucicosm Beauty Studio te invită la salon. Aici vei găsi servicii profesioniste, o echipă bine pregătite și tratamente cosmetice moderne. Indiferent de problema pe care vrei să o tratezi, aici găsești un tratament potrivit pentru tipul tău de ten.

Pe pagina de contact găsești numărul de telefon la care te poți programa, iar pe blogul Lucicosm Beauty Sudio găsești informații relevante din domeniul beauty și skincare.

Scroll to Top