Cum să alegi un salon de coafură potrivit pentru tine

Sunt două tipuri de oameni: cei care merg la un singur salon dintotdeauna și cei care aleg un salon de coafură diferit în fiecare lună. Deși mulți oameni merg la un salon și pleacă cu o tunsoare uimitoare, unii dintre noi nu suntem atât de norocoși. 

Chiar dacă nu este știință exactă, alegerea unui coafor bun poate fi una cât se poate de dificilă. Cum să găsești un coafor de încredere? Dacă nu vrei să te bazezi doar pe noroc și să „zbori din floare în floare”, data viitoare când vrei să mergi să-ți faci coafura, ia câțiva pași în calcul. Vei reuși să găsești salonul de coafură potrivit pentru tine.

Ține cont de recomandări atunci când alegi un salon de coafură

Lucicosm Beauty Studio e un salon de coafură și cosmetică din Suceava și-ți spunem pe bune: recomandările sunt cele care ne aduc cei mai mulți clienți. Primul pas spre a alege salonul de coafură potrivit pentru tine e să nu subestimezi niciodată puterea cuvântului. 

Citește recenzii sau află detalii despre salonul pe care ai pus ochii de la prietenii tăi. Cea mai bună publicitate pentru un salon este munca lor și feedback-ul clienților. Dacă ești deja la salon, însă nu știi nici un angajat, poți să întrebi pe cineva de la recepție pentru o recomandare. Astfel, vei afla și care e stilistul preferat și cum te va putea ajuta. 

Nu te sfii să-ți întrebi prietenii unde merg să-și facă coafura pentru ocazii sau să-și tundă vârfurile. Așa, vei afla toate detaliile de care ai nevoie legate de saloanele pe care le frecventează apropiații tăi.

Caută saloanele din orașul tău online

În Suceava, treaba poate fi chiar simplă. Poți găsi absolut orice online, cum ar fi sfaturi despre cum să-ți îngrijești părul și, de ce nu, unde poți beneficia de un tratament pentru păr. 

Blogul Lucicosm îți stă la dispoziție cu sfaturi profesioniste legate de îngrijirea părului și a tenului, dar și cu informații despre cele mai noi tehnologii în domeniu. Dacă ești în căutare de modalități care să te facă să arăți mai bine fără prea multe bătăi de cap, blogul nostru îți pune la dispoziție toate tips & tricks de care ai nevoie. 

E grozav că toate saloanele profesioniste au un site pe care poți vedea fotografii, poți cunoaște echipa și poți vedea serviciile care îți sunt oferite. Așa este și în cazul salonului nostru din Suceava. Pe site găsești toate informațiile de care ai nevoie, iar dacă vrei să ne cunoști față în față, te invităm la o consultație la salon.

Mergi la o consultație la salonul de coafură pe care-l alegi

Înainte de a rezerva o întâlnire la un coafor, mergi la o consultație. Ar trebui să fie gratuită și, dacă coaforul este bun, echipa îți va acorda atenție. Nu îți fie teamă să pui cât mai multe întrebări necesare pentru a te asigura că primești cât mai multe informații înainte de face o programare. 

Aceasta este, de asemenea, o bună oportunitate de a-l cunoaște pe hairstylist. Dacă are răbdare cu tine în timp ce îți răspunde la întrebări, cu siguranță va avea răbdare cu tine atunci când lucrează la părul tău. 

Vei avea, de asemenea, o idee despre cum funcționează acest coafor ascultând sugestiile angajaților.

Ca să fii sigură, caută și pagina de facebook a salonului. Acolo vei putea găsi sute de opinii și recomandări. Oamenii sunt cei care îți vor psune dacă un anumit salon e sau nu potrivit pentru tine.

Ai ales un salon de coafură? Testează terenul

Ai ales salonul acela pe mâinile căruia vrei să-ți lași părul? Testează terenul la început. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ceri mai întâi ceva simplu, pentru a vedea cum funcționează pentru tine metoda stilistului ales. Nu e indicat să faci schimbări radicale la un salon despre care doar ai citit. 

Construiește încrederea în hairstilistul tău și va rămâne singurul la care vei apela. Dacă nu ești sigură la care hairstilist să-ți faci programare, avem un pont: alege-l pe cel mai ocupat. De ce? Pentru că toată lumea îl vrea. A fi nevoit să aștepți pentru a obține o întâlnire cu un hairstilist este un semn bun, îți spune că face o treabă atât de bună încât are clienți loiali care se întorc la el zilnic.

Cauți un salon de coafură profesionist? Lucicosm Beauty Studio e pentru tine

Dacă ai ajuns până aici, căutările tale pentru salonul potrivit se pot opri. La Lucicosm găsești o gamă variată de servicii, de la coafor, manichiură, pedichiură și până la masaj și tratamente faciale. Aici, te răsfățăm din cap până în picioare. Mai mult, îți punem la dispoziție o echipă tânără și profesionistă, gata să-ți ofere cele mai bune rezultate. 

Ne găsești la numerele 0230 511 359 | 0754 019 132 sau la sediu, pe Str. Statiunii, Nr. 2, Bl. C6, Sc. A, Ap. 1, Suceava

Scroll to Top