Vrei să faci o schimbare? Vino la Lucicosm Beauty Studio Suceava

Vrei să-ți schimbi nuanța părului sau tunsoarea? Sau poate vrei un look mai îndrăzneț? Lasă-te pe mâna LuciCosm Beauty Studio Suceava. Suntem o echipă profesionistă, dinamică și tânără, gata să îmbrățișăm ideea de schimbare.  Lucicosm Beauty Studio Suceava îți oferă sfaturi avizate despre viitorul tău look și te ajută să iei cea mai bună decizie. 

Ai nevoie de o schimbare?  Lucicosm Beauty Studio Suceava te ajută să o faci

De obicei, atunci când o femeie își dorește o schimbare, nimic nu o poate opri. Îți rămâne ideea în cap și nu te dai bătură până nu o pui în aplicare. Însă, sfatul specialiștilor este să te informezi. Este schimbarea potrivită? Te va avantaja noua tunsoare sau noua culoare? Sunt câteva întrebări pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a face pasul cel mare. 

Totuși, înainte de a merge mai departe, echipa  Lucicosm Beauty Studio Suceava ți-a pregătit informații avizate pe blog, menite să te ajute să iei cea mai bună decizie. În oric caz,  Lucicosm Beauty Studio Suceava îți stă zilnic la dispoziție pentru o discuție legată de schimbarea pe care vrei să o faci. 

Continuând, schimbarea pe care vrei să o faci trebuie să fie influențată de câțiva factori. Pentru început, care este motivul pentru care vrei să faci schimbarea? Dacă dorința de schimbare vine din frustrare sau episoade de melancolie, ei bine, s-ar putea să nu fie cea mai bună decizie pe care o iei. Gândește-te de ce ai nevoie de schimbare. Și dacă ajungi la concluzia că vrei să faci acel pas oricum,  Lucicosm Beauty Studio Suceava e aici pentru tine. 

Scoate in evidență lucrurile trăsăturile feței

Mai apoi, este schimbarea potrivită pentru tine? Dacă schimbarea constă într-un tuns, atunci asigură-te că tunsoarea este potrivită pentru tine. În funcție de vârstă și de forma feței, sunt anumite tunsori pe care ar trebui să le eviți. În articolele anterioare,  Lucicosm Beauty Studio Suceava a menționat care sunt tunsorile pe care să le eviți în funcție de forma feței.

Sigur n-ai vrea să arăți mai bătrână decât ești sau să-ți scoți în evidență niște trăsături pe care ai vrea să le estompezi. Dacă ești nesigură, echipa  Lucicosm Beauty Studio Suceava te așteaptă la o discuție și la un „diagnostic” de beauty. Îți vom oferi sfaturi legate de tunsoare pe care vrei să o faci și te vom ajuta în întreg demersul tău, astfel încât să nu fii dezamăgită de schimbarea pe care o faci. 

Dacă te gândești să-ți schimbi nuanța părului, ia în calcul culoarea ochilor și nuanța tenului. De cele două ar trebui să depindă această schimbare. De ce? Pentru că unui ten cald nu i se potrivesc aceleași culori ca pentru un ten rece. Și de această dată, echipa  Lucicosm Beauty Studio Suceava ți-a dat pe blog câteva tips and tricks de care să ții cont. Vopsirea părului este o schimbare majoră, iar dacă vrei să o faci ca la carte, te așteptăm la  Lucicosm Beauty Studio Suceava. Cu produse profesionale, o mână de experți și multe zâmbete suntem gata să-ți aducem schimbarea de care ai nevoie. 

Vrei să te tunzi? Vino Lucicosm Beauty Studio

lucicosm beauty

Și dacă vrei să te tunzi și să te și vopseși, știi deja că asta este o schimbare majoră. Vrei să întorci priviri, nu să rămâi dezamăgită. Așa că ia în considerare sfaturile specialiștilor, vino la salon și totul va fi în regulă.

 Lucicosm Beauty Studio Suceava îți oferă o gamă largă de produse și servicii profesionale, tocmai ca tu să te simți ca cea mai bună versiune a ta. Suntem o echipă tânără, dinamică și pentru care schimbarea este un act de curaj și un motiv de bucurie. 

Am început cu visul de a face din frumos și mai frumos. Iar tu, cea care ne treci pragul, ne ajuți să facem din vis realitate. Pasiunea noastră pentru frumusețe s-a transformat în cel mai frumos job. Suntem aici pentru a-ți aduce schimbarea de care ai nevoie.

Fie că vrei o manichiură/pedichiură elegantă, o nouă culoare la păr, o altă tunsoare, sau un machiaj ca la carte, Lucicosm Beauty Studio Suceava e aici pentru tine. Ne găsești pe facebook (www.facebook.com/lucicosminfrumusetare) , dar și pe site. Aici îți aducem cele mai noi sfaturi de beauty, de la specialiști din domeniu, tips and trick și do and donts. 

Dacă îți dorești un retuș sau un nou look,  Lucicosm Beauty Studio Suceava îți stă la dispoziție. Ne găsești pe Str. Statiunii, Nr. 2, Bl. C6, Sc. A, Ap. 1, Suceava.​ Pentru programări, întâlniri și discuții, Lucicosm Beauty Studio Suceava îți stă la dispoziție la numerele de telefon  0230 511 359​ sau 0754 019 132.

Scroll to Top